Havenbeveiliging vraagt om specifieke kennis die wij in huis hebben.
Een havenbedrijf is een kwetsbaar en potentieel doelwit voor criminele activiteiten. Dit kan jaarlijks aan miljoenen euro’s aan schade aanrichten.

Havenbeveiliging

Wat is Havenbeveiliging?

Havenbeveiliging moet voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Zeker sinds de toename van terreurdreigingen is het internationale veiligheidsniveau van havengebieden opgeschroefd. Dutch Crowd Security is specialist op het gebied van Havenbeveiliging. Wij luisteren naar de veiligheidswensen en zorgen dat het juiste personeel met de juiste certificering wordt ingezet.

Havenbeveiliging is onderdeel van Objectbeveiliging.

Taken van havenbeveiliger

Onze beveiligers zijn zeer ervaren op gebied van havenbeveiliging. Zij hebben allemaal een aansluitende opleiding, de juiste certificeringen, meerdere jaren werkervaring en zijn goed bekend met predictive profiling.

Naast het uitvoeren van de beveiligingswerkzaamheden kunnen onze beveiligers ook fungeren als security host. Zij verwelkomen bezoekers vriendelijk en staan altijd klaar om hen te helpen. Je leest alles over havenbeveiliging in onze Blog.
havenbeveiliging
beveiliging

Full Service Dienstverlening

We werken graag met jou samen om beveiligingsvraagstukken te beantwoorden. Hiervoor zetten wij onze ervaring en expertise op het gebied van havenbeveiliging in.

Naast het uitvoeren van de beveiligingswerkzaamheden kunnen onze beveiligers ook fungeren als security host. Zij verwelkomen bezoekers vriendelijk en staan altijd klaar om hen te helpen.
Offerte aanvragen
phone-handsetarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram