Beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security

Evenementenbeveiliging

Bij ieder evenement staat veiligheid op de eerste plaats.
Bij het organiseren van een evenement staat beveiliging op de eerste plaats. Dutch Crowd Security is marktleider op het gebied van evenementenbeveiliging van zowel groot- als kleinschalige evenementen en zorgt voor de veiligheid van medewerkers en bezoekers.

Evenementenbeveiliging: Hospitality & veiligheid

Evenementenbeveiliging wordt ingezet om bijvoorbeeld festivals, congressen, voetbalwedstrijden en concerten in goede banen te leiden. Ieder soort evenement trekt een anders soort en volume publiek aan waar onze beveiligers adequaat op inspelen. Onze getrainde evenementenbeveiligers zorgen voor veiligheid, maar hebben tegelijkertijd hospitality hoog in het vaandel.

Aantal beveiligers evenement 2020

Omdat ieder evenement vraagt om andere beveiligings behoeften, bieden wij evenementenbeveiliging aan op maat. Na een risicoanalyse en een uitgebreid gesprek kunnen we op basis van de wettelijke verplichtingen en jouw specifieke wensen en behoeften bepalen hoeveel beveiligers er op locatie nodig zijn en op basis daarvan een offerte uitbrengen.

Evenementenbeveiliging
Beveiliging voor evenementen inhuren

Werkzaamheden evenementenbeveiligers

Onze getrainde beveiligers waarborgen de veiligheid van ieder evenement. Ze schatten gevaarlijke situaties tijdig in en voorkomen daarmee vervelende situaties. Daarnaast staan onze beveiligers altijd klaar om bezoekers te helpen. Onze beveiligers zijn jouw security host en het visitekaartje van het evenement.
Beveiliging inhuren
Ontzorgen
Flexibiliteit
Oplossingsgericht
Passie & beleving
Beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security
Bekijk onze introductievideo
Offerte aanvragen voor Evenementenbeveiliging
Beveiliging inhuren
Direct iemand spreken?
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
© 2020 | Dutch Crowd Security, Alle rechten voorbehouden.
camera-videophone-handsetcrossmenuarrow-rightcross-circlechevron-right-circle