Bij ieder evenement staat veiligheid op de eerste plaats.
Bij het organiseren van een evenement staat de veiligheid van bezoekers op de eerste plaats. Dutch Crowd Security is marktleider op het gebied van evenementen beveiliging van zowel grote- als kleinschalige evenementen en zorgt voor de veiligheid van medewerkers en bezoekers.

Evenementenbeveiliging

Evenementen beveiliging

Evenementenbeveiliging wordt ingezet om bijvoorbeeld festivals, congressen, voetbalwedstrijden en concerten in goede banen te leiden. Ieder soort evenement trekt een ander soort en volume publiek aan waar onze beveiligers adequaat op inspelen. Onze getrainde evenementenbeveiligers zorgen voor veiligheid, maar hebben tegelijkertijd hospitality hoog in het vaandel.

Aantal beveiligers evenement 2020

Omdat iedere situatie vraagt om andere beveiligings behoeften, bieden wij beveiliging aan op maat. Uit een risicoanalyse en een uitgebreid kennismakingsgesprek kunnen we op basis van de wettelijke verplichtingen en jouw specifieke wensen en behoeften bepalen hoeveel beveiligers er op locatie nodig zijn. Op basis daarvan een offerte uitbrengen.

Onze getrainde beveiligers waarborgen de veiligheid van ieder evenement;
Ze schatten gevaarlijke situaties tijdig in en voorkomen daarmee vervelende situaties;
Daarnaast staan onze beveiligers altijd klaar om bezoekers te helpen;
Onze beveiligers zijn jouw security host en het visitekaartje van het evenement.
Evenementenbeveiliging
Evenementenbeveiliger

Evenementenbeveiligers

Dutch Crowd Security is marktleider in Nederland op het gebied van evenementen beveiliging. Wij hebben jarenlange ervaring en onze beveiligers zijn getraind om je te voorzien van professionele beveiliging. Dutch Crowd Security beveiligd evenementen in heel Nederland. 

Beveiliging bij evenementen is een breed begrip binnen de markt, specifiek organiseren wij o.a. de beveiliging van festivals, voetbalwedstrijden, feesten, koningsdag, gay pride en ADE.
Offerte aanvragen

Beveiligingsbedrijf

Bij Dutch Crowd Security huur je professionele beveiliging in voor de beste veiligheidsoplossingen en -diensten.

Wij werken met 150+ gescreende en gediplomeerde beveiligers die ook gespecialiseerd zijn in objectbeveiliging, winkelbeveiliging, zorgbeveiliging en nachtbewaking. Bij Ducth Crowd Secutiry kun je terecht voor beveiliging voor onbepaalde tijd, maar je kunt onze beveiligers ook inhuren voor een eenmalige samenwerking. Ons beveiligingsbedrijf ontzorgt op alle punten van het beveiligingsplan rondom een evenement, onderneming of project. Samen ontdekken we waar we meer extra aandacht aan moeten besteden, zodat we uiteindelijk komen tot de beveiligingsoplossing dat zich precies aansluit op jouw behoeften.

 

Ben jij beveiliger en zou jij graag in de evenementenbranche werkzaam willen zijn? Bekijk dan deze vacatures.

Beveiliging op evenement

Topics over Evenementen beveiliging

Bekijk alle topics

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Wij beveiligen voor Ajax
Wij beveiligen voor Madame Tussaud
Wij beveiligen voor droomparken
Wij beveiligen het QO Hotel in Amsterdam
Renaissance hotels logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
Wij beveiligen voor Aldi logo
Wij beveiligen voor Karwei
arcadis
mediamarkt
ivy logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
gamma

Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.

Tijdens uitbraak Corona was inzet beveiliging genoodzaakt. Contact gezocht met Dutch Crowd Security (DCS), waarna wij de samenwerking zijn aangegaan. DCS heeft in enorm korte tijd kunnen schakelen en beveiliging opgezet bij 32 bouwmarkten. Dit is naar volle tevredenheid opgezet, waarbij het contact erg prettig was en duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen werden. Communicatie tijdens en na de inzet van beveiliging is als zeer prettig ervaren.

Roy Engel - Bourrelier Group

’Door de invoering van de huidige corona maatregelen moesten wij nadenken over het inzetten van personeel om deze maatregen te handhaven. Ons eigen personeel is echter niet getraind om dit in goede banen te lijden én wij hebben deze mensen nodig in hun ‘normale’ positie. Uiteindelijk hebben gekozen om beveiligers in te zetten van DCS. Tevens kan Dutch Crowd Security snel schakelen, levert uitstekende diensten en service en komt altijd de afspraken na. Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Dennis Wentel – Aldi Zaandam

Wij werken graag samen met Dutch Crowd Security als aanvulling op onze eigen stewardinzet. Het is snel en makkelijk schakelen en afspraken worden nagekomen. Een erg fijne partij die de relatie en het werk serieus neemt!

Nora - Johan Cruijff Arena

Dutch Crowd Security is voor ons dé beveiligingspartner die past bij een snelgroeiende organisatie als Bird. Ze kunnen snel schakelen, leveren zeer professionele tailor made service en zijn daarbij heel discreet en uiterst professioneel. Alles is bespreekbaar, ze denken mee en weten beveiligers te plaatsen die ook passen bij onze bedrijfscultuur.

Dave Valkenburg – Bird

In het voorjaar van 2020 werden wij geconfronteerd met veel ongewenste gasten in ons bedrijf. Na een korte online zoektocht kwam ik uit bij Dutch Crowd Security. Binnen 2 uur na het versturen van het bericht via het contact formulier werd er contact opgenomen. Er werd snel geschakeld en de juiste beveiligingsmaatregelen toegepast. De service was zeer goed afgestemd op ons bedrijf en wij zijn zeer enthousiast over Dutch Crowd Security. Professioneel bedrijf met de juiste uitstraling!

Tristan Dekker – Droomparken

Dutch Crowd Security werd ons aanbevolen. Er was / is direct fijn contact met personeel die weet waar zij over praten. Zij denken mee en komen met vrijblijvende adviezen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking vanwege het vele en directe contact. Er zijn korte lijnen en we kunnen altijd snel schakelen waardoor wijzigingen of problemen snel opgelost kunnen worden.’ Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Yuri Wankum – Renaissance

Scroll naar boven
phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle