Evenementenbeveiliging

Bij ieder evenement staat veiligheid op de eerste plaats, daarom dient ieder evenement te zijn voorzien van evenementenbeveiliging. Of het nou gaat om groot- of kleinschalige evenementen, u wenst optimale veiligheid voor de bezoekers. We zijn gespecialiseerd in evenementenbeveiliging en zorgen ervoor dat de beveiliging niet ten koste gaat van de gastvrijheid. De bezoekers moeten zich niet alleen veilig maar ook welkom voelen.

Festival beveiliging

Beveiliging van evenementen

Kosten evenementenbeveiliging

Ieder evenement is anders en vraagt dus om een persoonlijke aanpak. Evenementenbeveiliging gebeurt bij ons dus ook door middel van beveiliging op maat. Door de diversiteit in de soorten evenementen zijn de tarieven voor evenementenbeveiliging per evenement verschillend. Allereerst bepalen we het minimale aantal benodigde beveiligers. Na een risicoanalyse en een uitgebreid gesprek kunnen we op basis van de wettelijke verplichtingen en uw specifieke wensen en behoeften een offerte uitbrengen.

Aantal beveiligers voor evenement

We krijgen vaak vragen over de hoeveelheid beveiligers die aanwezig dient te zijn tijdens een evenement om de veiligheid te waarborgen. Wettelijk gezien moeten er bij evenementenbeveiliging minimaal twee beveiligers aanwezig zijn. Toch is dit aantal voor de meeste evenementen niet voldoende.

Onze evenementenbeveiliging

De veiligheid en beveiliging van je bezoekers en medewerkers voor, tijdens en na een festival is van cruciaal belang. Om Festivalbeveiliging succesvol in te zetten is geen eenvoudige taak.

Wekelijks trekken veel supporters naar stadiums of voetbalverenigingen om te genieten van een wedstrijd. Helaas is het een welbekend probleem dat de supporters dat er soms onrust ontstaat.

Ga je een groot feest organiseren en ben je al druk bezig met de planning en voorbereidingen? Wat wellicht nog ontbreekt is een beveiliging aan de deur of surveillerend tijdens het feest.

Jaarlijks is één van de aantrekkelijkste dagen voor horeca ondernemers in Amsterdam om flink uit te pakken met een geweldig feest tijdens Koningsdag.

Gays en Straights vanuit Nederland en het buitenland trekken massaal naar onze hoofdstad toe om de sfeer te proeven en een onvergetelijke dag te beleven.

Jaarlijks is één van de aantrekkelijkste dagen voor horeca ondernemers in Amsterdam om een feest te organiseren tijdens Amsterdam Dance Event.

Verdeelsleutel voor het aantal beveiligers

Het aantal beveiligers dat verplicht aanwezig moet zijn tijdens een evenement is sterk afhankelijk van de grootte van het evenement en het aantal aanwezige bezoekers. Voorafgaand aan het evenement wordt er een risicoanalyse uitgevoerd. Dit gebeurt in samenspraak met de gemeente en de politie. Vanuit de gemeente wordt er vaak gebruikgemaakt van verdeelsleutels. De verdeelsleutels die veelvuldig worden gebruikt zijn 1:100 en 1:250. Dit betekent dus één beveiliger per 100 of 250 bezoekers. Het aantal beveiligers is dus niet zomaar op voorhand vast te stellen. Hier is een risicoanalyse voor nodig en het aantal beveiligers wordt uiteindelijk vastgesteld in samenspraak met de gemeente en politie.

Ontvang een offerte waar u blij van wordt
Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact op te nemen.

Wat is evenementenbeveiliging?

Evenementenbeveiliging is een specialisatie binnen ons beveiligingsbedrijf die zich richt op het in de hand houden van festivals, feesten, voetbalwedstrijden en andere soorten evenementen. De werkzaamheden en het specifieke soort publiek waar beveiligers tijdens evenementenbeveiliging mee te maken krijgen zijn afhankelijk van het type evenement. Zo verschilt het publiek bij een muziekfestival ten opzichte van de bezoekers van een zakelijk evenement zoals een beurs. Door deze diversiteit van bezoekers kunt u van onze evenementenbeveiligers verwachten dat zij kennis hebben van uiteenlopende zaken waarmee ze geconfronteerd kunnen worden.

De overeenkomst tussen alle evenementen is dat veiligheid op de eerste plaats staat. Of het nu gaat om een groot- of kleinschalig evenement, u wilt optimale veiligheid voor de aanwezige bezoekers. Dit mag uiteraard niet ten koste gaan van de gastvrijheid. De bezoekers moeten zich immers veilig, maar ook welkom voelen. We zijn trots op het feit dat we onszelf een expert mogen noemen op het gebied van evenementenbeveiliging. We hebben inmiddels honderden evenementen, waaronder de Gay Pride, Koningsdag, Amsterdam Dance Event en voetbalwedstrijden in de Johan Cruijff Arena, mogen voorzien van professionele evenementenbeveiliging.

Zakelijke evenementen

Beurs & congressen

Interne bedrijfsevenementen

Productlanceringen

Bedrijfsopening

Persconferentie

Open dagen

Werkzaamheden evenementenbeveiliger

Onze beveiligers gebruiken hun kennis en ervaring om de veiligheid te garanderen. We zijn zeer goed bekend met predictive profiling en maken daar ook actief gebruik van. We schatten situaties tijdig in en kunnen zo problemen of vervelende situaties voorkomen. Daarnaast staan we altijd klaar om de bezoeker te verwelkomen of te helpen. Naast het uitvoeren van de beveiligingswerkzaamheden fungeren we als security host. Onze beveiligers zijn immers het visitekaartje van uw evenement.

Opleiding van onze beveiligers

Binnen ons beveiligingsbedrijf hebben alle beveiligers een aansluitende opleiding en de juiste certificeringen. Ze zijn minimaal in het bezit van een diploma Beveiliger Niveau 2 of een Event Security Officer certificaat (ESO). Bovendien worden onze beveiligers regelmatig ondersteund vanuit het trainingscentrum. Hier krijgen ze bijvoorbeeld training in predictive profiling. Door onze beveiligers regelmatig te voorzien van trainingen blijven ze up-to-date en zijn ze voorbereid op iedere situatie die zich kan voordoen tijdens een evenement.