Beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security

Objectbeveiliging

Voorkom calamiteiten met professionele objectbeveiliging
Met de expertise van Dutch Crowd Security op het gebied van objectbeveiliging zorg je ervoor dat jouw organisatie ten allen tijden wordt beveiligd tegen diefstal, vernieling of andere calamiteiten die zich binnen- en buiten kantooruren kunnen voordoen.

Wat is objectbeveiling?

Objectbeveiliging bestaat uit het uitvoeren van portiek-, receptie-, en beveiligingsdiensten op een bepaald object. Door het uitvoeren van controlerondes wordt tijdig gesignaleerd en gehandeld op situaties die het object enigszins schade kunnen berokkenen.

Taken van een objectbeveiliger

Dutch Crowd Security organiseert objectbeveiliging op maat, dit houdt in dat de beveiligingswerkzaamheden die nodig en/of gewenst zijn voor iedere organisatie verschillen. Onze beveiligers worden op de volgende diverse taken ingezet:
Het uitvoeren van de receptiediensten en bezoekersregistratie: Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden.
Het uitvoeren van hulpverlening bij ongevallen: Al onze beveiligers zijn getraind in EHBO en BHV en kunnen direct hulpverlening bieden bij ongevallen.
Het uitvoeren van controlerondes: De objectbeveiligers lopen op verschillende tijden gedurende de dag controlerondes om de veiligheid in- en om het pand (of terrein) te waarborgen.
Het uitvoeren van brand- en sluitrondes om calamiteiten ook buiten werktijden te voorkomen.
Objectbeveiliging inhuren
Beveiligingsbedrijf

Onze objectbeveiligers

Ben je op zoek naar professionele objectbeveiligers voor jouw organisatie? Onze getrainde objectbeveiligers staan klaar om je te voorzien van de beste objectbeveiliging. 
Wij zijn jouw partner in veiligheid en zorgen samen voor een beveiligingsplan dat inspeelt op de behoefte van het pand, de medewerkers en eventuele bezoekers.
Offerte aanvragen
Ontzorgen
Flexibiliteit
Oplossingsgericht
Passie & beleving
Beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security
Bekijk onze introductievideo
Offerte aanvragen voor Objectbeveiliging
Beveiliging inhuren
Direct iemand spreken?
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
© 2020 | Dutch Crowd Security, Alle rechten voorbehouden.
camera-videophone-handsetcrossmenuarrow-rightcheckmark-circlecross-circlechevron-right-circle