Beveiligingsdiensten

Alle beveiligingsdiensten onder één dak.
Dat is ontzorgen. Wel zo makkelijk!

specialisaties

Beveiligingsdiensten

Op zoek naar een beveiligingsdienst voor je evenement, festival, winkel, sociale dienstverlening, museum of andere beveiligingsdiensten? Bij beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security voorzien we je graag van beveiliging die past bij je bedrijf, project of evenement. Hierbij maken we altijd gebruik van predictive profiling om mogelijke dreigingen in een vroeg stadium te herkennen.

Bij ieder evenement staat veiligheid op de eerste plaats. Of het nou gaat om groot- of kleinschalige evenementen.

Wij zetten objectbeveiliging in op basis van jouw wensen en beveiligingsbehoeften. Dit kan binnen kantooruren, maar ook 24/7 beveiliging is mogelijk.

De veiligheid en beveiliging van je bezoekers en medewerkers voor, tijdens en na een festival is van cruciaal belang.

Nergens ter wereld stelen winkeldieven meer dan in Nederland. Zaken waar een ondernemer zich niet op wil focussen, maar het is wel realiteit.

Binnen ziekenhuizen en andere zorginstellingen is veiligheid door de bijzondere aard van werkzaamheden een groot begrip. Kans op geweld en (medische) calamiteiten is altijd aanwezig.
Diefstal en vernieling van kunst in musea zijn zaken waar je jezelf niet mee bezig wilt houden, maar het is helaas wel realiteit.
De hotelgasten willen zich altijd thuis voelen en een veilig gevoel hebben in jouw hotel. Onze beveiligers zullen voor de veiligheid & beveiliging bijdragen.
Jaarlijks wordt er voor miljoenen euro’s aan schade aangericht op bouwplaatsen. Bouwplaatsen zijn vaak slecht verlicht en eenvoudig toegankelijk.

Een havenbedrijf is een kwetsbaar en potentieel doelwit voor criminele activiteiten. Dit kan jaarlijks aan miljoenen euro’s aan schade aanrichten. 

Aanbesteding beveiliging voor ervaren en professionele beveiliging met de beste veiligheidsoplossingen.

Jaarlijks wordt er miljoenen euro’s aan schade aangericht door brand binnen bedrijven. De brandbeveiliging wordt door veel bedrijven niet goed uitgevoerd omdat dit in veel gevallen een tijdrovende klus is.

Bij iedere luchthaven staat veiligheid op de eerste plaats. Of het nou gaat om groot- of kleinschalige luchthavens, je wenst optimale veiligheid & beveiliging voor de passagiers, bagage en vliegtuigen.

beveiliging nodig?

Binnen 1 werkdag een offerte.
waarom

Een beveiligingsdienst dat vooruit denkt

We kijken niet vreemd op wanneer je alvast het een en ander op papier hebt staan met aandachtspunten voor de beveiliging. Alleen maar heel fijn dat je meedenkt! Wanneer we bij jou langskomen om alle punten van het beveiligingsplan na te lopen bekijken we graag op welke zaken we nog extra aandacht moeten leggen. Benieuwd hoe we als beveiligingsbedrijf precies te werk gaan? Ontdek hoe het inhuren van beveiliging werkt.

Neem vrijblijvend contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening? Of ben je op zoek naar een beveiligingsbedrijf? Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.