Evenementenbeveiliging

Bij ieder evenement staat veiligheid op de eerste plaats. Of het nou gaat om groot- of kleinschalige evenementen, je wenst optimale veiligheid & beveiliging voor de bezoekers. Dit mag niet ten koste gaan van de gastvrijheid. De bezoekers moeten zich niet alleen veilig maar ook welkom voelen.
Beveiliging voor evenementen
introductie

Wat is evenementenbeveiliging?

Evenementenbeveiliging is een specialisatie binnen de beveiligingsbranche die zich richt op het in de hand houden van festivalsfeestenvoetbalwedstrijden en andere soorten evenementen. De werkzaamheden alsmede het specifieke soort publiek waar een beveiligers tijdens evenementen mee te maken krijgt is gelieerd aan de diverse evenementen. Zo verschilt het publiek bij een muziekfestival ten opzichte van de bezoekers van een zakelijk evenement zoals bijvoorbeeld een beurs. Door deze diversiteit van bezoekers kun je van onze evenementenbeveiliger verwachten dat hij kennis heeft van uiteenlopende zaken waarmee hij geconfronteerd kan worden.

De overeenkomst tussen alle evenementen is dat veiligheid op de eerste plaats staat. Of het nu gaat om een groot- of kleinschalig evenement, je wilt optimale veiligheid & beveiliging voor de aanwezige bezoekers. Dit mag uiteraard niet ten koste gaan van de gastvrijheid. De bezoekers moeten zich immers veilig, maar ook welkom voelen. Wij zijn trots op het feit dat onszelf een expert mogen noemen op het gebied van evenementenbeveiliging. Wij hebben inmiddels honderden evenementen, waaronder de Gay Pride, Koningsdag, Amsterdam Dance Event en voetbalwedstrijden in de Johan Cruijff Arena, mogen voorzien van professionele beveiliging.

Onze specialisaties

publieke evenementen

Concert

Sportevenement

Tentoonstelling

Open dagen

Onze specialisaties

Zakelijke evenementen

Beurs & congressen

Interne bedrijfsevenementen

Productlanceringen

Bedrijfsopening

Persconferentie

Open dagen

Ons herkenbare icoontje
waarom

Evenementenbeveiliging inhuren

Ruime ervaring

Wij hebben reeds meer dan honderden evenementen mogen voorzien van een beveiligingsplan en professionele beveiligers.

Full Service Dienstverlening

Wij werken graag met je samen om jouw beveiligingsvraagstukken met onze ervaring en expertise te beantwoorden.

ontzorgen

Zodra wij jouw organisatie helpen met het beveiligen van het evenement gaan wij hier met volledige toewijding mee aan de slag. Naast het leveren van beveiligers denken wij graag met je mee over zaken als de kosten en de planning.
Ontvang een offerte waar je blij van wordt
Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact op te nemen.
Takenlijst

Werkzaamheden evenementenbeveiligers

Onze beveiligers gebruiken hun kennis en ervaring om de veiligheid te garanderen. Wij  zijn zeer goed bekend met Predictive Profiling en maken daar ook actief gebruik van. Wij schatten situaties tijdig in en kunnen zo problemen of vervelende situaties voorkomen. Daarnaast staan we altijd klaar om de bezoeker te verwelkomen of te helpen. Naast het uitvoeren van de beveiligingswerkzaamheden fungeren wij ook als Security Host. Onze beveiligers zijn immers het visitekaartje van jouw evenement

Toegangscontrole

Visitatie

Statistische posities

Surveilleren

Service & hulpverlening

Crowd Control

Tarieven

Aantal beveiligers voor evenement

Wij krijgen vaak de vraag gesteld; “hoeveel beveiligers minimaal aanwezig moeten zijn tijdens een evenement?“. Wettelijk gezien moeten er bij ieder evenement minimaal twee beveiligers aanwezig zijn. Toch is dit aantal voor de meeste evenementen niet voldoende. 

Tarieven beveiligen evenementen

Door de diversiteit in de soorten evenementen zijn de tarieven ook divers. Allereerst zal het minimale aantal benodigde beveiligers bepaald moeten worden. Na een analyse en een uitgebreid gesprek kunnen wij op basis van de wettelijke verplichtingen en jouw specifieke wensen plus behoeften een offerte uitbrengen.

wij zorgen voor veiligheid bij
Veilig naar en in je work :)
Beveiliging voor Tiffany & Co
En ook voor Dior leveren wij beveiliging
Wij beveiligen voetbalwedstrijden voor Ajax en Nederland in de Johan Cruijff Arena
Goede pakken hebben goede beveiliging nodig.
MAC
gemeente amsterdam
Wij werken voor het Steigenberger Airport Hotel
En ook voor Casino Merkur leveren wij beveiliging
En ook voor Pllek leveren wij beveiliging
En ook voor vingino leveren wij beveiliging
Bijenkorf