Bij ieder evenement staat veiligheid op de eerste plaats.
Bij het organiseren van een evenement staat de veiligheid van bezoekers op de eerste plaats. Dutch Crowd Security is marktleider op het gebied van evenementen beveiliging van zowel grote- als kleinschalige evenementen en zorgt voor de veiligheid van medewerkers en bezoekers.

Evenementenbeveiliging

Evenementen beveiliging

Evenementenbeveiliging wordt ingezet om bijvoorbeeld festivals, congressen, voetbalwedstrijden en concerten in goede banen te leiden. Ieder soort evenement trekt een ander soort en volume publiek aan waar onze beveiligers adequaat op inspelen. Onze getrainde evenementenbeveiligers zorgen voor veiligheid, maar hebben tegelijkertijd hospitality hoog in het vaandel.

Aantal beveiligers evenement 2020

Omdat iedere situatie vraagt om andere beveiligings behoeften, bieden wij beveiliging aan op maat. Uit een risicoanalyse en een uitgebreid kennismakingsgesprek kunnen we op basis van de wettelijke verplichtingen en jouw specifieke wensen en behoeften bepalen hoeveel beveiligers er op locatie nodig zijn. Op basis daarvan een offerte uitbrengen.

Onze getrainde beveiligers waarborgen de veiligheid van ieder evenement;
Ze schatten gevaarlijke situaties tijdig in en voorkomen daarmee vervelende situaties;
Daarnaast staan onze beveiligers altijd klaar om bezoekers te helpen;
Onze beveiligers zijn jouw security host en het visitekaartje van het evenement.
Evenementenbeveiliging
Evenementenbeveiliger

Evenementenbeveiligers

Dutch Crowd Security is marktleider in Nederland op het gebied van evenementen beveiliging. Wij hebben jarenlange ervaring en onze beveiligers zijn getraind om je te voorzien van professionele beveiliging. Dutch Crowd Security beveiligd evenementen in heel Nederland. 

Beveiliging bij evenementen is een breed begrip binnen de markt, specifiek organiseren wij o.a. de beveiliging van festivals, voetbalwedstrijden, feesten, koningsdag, gay pride en ADE.
Offerte aanvragen

Beveiligingsbedrijf

Bij Dutch Crowd Security huur je professionele beveiliging in voor de beste veiligheidsoplossingen en -diensten.

Wij werken met 150+ gescreende en gediplomeerde beveiligers die ook gespecialiseerd zijn in objectbeveiliging, winkelbeveiliging, zorgbeveiliging en nachtbewaking. Bij Ducth Crowd Secutiry kun je terecht voor beveiliging voor onbepaalde tijd, maar je kunt onze beveiligers ook inhuren voor een eenmalige samenwerking. Ons beveiligingsbedrijf ontzorgt op alle punten van het beveiligingsplan rondom een evenement, onderneming of project. Samen ontdekken we waar we meer extra aandacht aan moeten besteden, zodat we uiteindelijk komen tot de beveiligingsoplossing dat zich precies aansluit op jouw behoeften.

 

Ben jij beveiliger en zou jij graag in de evenementenbranche werkzaam willen zijn? Bekijk dan deze vacatures.

Beveiliging op evenement

Topics over Evenementen beveiliging

Bekijk alle topics

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
Ajax
De Bijenkorf
Renaissance Hotels
QO Amsterdam
NOC NSF
Gamma
Tiffany&Co
Madame Tussauds
Max Bogl
Droomparken
Scroll naar boven
phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle