Dutch Crowd Security is expert op het gebied van hotelbeveiliging.
Wij zorgen ervoor dat jouw gasten zich veilig én welkom voelen in jouw hotel.
Dutch Crowd Security

Hotelbeveiliging

Beveiligingsbedrijf
Beoordeeld met een 9 /10
15 reviews

HOSPITALITY & VEILIGHEID

Onze getrainde beveiligers waarborgen de veiligheid van jouw hotel en zorgen er tegelijkertijd voor dat zowel gasten en medewerkers zich prettig en welkom voelen. Wanneer gasten arriveren willen zij een vriendelijk en behulpzaam aanspreekpunt hebben. Onze hotel beveiligers dragen daarom niet alleen zorg voor de beveiligingswerkzaamheden, maar fungeren ook als host.

Hotelbeveiliging is onderdeel van Objectbeveiliging.

Werkzaamheden van een hotelbeveiliger

Dutch Crowd Security organiseert hotelbeveiliging op maat, dit houdt in dat de beveiligingswerkzaamheden die nodig en/of gewenst zijn voor ieder hotel verschillen. Onze beveiligers worden op de volgende diverse taken ingezet:
Surveillanceronde met extra aandacht voor de brandpreventie en veiligheid in het hotel maar ook daar omheen;
Professioneel ontvangen en informeren van hotelgasten;
Verrichten van toegangscontrole;
Calamiteiten opvolging;
Nachtreceptie en receptiewerkzaamheden;
Openings-, brand en sluitrondes.
onze hotelbeveiliger

Hotelbeveiliging van Dutch Crowd Security

We werken graag samen om je beveiligingsvraagstukken te beantwoorden op basis van onze ervaring en expertise op het gebied van hotelbeveiliging.

Wij zijn jouw partner in veiligheid. Samen stellen we een beveiligingsplan op en denken we mee over de kosten en de planning.

Veelgestelde vragen over Hotelbeveiliging

Zijn er kosten gebonden aan het aanvragen van een offerte voor hotelbeveiliging?

Er zijn geen kosten gebonden aan het aanvragen van een offerte. Wij komen graag met passende oplossingen voor veiligheidsvraagstukken. Elk hotel is anders, daarom willen wij eerst kennismaken met jou en jouw organisatie.

Waarom een beveiliger inhuren voor het hotel?

Mensen komen naar een hotel om uit te rusten. Een veilig gevoel draagt bij aan het gemak wat de bezoeker ervaart. Naast de gastvrijheid die de beveiliger uitstraalt helpt een beveiliger ook bij calamiteiten.

Wat zijn de taken van een beveiliger binnen een hotel?

Een beveiliger doet surveillancerondes, ontvangt hotelgasten, verricht toegangscontrole, nachtreceptie, opening-,brand en sluitrondes en handelt bij calamiteiten. Al onze beveiligers hebben een EHBO en BHV certificering.

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Wij beveiligen voor Madame Tussaud
Wij beveiligen voor droomparken
Wij beveiligen het QO Hotel in Amsterdam
Renaissance hotels logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
Wij beveiligen voor Aldi logo
Wij beveiligen voor Karwei
arcadis
mediamarkt
ivy logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
gamma
KFC
Amstel hotel
Medfocus
Dior
Nederlands Elftal
meesterslijpers
Max Bogl
Inwork
Gemeente Amsterdam
Johan Cruijff arena
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden opdrachtgevers.
Tijdens uitbraak Corona was inzet beveiliging genoodzaakt. Contact gezocht met Dutch Crowd Security (DCS), waarna wij de samenwerking zijn aangegaan. DCS heeft in enorm korte tijd kunnen schakelen en beveiliging opgezet bij 32 bouwmarkten. Dit is naar volle tevredenheid opgezet, waarbij het contact erg prettig was en duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen werden. Communicatie tijdens en na de inzet van beveiliging is als zeer prettig ervaren.

Roy Engel - Bourrelier Group

’Door de invoering van de huidige corona maatregelen moesten wij nadenken over het inzetten van personeel om deze maatregen te handhaven. Ons eigen personeel is echter niet getraind om dit in goede banen te lijden én wij hebben deze mensen nodig in hun ‘normale’ positie. Uiteindelijk hebben gekozen om beveiligers in te zetten van DCS. Tevens kan Dutch Crowd Security snel schakelen, levert uitstekende diensten en service en komt altijd de afspraken na. Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Dennis Wentel – Aldi Zaandam

Wij werken graag samen met Dutch Crowd Security als aanvulling op onze eigen stewardinzet. Het is snel en makkelijk schakelen en afspraken worden nagekomen. Een erg fijne partij die de relatie en het werk serieus neemt!

Nora Bijen - Johan Cruijff Arena

Dutch Crowd Security is voor ons dé beveiligingspartner die past bij een snelgroeiende organisatie als Bird. Ze kunnen snel schakelen, leveren zeer professionele tailor made service en zijn daarbij heel discreet en uiterst professioneel. Alles is bespreekbaar, ze denken mee en weten beveiligers te plaatsen die ook passen bij onze bedrijfscultuur.

Dave Valkenburg – Bird

In het voorjaar van 2020 werden wij geconfronteerd met veel ongewenste gasten in ons bedrijf. Na een korte online zoektocht kwam ik uit bij Dutch Crowd Security. Binnen 2 uur na het versturen van het bericht via het contact formulier werd er contact opgenomen. Er werd snel geschakeld en de juiste beveiligingsmaatregelen toegepast. De service was zeer goed afgestemd op ons bedrijf en wij zijn zeer enthousiast over Dutch Crowd Security. Professioneel bedrijf met de juiste uitstraling!

Tristan Dekker – Droomparken

Dutch Crowd Security werd ons aanbevolen. Er was / is direct fijn contact met personeel die weet waar zij over praten. Zij denken mee en komen met vrijblijvende adviezen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking vanwege het vele en directe contact. Er zijn korte lijnen en we kunnen altijd snel schakelen waardoor wijzigingen of problemen snel opgelost kunnen worden.’ Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Yuri Wankum – Renaissance

Dutch Crowd Security heeft zich bewezen in het ‘altijd leveren’ van mensen binnen de Bijenkorf. Zij laten zien dat zij snel kunnen schakelen en altijd meedenken met de Business. Een fijne partner om mee samen te werken.

Tim van Kralingen - de Bijenkorf

Dutch Crowd Security is DE partner in veiligheid. Goed opgeleid personeel, altijd stipt op tijd, reageert altijd adequaat op veranderingen en wensen van de klant.

Ato Karic - Ivy Technology

phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle