Objectbeveiliging

Een goede objectbeveiliging is een belangrijk onderdeel van de veiligheid van een bedrijf of andere organisatie. Door een professionele partner op het gebied van beveiliging in te schakelen, zoals Dutch Crowd Security, bent u verzekerd van de veiligheid binnen uw pand. Wij zetten objectbeveiliging in op basis van uw wensen en beveiligingsbehoeften. Dit kan binnen kantooruren, maar ook 24/7 beveiliging is mogelijk.

dutchcrowdsecurity e1530015368421 - Objectbeveiliging

Bekijk onze Video

Wat is objectbeveiliging?

Objectbeveiliging zorgt er voor dat uw bedrijf tijdens en buiten kantooruren wordt beveiligd tegen diefstal, fraude en vernieling. Het belangrijkste bij obejctbeveiliging is het tegengaan van onregelmatigheden en signaleren van situaties die mogelijk schade kunnen veroorzaken. Er zijn verschillende werkzaamheden om dit te doen. Bijvoorbeeld door het leveren van receptiediensten, toegangscontroles, open- en sluitrondes, brandrondes, controlerondes en cameratoezicht. Ook gerelateerde werkzaamheden kunnen door een objectbeveiliger uitgevoerd worden. Denk hierbij aan sleutelbeheer, ontvangen en registreren van bezoekers, en het beantwoorden van de telefoon.

Een goede objectbeveiliging is dus een belangrijk onderdeel van de veiligheid van een bedrijf of andere organisatie. Door een professionele partner op gebied van beveiliging in te schakelen, zoals Dutch Crowd Security, bent u verzekerd van de veiligheid binnen uw pand. Wij zetten objectbeveiliging in op basis van uw wensen en beveiligingsbehoeften. Dit kan binnen kantooruren, maar ook 24/7 beveiliging is mogelijk.

IMG 4707 2 1024x683 - Objectbeveiliging

Zoekt u beveiliging voor Retail?

Wij hebben al meer reeds honderden grote en kleine retail vestigingen succesvol mogen beveiligen

Ik zoek Retailbeveiliging

Onze beveiligers

Onze beveiligers zeer ervaren op gebied van objectbeveiliging. Zij hebben allemaal een aansluitende opleiding, de juiste certificeringen, meerdere jaren werkervaring en zijn goed bekend met predictive profiling. Naast het uitvoeren van de beveiligingswerkzaamheden kunnen onze beveiligers ook fungeren als security host. Zij verwelkomen bezoekers vriendelijk en staan altijd klaar om hen te helpen. De taken die onze beveiligers o.a. kunnen uitvoeren zijn:

 • Toegangscontrole
 • Cameratoezicht
 • Sleutelbeheer
 • Open- en sluitrondes
 • Brandpreventie
 • BHV
 • Hospitality services verlenen

Opleiding

Onze beveiligers hebben allemaal een aansluitende opleiding en de juiste certificeringen. Zij zijn minimaal in het bezit van een diploma Beveiliger Niveau 2 met eventueel aanvullende certificeringen.

IMG 4076 1024x683 - Objectbeveiliging

Direct iemand spreken?

Onze beveiliginsexperts staan u graag te woord om uw object professioneel te beveiligen.

Neem contact op

 

Waarom kiezen voor Dutch Crowd Security

Wij zien een samenwerking niet alleen als het leveren van beveiligingsmedewerkers. Als wij uw organisatie kunnen helpen met het beveiligen van uw bedrijf gaan wij hier met volledige toewijding mee aan de slag.

IMG 4725 1024x683 - Objectbeveiliging


Naast het leveren van de beveiligers denken wij graag met u mee over zaken als kosten en planning. Ook staat Hospitality bij ons hoog in het vaandel. Kortom, wij zetten ons voor meer dan 100% in om u te ontzorgen en uw bedrijf te beveiligen.

Onze Kernwaarden
 • Integriteit
 • Innovatie
 • Continuïteit
 • Flexibiliteit
 • Ontzorgen
 • Totaaloplossing
Ontdek onze aanpak

Soorten Objectbeveiliging

Onder objectbeveiliging vallen een aantal werkzaamheden die op verschillende locaties uitgevoerd kunnen worden. Deze werkzaamheden zijn hierboven benoemd. De verschillende locaties waar de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden zijn kantoren, hotels, ziekenhuizen, scholen en diverse andere organisaties.

Toegangscontrole

Ieder bedrijf vindt het belangrijk om ongewenste gasten buiten te houden. Een goede toegangscontrole en bezoekersregistratie kan hier aan bijdragen. Iedereen die op bezoek komt moet zich melden bij de receptie. Hier wordt gecontroleerd of er een afspraak staat ingepland en het bezoek wordt geregistreerd.

Open en sluit-rondes

Als er bij uw organisatie vaak veel verschillende mensen als laatste weg gegaan is dit een zeer belangrijk onderdeel van de beveiliging. U geeft één partij de verantwoordelijkheid voor het correct afsluiten en controleren van uw bedrijfspand. U wilt immers niet dat tientallen mensen in het bezit zijn van een sleutel en dat er onduidelijkheid is over wie de verantwoordelijkheid heeft om af te sluiten. Met de open- en sluitrondes is deze duidelijkheid er wel: één verantwoordelijke en één aanspreekpunt.

beveiligingsbedrijf video 1024x576 - Objectbeveiliging

Werken bij Dutch Crowd Security

Wij zijn het snelst groeiende beveiligingsbedrijf in Nederland. Groei je met ons mee?

Openstaande vacatures

Brand- en controlerondes

Door onregelmatige controlerondes wordt de kans op inbraak, brand, lekkage, storingen en andere onregelmatigheden in een vroeg stadium gesignaleerd en vaak zelfs voorkomen. Zo voorkomt u onnodige schade en vertraging van het werkproces

Receptiewerkzaamheden

De medewerker bij de receptie van uw bedrijf is het visitekaartje voor de mensen die binnen stappen. Daarnaast heeft deze persoon een belangrijke taak in de gehele beveiliging binnen uw bedrijf. De receptiemedewerker kan naast de reguliere werkzaamheden, zoals het bedienen van de telefoon en het ontvangen en registreren van de bezoekers, nog enkele andere taken uitvoeren. Denk hierbij aan taken als visiteren, postverwerking en administratieve werkzaamheden. Wat ook belangrijk is, is dat deze persoon goede communicatieve vaardigheden bezit en dus Hospitality kan tonen.

IMG 3933 1024x683 - Objectbeveiliging

Glenn Zeilemaker foto - Objectbeveiliging

“Onze werkwijze: betrouwbaar, betrokken en transparant”

— Glenn Zeilemakers, Beveiligingexpert

Hospitality services

Wat ook belangrijk is, is dat de beveiligers over goede communicatieve vaardigheden beschikken en dus Hospitality kunnen tonen. Onze beveiligers zijn gastvrij, kunnen uw bezoekers vriendelijk ontvangen en zorgen voor een fijne sfeer. Hospitality staat bij Dutch Crowd Security hoog in het vaandel.

IMG 4769 e1521460048241 683x1024 - Objectbeveiliging

Sleutelbeheer

Onder sleutelbeheer valt het uitreiken, innemen en omgaan met fysieke sleutels. U wilt toch niet dat de sleutels rondslingeren en in het bezit van bezoekers kan raken? Laat de beveiliging de sleutels beheren en uitgeven. Zo heeft u één verantwoordelijke en één aanspreekpunt. Uw sleutels altijd in goede handen!

Beveiliging nodig?

Wilt u meer informatie over objectbeveiliging of over wat wij voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Dutch Crowd Security biedt het beveiligen van objecten aan in de regio groot Amsterdam:
AmsterdamHaarlem,Edam – VolendamAalsmeerAmstelveenPurmerendAmsterdam CentrumHoofddorpZaandamWormerveerAlmereBadhoevedorpHoornZwanenburgHilversumDiemen en Schiphol

Werken als objectbeveiliger?

Wij groeien! Groei je met ons mee?