Beveiliging kantoor

Voorkom calamiteiten in- en rondom het kantoor
Bij ieder kantoor bestaat de kans op bepaalde risico's. Met kantoorbeveiliging van Dutch Crowd Security zorg je ervoor dat calamiteiten binnen de perken blijven.

Oplossingen voor het beveiligen van een kantoorpand

Naast materiële schade zorgen calamiteiten ook voor de onderbreking van het werkproces. Voorkom problemen tijdens- en buiten kantooruren met beveiligers van Dutch Crowd Security op kantoor.
Kantoorbeveiliging is onderdeel van Objectbeveiliging.

Beveiligers inhuren voor kantoorpand

Dutch Crowd Security organiseert kantoorbeveiliging op maat, dit houdt in dat de beveiligingswerkzaamheden die nodig en/of gewenst zijn voor iedere organisatie verschillen. Onze beveiligers worden op de volgende diverse taken ingezet:
Het uitvoeren van de receptiediensten en bezoekersregistratie: Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden.
Het uitvoeren van hulpverlening bij ongevallen: Al onze beveiligers zijn getraind in EHBO en BHV en kunnen direct hulpverlening bieden bij ongevallen.
Het uitvoeren van controlerondes: De kantoorbeveiligers lopen op verschillende tijden gedurende de dag controlerondes om de veiligheid in- en om het pand (of terrein) te waarborgen.
Het uitvoeren van brand- en sluitrondes om calamiteiten ook buiten werktijden te voorkomen.
Crowd Group - Deal
Objectbeveiliging

Dutch Crowd Security ontzorgt

Ben je op zoek naar professionele beveiligers voor jouw organisatie? Onze getrainde beveiligers staan klaar om je te voorzien van de beste kantoor beveiliging.
Wij zijn jouw partner in veiligheid en zorgen samen voor en beveiligingsplan dat inspeelt op de behoefte van het pand, de medewerkers en eventuele bezoekers.
Offerte aanvragen
Ontzorgen
Flexibiliteit
Oplossingsgericht
Passie & beleving
Beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security
Bekijk onze introductievideo
Offerte aanvragen voor Beveiliging kantoor
Beveiliging inhuren
Direct iemand spreken?
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
© 2020 | Dutch Crowd Security, Alle rechten voorbehouden.
Offerte aanvragen
Bel:  085 822 9600
Scroll naar boven
camera-videophone-handsetarrow-rightcheckmark-circlecross-circle