Beveiligingsdiensten

Alle beveiligingsdiensten onder één dak.
Dat is ontzorgen. Wel zo makkelijk!

Beveiliging inhuren op maat

ONZE diensten

Dutch Crowd Security BV biedt verschillende beveiligingsdiensten aan. Bij ons kun je terecht voor beveiliging voor onbepaalde tijd, maar je kunt onze beveiligers ook inhuren voor een eenmalige samenwerking. Bij Dutch Crowd Security BV voorzien we je graag van het juiste advies voor beveiliging op maat.

Een beveiligingsbedrijf dat vooruit denkt

We kijken niet vreemd op wanneer je alvast het een en ander op papier hebt staan met aandachtspunten voor de beveiliging. Alleen maar heel fijn dat je meedenkt! Wanneer we bij jou langskomen om alle punten van het beveiligingsplan na te lopen bekijken we graag op welke zaken we nog extra aandacht moeten leggen. Benieuwd hoe we als beveiligingsbedrijf precies te werk gaan? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Onze beveiligingsdiensten

Wij zetten objectbeveiliging in op basis van jouw wensen en beveiligingsbehoeften. Dit kan binnen kantooruren, maar ook 24/7 beveiliging is mogelijk.

Nergens ter wereld stelen winkeldieven meer dan in Nederland. Zaken waar een ondernemer zich niet op wil focussen, maar het is wel realiteit.

Bij ieder evenement staat veiligheid op de eerste plaats. Of het nou gaat om groot- of kleinschalige evenementen. Dutch Crowd Security BV beveiligt ieder evenement.
Jaarlijks wordt er voor miljoenen euro’s aan schade aangericht op bouwplaatsen. Bouwplaatsen zijn vaak slecht verlicht en eenvoudig toegankelijk.
Binnen ziekenhuizen en andere zorginstellingen is veiligheid een groot begrip. Kans op geweld en (medische) calamiteiten is altijd aanwezig.
Persoonsbeveiliging zorgt voor bescherming van personen die mogelijk gevoeliger kunnen zijn voor aanvallen van derden. Een andere benaming voor is “privé beveiliging”.
Om in kaart te brengen waarop kan worden ingespeeld is het noodzakelijk om kennis en ervaring te hebben op het gebied van verschillende beveiligingsoplossingen.
Zekerheid over de kwaliteit van jouw beveiliging. Zekerheid over de kwaliteit van jouw beveiliging. Ontwikkel een beveiligingsplan om zeker te zijn dat je geen steekjes laat vallen.

Brandwacht is een essentieel onderdeel van de veiligheid en continuïteit van een bedrijf. Wij zetten brandwachtin op basis van jouw wensen en beveiligingsbehoeften.