Objectbeveiliging

Een goede objectbeveiliging is een belangrijk onderdeel van de veiligheid van een bedrijf of andere organisatie. Door een professionele partner op het gebied van beveiliging in te schakelen, zoals Dutch Crowd Security, ben je verzekerd van de veiligheid binnen en buiten het pand. Wij zetten objectbeveiliging in op basis van jouw wensen en beveiligingsbehoeften. Dit kan binnen kantooruren, maar ook 24/7 beveiliging is mogelijk.

Objectbeveiliger
introductie

Wat is objectbeveiliging?

Objectbeveiliging zorgt er voor dat jouw bedrijf tijdens en buiten kantooruren wordt beveiligd tegen diefstal, fraude en vernieling. Het belangrijkste bij objectbeveiliging is het tegengaan van onregelmatigheden en signaleren van situaties die mogelijk schade kunnen veroorzaken. Er zijn verschillende werkzaamheden om dit te doen. Bijvoorbeeld door het leveren van receptiediensten, toegangscontroles, open- en sluitrondes, brandrondes, controlerondes en cameratoezicht. Ook gerelateerde werkzaamheden kunnen door onze objectbeveiligers uitgevoerd worden. Denk hierbij aan sleutelbeheer, ontvangen en registreren van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon.
Verantwoordelijkheden

Onze objectbeveiligers

Uiteenlopende takenlijst

gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie

predictive profiling

Takenlijst

Werkzaamheden objectbeveiligers

Onder objectbeveiliging vallen een aantal werkzaamheden, bijvoorbeeld voor nachtbewaking, die op verschillende locaties uitgevoerd kunnen worden. Deze werkzaamheden zijn hieronder benoemd. De verschillende locaties waar de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden zijn kantoren, hotels, ziekenhuizen, scholen en diverse andere organisaties.

Toegangscontrole & receptiediensten

Open en sluit-rondes

Brand- en controlerondes

Hospitality services

Sleutelbeheer

Ons werkgebied

Ontvang een offerte waar je blij van wordt
Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact op te nemen.
wij zorgen voor veiligheid bij
Beveiliging voor Tiffany & Co
Wij beveiligen voetbalwedstrijden voor Ajax en Nederland in de Johan Cruijff Arena