Voorkom calamiteiten met professionele objectbeveiliging
Met de objectbewaking van Dutch Crowd Security zorg je ervoor dat jouw organisatie te allen tijde beschermd is tegen diefstal, vernieling en andere calamiteiten die zich zowel tijdens als buiten kantooruren kunnen voordoen.
Dutch Crowd Security

Objectbeveiliging

Beveiligingsbedrijf
Beoordeeld met een 9 /10
15 reviews

Wat is objectbeveiling?

Objectbeveiliging draagt preventief bij aan de veiligheid van jouw organisatie. Door een professioneel beveiligingsbedrijf zoals Dutch Crowd Security in te schakelen, ben je ervan verzekerd dat medewerkers en bezoekers zich te allen tijde veilig voelen en dat bedrijfsprocessen ongestoord kunnen doorgaan.
Objectbeveiliging omvat het uitvoeren van portiers-, receptie- en beveiligingsdiensten. Door regelmatige controle rondes worden situaties die schade kunnen toebrengen aan het object tijdig opgemerkt en aangepakt.

Objectbeveiligers van Dutch Crowd Security

Het inzetten van een objectbeveiliger beschermt jouw bedrijf zowel binnen als buiten kantoortijden tegen vandalisme, fraude en vernielingen. De objectbeveiligers van Dutch Crowd Security bewaken je bedrijventerrein, kantoorpanden en andere objecten door op willekeurige en regelmatige tijden controlerondes uit te voeren. Deze beveiligers zijn getraind om gevaarlijke en verdachte situaties te identificeren.

Ze reageren adequaat en passend, waardoor jouw bedrijfspand, terrein en eigendommen beschermd blijven. Ook als je een alarmsysteem hebt, is het raadzaam om objectbeveiliging in te schakelen. Zij kunnen naar de locatie gaan wanneer het alarm afgaat. Het reageren op een alarm is niet zonder risico's en kan beter worden overgelaten aan de getrainde objectbeveiligers van Dutch Crowd Security. Wil je jouw bedrijf, medewerkers en eigendommen beschermen tegen diefstal, mogelijk geweld en vandalisme? Neem dan contact met ons op voor op maat gemaakte objectbewaking. Zo kun je jouw kostbare eigendommen met een gerust hart betreden en verlaten.

Voordelen van objectbeveiliging door Dutch Crowd Security

Het verzorgen van receptiediensten, toegangscontrole en bezoekersregistratie: Een groot aantal organisaties maakt gebruik van een receptie om bezoekers hartelijk te ontvangen, nauwkeurig te registreren en eventuele ongewenste gasten te weren. Onze beveiligers zorgen niet alleen voor een warme ontvangst, maar fungeren ook als het visitekaartje van jouw organisatie, waardoor ze bijdragen aan een positieve eerste indruk.
Het verlenen van hulp bij ongevallen: Al onze beveiligers zijn adequaat getraind in EHBO en BHV, waardoor zij direct hulp kunnen bieden bij eventuele ongevallen. Dit waarborgt dat er altijd iemand aanwezig is die prompt kan reageren en assistentie kan verlenen in geval van calamiteiten, voor extra gemoedsrust.
Het verlenen van hulp bij ongevallen: Al onze beveiligers zijn adequaat getraind in EHBO en BHV, waardoor zij direct hulp kunnen bieden bij eventuele ongevallen. Dit waarborgt dat er altijd iemand aanwezig is die prompt kan reageren en assistentie kan verlenen in geval van calamiteiten, voor extra gemoedsrust.
Het uitvoeren van brand- en sluitrondes om calamiteiten buiten werktijden te voorkomen: Het is belangrijk dat je na sluitingstijd met een gerust hart de deur achter je kunt sluiten. Onze beveiligers voeren grondige controles uit om te verifiëren of alle ramen en deuren goed afgesloten zijn, en inspecteren het pand op potentieel brandgevaarlijke situaties. Zo zorgen wij ervoor dat je bedrijfsruimte veilig is, ook als je er zelf niet bent.
onze objectbeveiliger
Objectbeveiliger inhuren
Ben je op zoek naar een professionele beveiliger voor jouw organisatie? Onze getrainde object beveiligers staan klaar om je te voorzien van de beste dienstverlening. 

Wij zijn jouw partner in veiligheid en zorgen samen voor een beveiligingsplan dat inspeelt op de behoefte van het pand, de medewerkers en eventuele bezoekers. Wij staan 24/7 klaar om jouw bedrijf te voorzien van de beste dienstverlening.

Wil je collectieve objectbeveiliging inhuren?

Bedrijventerreinen, haventerreinen en winkelcentra kiezen vaak voor beveiliging door middel van een beveiligingscamera en een elektronisch alarmsysteem. Dit is meestal vanwege de eenmalige investering die jarenlange beveiliging biedt. Echter, naast camerabewaking en alarmsystemen, is er een groeiende behoefte aan menselijke beveiliging zoals portiers of objectbeveiliging. In deze situaties kunnen bedrijven kiezen voor collectieve beveiliging waarbij de kosten worden gedeeld. Ben je op zoek naar beveiliging voor een evenement, bedrijf, object of museum? Bij beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security bieden we graag maatwerk beveiliging voor jouw bedrijf, project of evenement. Neem gerust contact met ons op.

Predictive profiling

In al onze beveiligingsaanpak maken we gebruik van zogenaamde predictive profiling: het vroegtijdig herkennen en signaleren van afwijkend gedrag, ook bij objectbeveiliging. Hierdoor kunnen we tijdig inschatten of er actie ondernomen moet worden. Door deze werkwijze voorkomen we veel calamiteiten. Onze beveiligers zijn te herkennen aan hun zelfverzekerde houding, waakzaam oog en professionele outfit. Ze zijn altijd klaar voor elke situatie.

Offerte aanvragen

Ons beveiligingsbedrijf en de rol van objectbeveiliging

Dutch Crowd Security, opgericht in 2011, heeft zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende beveiligingsbedrijven in Nederland. Als expert in beveiliging werken we samen met meer dan 200 zorgvuldig gescreende en gekwalificeerde beveiligers die toegewijd zijn aan jouw veiligheid.

Als professioneel beveiligingsbedrijf zijn we gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie en voldoen we aan de normen van het Keurmerk Evenementenbeveiliging, het Keurmerk Beveiliging en de ISO 14001 en ISO 9001. We bieden op maat gemaakte beveiligingsdiensten in heel Nederland en beveiligen een breed scala aan evenementen, bedrijven, projecten en individuen. Door onze samenwerking met betrouwbare partners kunnen we flexibel grootschalige beveiligingsuitdagingen aanpakken, waardoor we geschikt zijn voor zowel kleine als grote opdrachten.

Onze objectbeveiligingsdiensten beschermen preventief jouw eigendommen tegen diefstal en schade. Wij zijn actief in grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en ook in kleinere steden in heel Nederland. Onze aanpak is afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Op basis van de unieke situatie rondom jouw object, ontwikkelen we een op maat gemaakt beveiligingsplan. Hierdoor kunnen we onze dienstverlening zo effectief en efficiënt mogelijk inzetten.
beveiligers objectbeveiliging

Wil je meer te weten komen over onze dienst voor objectbeveiliging? Bekijk dan onze video.

objectbeveiligingplay button

Topics over objectbeveiliging

Bekijk alle topics

Veelgestelde vragen over Objectbeveiliging

Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van een offerte voor objectbeveiliging?

Nee, je kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen om beveiliging in te huren. Wij denken graag mee over de juiste veiligheidsoplossing en dat doen we door eerst kennis te maken met jou en jouw organisatie.

Waarom objectbewaking?

Een objectbeveiliger wordt ingehuurd om de veiligheid te handhaven, criminaliteit te voorkomen en medewerkers en/of klanten een gevoel van veiligheid te geven.

Wat doet een objectbeveiliger?

Een objectbeveiliger beveiligt bijvoorbeeld jouw bedrijf. De beveiliger beschermt het pand tegen inbraak, maar ook tegen vernieling. Zij beveiligen het bedrijf binnen en buiten de openingstijden.

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Wij beveiligen voor Madame Tussaud
Wij beveiligen voor droomparken
Wij beveiligen het QO Hotel in Amsterdam
Renaissance hotels logo
Wij beveiligen voor Aldi logo
Wij beveiligen voor Karwei
arcadis
mediamarkt
ivy logo
gamma
KFC
Amstel hotel
Medfocus
Dior
Nederlands Elftal
meesterslijpers
Max Bogl
Inwork
Gemeente Amsterdam
Wij beveiligen voor De la mar
Wij beveiligen voor Bourrelier Group
Wij beveiligen voor David Lloyd
Wij beveiligen voor EuroParcs
Wij beveiligen voor HHC Groen Geel
Wij beveiligen voor Huize Frankendeal
Wij beveiligen voor Imagination Europe
Wij beveiligen voor Jan de Nul Group
Wij beveiligen voor Koninklijke Landmacht
Wij beveiligen voor Longchamp
Wij beveiligen voor Megawatt Agency
Wij beveiligen voor Optiver
Wij beveiligen voor Rijksmuseum Boerhaave
Wij beveiligen voor Royal Haskoning
Wij beveiligen voor Samsung
Wij beveiligen voor Trias VMBO
Wij beveiligen voor The Ground Breakers
Wij beveiligen voor Tiffany & Co
Wij beveiligen voor Spaarne Gasthuis
Wij beveiligen voor OMC Zaandam
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden opdrachtgevers.
'Wij hebben Dutch Crowd Security naar volle tevredenheid haar diensten inzake Veiligheid, Safety en Beveiliging als vaste partner heeft ingezet en in de toekomst gaat inzetten. Van leidinggevende tot aan uitvoerende posities levert Dutch Crowd Security gekwalificeerde, vakkundige, gastvrije en betrouwbare personeelsleden. RAI Amsterdam wordt op een professionele, oplossingsgerichte en effectieve wijze ontzorgt en bijgestaan op al haar (capaciteits-) vraagstukken op gebied van veiligheid. Onze ervaringen ten aanzien van de samenwerking, de wijze van organisatie, communicatie, flexibiliteit, dynamische inzet en de professionaliteit van de medewerkers van Dutch Crowd Security zijn steeds op de gestelde verwachting. Wij bevelen Dutch Crowd Security van harte aan en treden graag op als referent.'

Teije Sas - Project Mananger Security - RAI Amsterdam

'Onze ervaringen ten aanzien van de samenwerking, de wijze van organisatie, communicatie, flexibiliteit, inzet en professionaliteit van de medewerkers van Dutch Crowd Security zijn bijzonder goed te noemen. Bij bevel Dutch Crowd Security van harte aan en treden graag op als referent.'

Hans van Heteren - Teamleider Beveiliging - Spaarne Gasthuis

‘Wij waren op zoek naar een vaste beveiligingspartner om onze (nacht)receptie team aan te vullen. Het contact met Dutch Crowd Security was direct prettig en professioneel. Dutch Crowd Security kan snel schakelen en levert fijne en betrouwbare medewerkers. Wij gaan ons hotel nu verbouwen en ook daar spelen zij een rol in. Op naar een langdurige samenwerking!'

Saskia Breuls – Hotel van Oranje

‘Wij waren op zoek naar een beveiligingsbedrijf die ons kon ondersteunen bij de handhaving en waarborging van de veiligheid binnen onze kliniek. Dutch Crowd Security sprong eruit vanwege de snelle reactietijd, de op maat gemaakte adviezen, professionaliteit en discretie. DCS houdt rekening met de doelgroep en cultuur van onze kliniek en stemt haar beveiliging daarop af. Extra pluspunt was dat zij ons konden toezeggen dat elke beveiliger die bij ons komt ondersteunen, ervaring heeft in de zorgsector. De delicate en gereserveerde, maar doortastende aanpak die in klinieken en ziekenhuizen nodig is, kan DCS leveren. Wij zijn zeer tevreden met de samenwerking.'

Chaima el Bouchteli – Business Controller – OMC Zaandam

‘Er ontstond bij ons ad hoc een grote vraag naar de inzet van extra beveiliging. Wij zijn hiervoor de mogelijkheden gaan verkennen en hebben kennis gemaakt met Dutch Crowd Security. Dit was een zeer positieve ervaring. De communicatie lijnen zijn kort en zij kennen al hun medewerkers persoonlijk, waardoor we echt een aanbod op maat kregen. Dutch Crowd Security denkt in oplossingen, schakelt snel en is zeer professioneel. Deze ervaring heeft ons doen besluiten om hen vanaf 2022 als vaste partner aan te stellen.'

Carlijn Kuiper – Teamleider Facilitair bedrijf & Beveiliging – Spaarne Gasthuis

‘Tijdens uitbraak Corona was inzet beveiliging genoodzaakt. Contact gezocht met Dutch Crowd Security (DCS), waarna wij de samenwerking zijn aangegaan. DCS heeft in enorm korte tijd kunnen schakelen en beveiliging opgezet bij 32 bouwmarkten. Dit is naar volle tevredenheid opgezet, waarbij het contact erg prettig was en duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen werden. Communicatie tijdens en na de inzet van beveiliging is als zeer prettig ervaren.'

Roy Engel - Bourrelier Group

’Door de invoering van de huidige corona maatregelen moesten wij nadenken over het inzetten van personeel om deze maatregen te handhaven. Ons eigen personeel is echter niet getraind om dit in goede banen te lijden én wij hebben deze mensen nodig in hun ‘normale’ positie. Uiteindelijk hebben gekozen om beveiligers in te zetten van DCS. Tevens kan Dutch Crowd Security snel schakelen, levert uitstekende diensten en service en komt altijd de afspraken na. Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Dennis Wentel – Aldi Zaandam

Wij werken graag samen met Dutch Crowd Security als aanvulling op onze eigen stewardinzet. Het is snel en makkelijk schakelen en afspraken worden nagekomen. Een erg fijne partij die de relatie en het werk serieus neemt!

Nora Bijen - Johan Cruijff Arena

Dutch Crowd Security is voor ons dé beveiligingspartner die past bij een snelgroeiende organisatie als Bird. Ze kunnen snel schakelen, leveren zeer professionele tailor made service en zijn daarbij heel discreet en uiterst professioneel. Alles is bespreekbaar, ze denken mee en weten beveiligers te plaatsen die ook passen bij onze bedrijfscultuur.

Dave Valkenburg – Bird

In het voorjaar van 2020 werden wij geconfronteerd met veel ongewenste gasten in ons bedrijf. Na een korte online zoektocht kwam ik uit bij Dutch Crowd Security. Binnen 2 uur na het versturen van het bericht via het contact formulier werd er contact opgenomen. Er werd snel geschakeld en de juiste beveiligingsmaatregelen toegepast. De service was zeer goed afgestemd op ons bedrijf en wij zijn zeer enthousiast over Dutch Crowd Security. Professioneel bedrijf met de juiste uitstraling!

Tristan Dekker – Droomparken

Dutch Crowd Security werd ons aanbevolen. Er was / is direct fijn contact met personeel die weet waar zij over praten. Zij denken mee en komen met vrijblijvende adviezen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking vanwege het vele en directe contact. Er zijn korte lijnen en we kunnen altijd snel schakelen waardoor wijzigingen of problemen snel opgelost kunnen worden.’ Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Yuri Wankum – Renaissance

Dutch Crowd Security heeft zich bewezen in het ‘altijd leveren’ van mensen binnen de Bijenkorf. Zij laten zien dat zij snel kunnen schakelen en altijd meedenken met de Business. Een fijne partner om mee samen te werken.

Tim van Kralingen - de Bijenkorf

Dutch Crowd Security is DE partner in veiligheid. Goed opgeleid personeel, altijd stipt op tijd, reageert altijd adequaat op veranderingen en wensen van de klant.

Ato Karic - Ivy Technology

Erg tevreden over de werkwijze van Dutch Crowd Security. Ze leveren professionele en vooral zeer kundige mensen die hun vak verstaan. Nu een aantal keer gebruik gemaakt van hun diensten. Of het nu gaat over nachtbewaking, evenementen of persoonsbeveiliging tot op heden zijn we uiterst tevreden over de wijze van werken van dit beveiligingsbedrijf. Ook het maken van afspraken en het contact vooraf en na afloop is prima.

Harre van der Nat – Bestuurslid SP (Socialistische Partij)

Mooi en resultaatgericht bedrijf. Betrouwbaar, snel en komen na wat ze afspreken. Wij doen al jaren met genoegen zaken met Dutch Crowd Security.

Marc Jansen – JMF-Filters

Dutch Crowd Security is DE partner in veiligheid. Goed opgeleid personeel, altijd stipt op tijd, reageert altijd adequaat op veranderingen en wensen van de klant.

Ato Karic – IVY Technology Schiphol-Rijk

Erg tevreden over de werkwijze van Dutch Crowd Security. Ze leveren professionele en vooral zeer kundige mensen die hun vak verstaan. Nu een aantal keer gebruik gemaakt van hun diensten. Of het nu gaat over nachtbewaking, evenementen of persoonsbeveiliging tot op heden zijn we uiterst tevreden over de wijze van werken van dit beveiligingsbedrijf. Ook het maken van afspraken en het contact vooraf en na afloop is prima.

Harre van der Nat – evenementen (SP)

phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram