Bij ieder evenement staat veiligheid op de eerste plaats.
Bij het organiseren van een evenement staat de veiligheid van bezoekers op de eerste plaats. Dutch Crowd Security heeft jarenlange ervaring op het gebied van evenementen beveiliging van zowel grote- als kleinschalige evenementen. Wij hebben op al meer dan 100 evenementen de veiligheid van medewerkers en bezoekers mogen verzorgen.
Dutch Crowd Security

Evenementenbeveiliging

Beveiligingsbedrijf
Beoordeeld met een 9 /10
15 reviews

Evenementen beveiliging

Evenementenbeveiliging wordt ingezet om bijvoorbeeld festivals, congressen, voetbalwedstrijden en concerten in goede banen te leiden. Ieder soort evenement trekt een ander soort publiek en volume aan waar onze beveiligers adequaat op inspelen. Onze gediplomeerde en getrainde evenementenbeveiligers zorgen voor veiligheid, maar hebben tegelijkertijd hospitality hoog in het vaandel. Het is belangrijk dat bezoekers zich zowel veilig als welkom voelen tijdens jouw evenement. De beveiligers waarborgen de veiligheid met behulp van zowel zichtbare, als minder zichtbare beveiliging.

BEVEILIGING EVENEMENTEN 2021

Omdat iedere situatie vraagt om andere beveiligingsbehoeften, bieden wij beveiliging aan op maat. Er bestaat tijdens zowel grote als kleine evenementen altijd een kans op incidenten, (medische) ongevallen en zelfs overmatig gebruik van verdovende middelen. Tegenwoordig zijn er ook vaak specifieke eisen en/of wensen verbonden aan een evenement wegens de corona maatregelen. Uit een risicoanalyse en een uitgebreid kennismakingsgesprek kunnen we op basis van de wettelijke verplichtingen en jouw specifieke wensen en behoeften bepalen hoeveel beveiligers er op locatie nodig zijn. Op basis daarvan brengen wij een op maat gemaakte offerte uit.
Onze getrainde beveiligers waarborgen de veiligheid van ieder evenement;
Ze schatten gevaarlijke situaties tijdig in en voorkomen daarmee vervelende situaties;
De beveiligers staan altijd klaar om bezoekers te helpen;
Onze beveiligers zijn jouw security host en het visitekaartje van het evenement;
Ons doel is om jouw bezoekers een leuke, maar veilige dag te bezorgen tijdens jouw evenement.
Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiligers

Dutch Crowd Security is marktleider in Nederland op het gebied van evenementen beveiliging. Wij hebben jarenlange ervaring en onze beveiligers zijn getraind om je te voorzien van professionele beveiliging. Wij hebben onder andere de beveiliging verzorgd van verschillende festivals, voetbalwedstrijden, concerten, koningsdag op verschillende locaties, de Gay Pride en Amsterdam Dance Event (ADE).
Offerte aanvragen

Beveiligingsbedrijf evenementen

Bij Dutch Crowd Security huur je professionele beveiliging in voor de beste veiligheidsoplossingen en -diensten tijdens jouw evenement. Wij werken met meer dan 150 gescreende en gediplomeerde beveiligers die naast evenementenbeveiliging ook gespecialiseerd zijn in onder andere objectbeveiliging, winkelbeveiliging, zorgbeveiliging en nachtbewaking. Bij Dutch Crowd Security kun je terecht voor beveiliging voor onbepaalde tijd, maar je kunt onze beveiligers ook inhuren voor een eenmalige of tijdelijke samenwerking. Ons beveiligingsbedrijf ontzorgt op alle punten van het beveiligingsplan rondom een evenement, onderneming of project. Samen ontdekken we waar we meer extra aandacht aan moeten besteden, zodat we uiteindelijk komen tot de beveiligingsoplossing dat zich precies aansluit op jouw behoeften.

Beveiliging op evenement

Veelgestelde vragen over Evenementenbeveiliging

Wat kost evenementen beveiliging?

Ieder evenement is anders en vraagt dus om een persoonlijke aanpak. Evenementenbeveiliging gebeurt bij ons dus ook door middel van beveiliging op maat. Door de diversiteit in de soorten evenementen zijn de tarieven voor evenementenbeveiliging per evenement verschillend. Allereerst bepalen we het minimale aantal benodigde beveiligers. Na een risicoanalyse en een uitgebreid gesprek kunnen we op basis van de wettelijke verplichtingen en uw specifieke wensen en behoeften een offerte uitbrengen.

Hoeveel beveiligers nodig per evenement?​

Wettelijk gezien moeten er bij evenementenbeveiliging minimaal twee beveiligers aanwezig zijn. Toch is dit aantal voor de meeste evenementen niet voldoende.

Wat is de verdeelsleutel voor het aantal beveiligers?

Het aantal beveiligers dat verplicht aanwezig moet zijn tijdens een evenement is sterk afhankelijk van de grootte van het evenement en het aantal aanwezige bezoekers. Voorafgaand aan het evenement wordt er een risicoanalyse uitgevoerd. Dit gebeurt in samenspraak met de gemeente en de politie. Vanuit de gemeente wordt er vaak gebruikgemaakt van verdeelsleutels. De verdeelsleutels die veelvuldig worden gebruikt zijn 1:100 en 1:250. Dit betekent dus één beveiliger per 100 of 250 bezoekers. Het aantal beveiligers is dus niet zomaar op voorhand vast te stellen. Hier is een risicoanalyse voor nodig en het aantal beveiligers wordt uiteindelijk vastgesteld in samenspraak met de gemeente en politie.

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Wij beveiligen voor Madame Tussaud
Wij beveiligen voor droomparken
Wij beveiligen het QO Hotel in Amsterdam
Renaissance hotels logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
Wij beveiligen voor Aldi logo
Wij beveiligen voor Karwei
arcadis
mediamarkt
ivy logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
gamma
KFC
Amstel hotel
Medfocus
Dior
Nederlands Elftal
meesterslijpers
Max Bogl
Inwork
Gemeente Amsterdam
Johan Cruijff arena
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden opdrachtgevers.
Tijdens uitbraak Corona was inzet beveiliging genoodzaakt. Contact gezocht met Dutch Crowd Security (DCS), waarna wij de samenwerking zijn aangegaan. DCS heeft in enorm korte tijd kunnen schakelen en beveiliging opgezet bij 32 bouwmarkten. Dit is naar volle tevredenheid opgezet, waarbij het contact erg prettig was en duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen werden. Communicatie tijdens en na de inzet van beveiliging is als zeer prettig ervaren.

Roy Engel - Bourrelier Group

’Door de invoering van de huidige corona maatregelen moesten wij nadenken over het inzetten van personeel om deze maatregen te handhaven. Ons eigen personeel is echter niet getraind om dit in goede banen te lijden én wij hebben deze mensen nodig in hun ‘normale’ positie. Uiteindelijk hebben gekozen om beveiligers in te zetten van DCS. Tevens kan Dutch Crowd Security snel schakelen, levert uitstekende diensten en service en komt altijd de afspraken na. Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Dennis Wentel – Aldi Zaandam

Wij werken graag samen met Dutch Crowd Security als aanvulling op onze eigen stewardinzet. Het is snel en makkelijk schakelen en afspraken worden nagekomen. Een erg fijne partij die de relatie en het werk serieus neemt!

Nora Bijen - Johan Cruijff Arena

Dutch Crowd Security is voor ons dé beveiligingspartner die past bij een snelgroeiende organisatie als Bird. Ze kunnen snel schakelen, leveren zeer professionele tailor made service en zijn daarbij heel discreet en uiterst professioneel. Alles is bespreekbaar, ze denken mee en weten beveiligers te plaatsen die ook passen bij onze bedrijfscultuur.

Dave Valkenburg – Bird

In het voorjaar van 2020 werden wij geconfronteerd met veel ongewenste gasten in ons bedrijf. Na een korte online zoektocht kwam ik uit bij Dutch Crowd Security. Binnen 2 uur na het versturen van het bericht via het contact formulier werd er contact opgenomen. Er werd snel geschakeld en de juiste beveiligingsmaatregelen toegepast. De service was zeer goed afgestemd op ons bedrijf en wij zijn zeer enthousiast over Dutch Crowd Security. Professioneel bedrijf met de juiste uitstraling!

Tristan Dekker – Droomparken

Dutch Crowd Security werd ons aanbevolen. Er was / is direct fijn contact met personeel die weet waar zij over praten. Zij denken mee en komen met vrijblijvende adviezen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking vanwege het vele en directe contact. Er zijn korte lijnen en we kunnen altijd snel schakelen waardoor wijzigingen of problemen snel opgelost kunnen worden.’ Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Yuri Wankum – Renaissance

Dutch Crowd Security heeft zich bewezen in het ‘altijd leveren’ van mensen binnen de Bijenkorf. Zij laten zien dat zij snel kunnen schakelen en altijd meedenken met de Business. Een fijne partner om mee samen te werken.

Tim van Kralingen - de Bijenkorf

Dutch Crowd Security is DE partner in veiligheid. Goed opgeleid personeel, altijd stipt op tijd, reageert altijd adequaat op veranderingen en wensen van de klant.

Ato Karic - Ivy Technology

phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle