Wij zorgen samen voor veiligheid op de bouwplaats, zowel voor het bouwproject als voor de medewerkers.
Bouwplaatsen zijn vaak het doelwit van dieven en vandalen, wat kan leiden tot vertragingen in jouw bouwproject. Dutch Crowd Security biedt hoogwaardige bouwplaatsbeveiliging om deze problemen te voorkomen. Onze ervaren beveiligers zijn speciaal opgeleid voor de unieke uitdagingen van bouwplaatsbeveiliging. Of het nu gaat om het beschermen van waardevolle bouwmaterialen of het voorkomen van vandalisme, wij stemmen onze beveiligingsoplossingen af op jouw specifieke behoeften, zodat jouw bouwterrein dag en nacht goed beveiligd is. Kies voor Dutch Crowd Security en houd jouw bouwproject op schema, vrij van de verstoringen en kosten veroorzaakt door diefstal en vandalisme.
Dutch Crowd Security

Bouwplaatsbeveiliging

Beveiligingsbedrijf
Beoordeeld met een 9 /10
15 reviews

Het Implementeren van Bouwplaatsbeveiliging

Bouwplaatsbeveiliging is essentieel om vertragingen en schade op jouw bouwlocatie te voorkomen. Dutch Crowd Security, als ervaren beveiligingsbedrijf, levert professionele beveiligers die jouw terrein beschermen, zelfs 's nachts en in het weekend. Of je locatie nu bewoond of onbewoond is, onze beveiligers zorgen voor een effectieve bescherming tegen vernieling, diefstal en brandstichting.

We bieden ook ondersteuning bij het naleven van de veiligheidsvoorschriften op de bouwplaats, met als doel de bescherming van de medewerkers te waarborgen.

Omdat bouwplaatsen vaak onbewaakt achterblijven, zijn ze een aantrekkelijk doelwit voor inbrekers, wat jaarlijks tot aanzienlijke schade leidt. Door het installeren van beveiligingsmaatregelen tegen inbraak op de bouwplaats met Dutch Crowd Security, verminder je aanzienlijk de kans op deze risico's.

Laat Dutch Crowd Security jouw partner zijn in bouwplaatsbeveiliging en zorg voor een veilige en beveiligde werkomgeving.


WERKZAAMHEDEN BEVEILIGING BOUW

Onze beveiligers zijn zeer ervaren op gebied van bouwplaatsbeveiliging. Zij hebben allemaal een aansluitende opleiding, de juiste certificeringen, meerdere jaren werkervaring en zijn goed bekend met predictive profiling.

De beveiliging van bouwplaatsen is om een aantal redenen van vitaal belang. Niet alleen de werknemers moeten veilig zijn, maar de bouwplaats als geheel moet veilig zijn. Om te voorkomen dat onbevoegden de bouwplaats betreden, kun je beveiligingsmaatregelen nemen zoals hekken of bewakers.

Naast het uitvoeren van de beveiligingswerkzaamheden kunnen onze beveiligers ook fungeren als security host. Zij verwelkomen bezoekers vriendelijk en staan altijd klaar om hen te helpen.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn veel bouwplaatsen niet goed beveiligd, waardoor ze vatbaar zijn voor diefstal, brandstichting en vandalisme. Dit komt vaak doordat de bouwplaats zelf slecht beveiligd is, waardoor inbrekers gemakkelijk toegang krijgen. Door echter gebruik te maken van de bouwplaatsbeveiligingssystemen van Dutch Crowd Security en van detectiesystemen en beveiligingscamera's, afhankelijk van de locatie van de bouwplaats, kun je deze risico's aanzienlijk verkleinen.

Als er bijvoorbeeld beweging wordt waargenomen op de bouwplaats, wordt dit onmiddellijk doorgegeven aan de controlekamer. Dit zorgt voor een snellere reactietijd in geval van nood. Door de nodige beveiligingsmaatregelen tegen inbraak te nemen, kun je 's avonds met een gerust hart jouw bouwplaats verlaten. Met Dutch Crowd Security kun je erop vertrouwen dat de veiligheid van jouw bouwplaats gewaarborgd is.

Bouwbeveiliging
Bouwmarkt beveiliging
Bouwbewaking
Het uitvoeren van de receptiediensten en bezoekersregistratie: Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden.
WERKZAAMHEDEN BEVEILIGING BOUW
Veiligheidsplan op maat

Veiligheidsplan op maat

Bij Dutch Crowd Security begrijpen we dat ieder bedrijf andere beveiligingsbehoeften heeft. Daarom bieden wij op maat gemaakte veiligheidsplannen aan om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke service krijgen. Onze beveiligers zijn zeer ervaren in bouwbeveiliging en zijn uitgerust met de nieuwste hulpmiddelen en technologieën. Daarnaast zijn onze beveiligers in het bezit van een BHV- en EHBO-diploma. Mochten er (medische) ongelukken gebeuren, dan zijn onze beveiligers de eerste die te hulp schieten. Bij Dutch Crowd Security kun je er zeker van zijn dat jouw bouwplaats in veilige handen is.

Bij Dutch Crowd Security bieden wij diverse diensten aan zoals brandpreventie en evacuatie, keetbeveiliging, steigerbeveiliging, opslagbeveiliging, beveiliging van rijplaten, brandstofbeveiliging, en toegangscontrole en werkregistratie. Ons team van beveiligers is ervaren en toegewijd, en wij zullen met jou samenwerken om jouw bouwplaats veilig te houden. 

Er zijn veel manieren om te voorkomen dat onbevoegden de bouwplaats betreden. Een beveiligingsmaatregel bij de ingang is essentieel, vooral bij grotere projecten waar het moeilijk is om iedereen die komt en gaat in de gaten te houden. Dutch Crowd Security biedt een toegangscontrolesysteem dat iedereen registreert die het terrein betreedt. We hebben verschillende soorten systemen, afhankelijk van jouw behoeften:

Beveiligingscamera bouwplaats

Bij Dutch Crowd Security begrijpen we dat bouwplaatsen een aantal waardevolle zaken herbergen, waaronder gereedschap, machines en apparatuur. Daarom bieden wij uitgebreide beveiligingspakketten die passen bij de behoeften van elke bouwplaats. Onze diensten omvatten tijdelijke en permanente beveiligingsmaatregelen alsmede inbraakalarmsystemen, camerabewaking en toegangscontrolesystemen. Wij bieden ook maatwerk waar nodig en zijn altijd flexibel in onze aanpak om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Vanaf de voorbereidingsfase tot en met de oplevering (en zelfs de sloop) zijn wij er bij elke stap bij om ervoor te zorgen dat jouw bouwplaats gedurende het hele proces beveiligd blijft.


Hoog beveiligingsrisico voor bouwplaatsen

Bouwplaatsen lopen hoog risico op diefstal of vandalisme, doorgaans zijn er 's nachts geen mensen/beveiligers aanwezig op een bouwplaats. Door de slechte verlichting is het een ideale plek om ongestoord aan het werk te gaan voor mensen die uit zijn op diefstal en/of vernieling. De kosten die ontstaan door schade kunnen flink oplopen, en project planningen kunnen in gevaar komen wanneer er schade hersteld moet worden. Veel kostbare materialen blijven onbewaakt achter op een bouwplaats, daarom staat Dutch Crowd Security als beveiligingsbedrijf voor je klaar met bouwplaatsbeveiliging.

Veel kostbare materialen blijven onbewaakt achter op een bouwplaats, daarom staat Dutch Crowd Security voor jou klaar met de volgende diensten:

Brandpreventie & ontruiming
Keetbeveiliging
Steigerbeveiliging
Opslagbeveiliging
Rijplatenbeveiliging
Brandstofbeveiliging
Toegangscontrole en arbeidsregistratie
Hoog beveiligingsrisico voor bouwplaatsen
Dutch Crowd Security; uw beveiligingsbedrijf voor bouwplaatsbeveiliging

Dutch Crowd Security; uw beveiligingsbedrijf voor bouwplaatsbeveiliging

Bouwplaatsbeveiliging is een serieuze zaak die door elke bedrijfseigenaar of bouwbedrijf moet worden overwogen. Hoewel het misschien een extra uitgave lijkt, kunnen de voordelen van het inhuren van een professioneel beveiligingsteam van onschatbare waarde zijn. Niet alleen zul je met een gerust hart weten dat jouw eigendommen en werknemers veilig zijn, maar je kunt ook kostbare schade en bouwvertragingen voorkomen. Als je geïnteresseerd bent in meer informatie over hoe Dutch Crowd Security kan helpen jouw bouwplaats veilig te houden, neem dan contact met ons op voor meer informatie. Samen kijken we naar de beste beveiligingsoplossing voor jouw bouwproject.


Veelgestelde vragen over Bouwplaatsbeveiliging

Wat is bouwplaatsbeveiliging?

Bouwplaatsbeveiliging is het voorkomen van vertraging en schades op de bouwlocatie door een beveiligingsbedrijf in te schakelen. Wij leveren beveiligers voor jouw locatie, ook ’s nachts en in het weekend. Ook bij leegstand beveiligen zij de locatie tegen vernieling, diefstal en brand.

Wat kost bouwplaatsbeveiliging?

Bouwplaatsen zijn vaak groot en uitgestrekt, waardoor het moeilijk is om zicht te houden op alle arbeiders en materiaal. Bovendien bevinden zich op bouwterreinen vaak waardevolle gereedschappen en materialen die verleidelijk kunnen zijn voor dieven. Beveiliging van bouwterreinen is dan ook van essentieel belang om zowel werknemers als materiaal te beschermen. De kosten van beveiliging variëren naargelang de grootte en de locatie van de bouwplaats, alsook het type beveiligingssysteem dat wordt gebruikt. Neem contact met ons op voor meer informatie. Onze beveiligingsspecialisten stellen een kosteloos een prijsinschatting voor je op, op basis van jouw bouwplaats.

Hoe houden wij jouw bouwplaats veilig?

De werkzaamheden binnen bouwbeveiliging zijn zeer uiteenlopend. De beveiligers houden zich onder andere bezig met de toegangscontrole op de bouwplaats. Van belang is dat men precies weet wie er wel en niet op het terrein aanwezig (mogen) zijn. Door het lopen van controlerondes waarborgen de beveiligers de veiligheid op de bouwplaats voor zowel het bouwpersoneel als de materialen en apparaten. Daarnaast moeten er eventuele toegangscontroles bij elektronische slagbomen worden beheerd en identiteitscontroles worden uitgevoerd. Zijn er camera’s aanwezig op jouw bouwterrein? Deze camerabeelden worden continu gemonitord en wanneer het nodig is, zal de beveiliging ingrijpen bij onverwachte of vervelende situaties.

Ik beschik over een bouwplaats met groot brandgevaar, wat nu?

Beschik je over een bouwplaats met een groot brandgevaar? Onze beveiligers kunnen ook functioneren als brandwacht. Een brandwacht is in dat geval bezig met het voorkomen van brand en het bewaken van de bouwplaats. Een brandwacht kijkt bijvoorbeeld na of de regels en procedures in acht worden genomen, of er werkvergunningen aanwezig zijn, of er maatregelen getroffen kunnen worden om te voorkomen dat er brand uitbreekt. Daarnaast kan een brandwacht ook verantwoordelijk zijn voor metingen van zuurstof- en gasconcentraties. Op die manier kan een brandwacht van Dutch Crowd Security ervoor zorgen dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan waardoor er mogelijk brand uitbreekt. Brandwachten zijn dan ook erg belangrijk om bouwplaatsen met een groot brandgevaar veilig te houden.

Is hondenbewaking mogelijk voor mijn bouwplaats?

Ook kun je via Dutch Crowd Security gebruik maken van hondenbewaking op jouw bouwplaats. Goed getrainde hulphonden en hun begeleiders kunnen zeer effectief zijn bij het afschrikken van criminaliteit en het veilig houden van de bouwplaats. De honden kunnen het terrein mobiel bewaken, potentiële indringers met hun geblaf afschrikken, en de geleider waarschuwen voor verdachte activiteiten. Bovendien zijn de geleiders getraind om de lichaamstaal van de hond te lezen en zullen ze snel reageren op elk teken van gevaar. Als gevolg hiervan kan het hebben van een hulphond op jouw bouwplaats een extra niveau van veiligheid en gemoedsrust bieden.

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Wij beveiligen voor Madame Tussaud
Wij beveiligen voor droomparken
Wij beveiligen het QO Hotel in Amsterdam
Renaissance hotels logo
Wij beveiligen voor Aldi logo
Wij beveiligen voor Karwei
arcadis
mediamarkt
ivy logo
gamma
KFC
Amstel hotel
Medfocus
Dior
Nederlands Elftal
meesterslijpers
Max Bogl
Inwork
Gemeente Amsterdam
Wij beveiligen voor De la mar
Wij beveiligen voor Bourrelier Group
Wij beveiligen voor David Lloyd
Wij beveiligen voor EuroParcs
Wij beveiligen voor HHC Groen Geel
Wij beveiligen voor Huize Frankendeal
Wij beveiligen voor Imagination Europe
Wij beveiligen voor Jan de Nul Group
Wij beveiligen voor Koninklijke Landmacht
Wij beveiligen voor Longchamp
Wij beveiligen voor Megawatt Agency
Wij beveiligen voor Optiver
Wij beveiligen voor Rijksmuseum Boerhaave
Wij beveiligen voor Royal Haskoning
Wij beveiligen voor Samsung
Wij beveiligen voor Trias VMBO
Wij beveiligen voor The Ground Breakers
Wij beveiligen voor Tiffany & Co
Wij beveiligen voor Spaarne Gasthuis
Wij beveiligen voor OMC Zaandam
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden opdrachtgevers.
'Wij hebben Dutch Crowd Security naar volle tevredenheid haar diensten inzake Veiligheid, Safety en Beveiliging als vaste partner heeft ingezet en in de toekomst gaat inzetten. Van leidinggevende tot aan uitvoerende posities levert Dutch Crowd Security gekwalificeerde, vakkundige, gastvrije en betrouwbare personeelsleden. RAI Amsterdam wordt op een professionele, oplossingsgerichte en effectieve wijze ontzorgt en bijgestaan op al haar (capaciteits-) vraagstukken op gebied van veiligheid. Onze ervaringen ten aanzien van de samenwerking, de wijze van organisatie, communicatie, flexibiliteit, dynamische inzet en de professionaliteit van de medewerkers van Dutch Crowd Security zijn steeds op de gestelde verwachting. Wij bevelen Dutch Crowd Security van harte aan en treden graag op als referent.'

Teije Sas - Project Mananger Security - RAI Amsterdam

'Onze ervaringen ten aanzien van de samenwerking, de wijze van organisatie, communicatie, flexibiliteit, inzet en professionaliteit van de medewerkers van Dutch Crowd Security zijn bijzonder goed te noemen. Bij bevel Dutch Crowd Security van harte aan en treden graag op als referent.'

Hans van Heteren - Teamleider Beveiliging - Spaarne Gasthuis

‘Wij waren op zoek naar een vaste beveiligingspartner om onze (nacht)receptie team aan te vullen. Het contact met Dutch Crowd Security was direct prettig en professioneel. Dutch Crowd Security kan snel schakelen en levert fijne en betrouwbare medewerkers. Wij gaan ons hotel nu verbouwen en ook daar spelen zij een rol in. Op naar een langdurige samenwerking!'

Saskia Breuls – Hotel van Oranje

‘Wij waren op zoek naar een beveiligingsbedrijf die ons kon ondersteunen bij de handhaving en waarborging van de veiligheid binnen onze kliniek. Dutch Crowd Security sprong eruit vanwege de snelle reactietijd, de op maat gemaakte adviezen, professionaliteit en discretie. DCS houdt rekening met de doelgroep en cultuur van onze kliniek en stemt haar beveiliging daarop af. Extra pluspunt was dat zij ons konden toezeggen dat elke beveiliger die bij ons komt ondersteunen, ervaring heeft in de zorgsector. De delicate en gereserveerde, maar doortastende aanpak die in klinieken en ziekenhuizen nodig is, kan DCS leveren. Wij zijn zeer tevreden met de samenwerking.'

Chaima el Bouchteli – Business Controller – OMC Zaandam

‘Er ontstond bij ons ad hoc een grote vraag naar de inzet van extra beveiliging. Wij zijn hiervoor de mogelijkheden gaan verkennen en hebben kennis gemaakt met Dutch Crowd Security. Dit was een zeer positieve ervaring. De communicatie lijnen zijn kort en zij kennen al hun medewerkers persoonlijk, waardoor we echt een aanbod op maat kregen. Dutch Crowd Security denkt in oplossingen, schakelt snel en is zeer professioneel. Deze ervaring heeft ons doen besluiten om hen vanaf 2022 als vaste partner aan te stellen.'

Carlijn Kuiper – Teamleider Facilitair bedrijf & Beveiliging – Spaarne Gasthuis

‘Tijdens uitbraak Corona was inzet beveiliging genoodzaakt. Contact gezocht met Dutch Crowd Security (DCS), waarna wij de samenwerking zijn aangegaan. DCS heeft in enorm korte tijd kunnen schakelen en beveiliging opgezet bij 32 bouwmarkten. Dit is naar volle tevredenheid opgezet, waarbij het contact erg prettig was en duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen werden. Communicatie tijdens en na de inzet van beveiliging is als zeer prettig ervaren.'

Roy Engel - Bourrelier Group

’Door de invoering van de huidige corona maatregelen moesten wij nadenken over het inzetten van personeel om deze maatregen te handhaven. Ons eigen personeel is echter niet getraind om dit in goede banen te lijden én wij hebben deze mensen nodig in hun ‘normale’ positie. Uiteindelijk hebben gekozen om beveiligers in te zetten van DCS. Tevens kan Dutch Crowd Security snel schakelen, levert uitstekende diensten en service en komt altijd de afspraken na. Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Dennis Wentel – Aldi Zaandam

Wij werken graag samen met Dutch Crowd Security als aanvulling op onze eigen stewardinzet. Het is snel en makkelijk schakelen en afspraken worden nagekomen. Een erg fijne partij die de relatie en het werk serieus neemt!

Nora Bijen - Johan Cruijff Arena

Dutch Crowd Security is voor ons dé beveiligingspartner die past bij een snelgroeiende organisatie als Bird. Ze kunnen snel schakelen, leveren zeer professionele tailor made service en zijn daarbij heel discreet en uiterst professioneel. Alles is bespreekbaar, ze denken mee en weten beveiligers te plaatsen die ook passen bij onze bedrijfscultuur.

Dave Valkenburg – Bird

In het voorjaar van 2020 werden wij geconfronteerd met veel ongewenste gasten in ons bedrijf. Na een korte online zoektocht kwam ik uit bij Dutch Crowd Security. Binnen 2 uur na het versturen van het bericht via het contact formulier werd er contact opgenomen. Er werd snel geschakeld en de juiste beveiligingsmaatregelen toegepast. De service was zeer goed afgestemd op ons bedrijf en wij zijn zeer enthousiast over Dutch Crowd Security. Professioneel bedrijf met de juiste uitstraling!

Tristan Dekker – Droomparken

Dutch Crowd Security werd ons aanbevolen. Er was / is direct fijn contact met personeel die weet waar zij over praten. Zij denken mee en komen met vrijblijvende adviezen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking vanwege het vele en directe contact. Er zijn korte lijnen en we kunnen altijd snel schakelen waardoor wijzigingen of problemen snel opgelost kunnen worden.’ Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Yuri Wankum – Renaissance

Dutch Crowd Security heeft zich bewezen in het ‘altijd leveren’ van mensen binnen de Bijenkorf. Zij laten zien dat zij snel kunnen schakelen en altijd meedenken met de Business. Een fijne partner om mee samen te werken.

Tim van Kralingen - de Bijenkorf

Dutch Crowd Security is DE partner in veiligheid. Goed opgeleid personeel, altijd stipt op tijd, reageert altijd adequaat op veranderingen en wensen van de klant.

Ato Karic - Ivy Technology

Erg tevreden over de werkwijze van Dutch Crowd Security. Ze leveren professionele en vooral zeer kundige mensen die hun vak verstaan. Nu een aantal keer gebruik gemaakt van hun diensten. Of het nu gaat over nachtbewaking, evenementen of persoonsbeveiliging tot op heden zijn we uiterst tevreden over de wijze van werken van dit beveiligingsbedrijf. Ook het maken van afspraken en het contact vooraf en na afloop is prima.

Harre van der Nat – Bestuurslid SP (Socialistische Partij)

Mooi en resultaatgericht bedrijf. Betrouwbaar, snel en komen na wat ze afspreken. Wij doen al jaren met genoegen zaken met Dutch Crowd Security.

Marc Jansen – JMF-Filters

Dutch Crowd Security is DE partner in veiligheid. Goed opgeleid personeel, altijd stipt op tijd, reageert altijd adequaat op veranderingen en wensen van de klant.

Ato Karic – IVY Technology Schiphol-Rijk

Erg tevreden over de werkwijze van Dutch Crowd Security. Ze leveren professionele en vooral zeer kundige mensen die hun vak verstaan. Nu een aantal keer gebruik gemaakt van hun diensten. Of het nu gaat over nachtbewaking, evenementen of persoonsbeveiliging tot op heden zijn we uiterst tevreden over de wijze van werken van dit beveiligingsbedrijf. Ook het maken van afspraken en het contact vooraf en na afloop is prima.

Harre van der Nat – evenementen (SP)

phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram