Voorkom calamiteiten met professionele objectbeveiliging
Met objectbewaking van Dutch Crowd Security zorg je ervoor dat jouw organisatie ten allen tijden wordt beveiligd tegen diefstal, vernieling of andere calamiteiten die zich binnen- en buiten kantooruren kunnen voordoen.
Dutch Crowd Security

Objectbeveiliging

Beveiligingsbedrijf
Beoordeeld met een 9 /10
15 reviews

Wat is objectbeveiling?

Objectbewaking zorgt preventief voor de veiligheid van jouw organisatie. Door een professioneel beveiligingsbedrijf zoals Dutch Crowd Security in te schakelen ben je er zeker van dat medewerkers en bezoekers zich ten allen tijden veilig voelen en dat bedrijfsprocessen zich voort kunnen zetten.
Objectbeveiliging omvat het uitvoeren van portier-, receptie-, en beveiligingsdiensten. Door het uitvoeren van controlerondes wordt tijdig gesignaleerd en gehandeld op situaties die het object schade kunnen toe brengen.

Objectbeveiligers van Dutch Crowd Security

Het inzetten van een objectbeveiliger beschermt jouw bedrijf binnen en buiten kantoortijden tegen vandalisme, fraude en vernielingen. De objectbeveiligers van Dutch Crowd Security bewaken uw bedrijventerrein, kantoorpanden, en andere objecten in het oog door op willekeurige en regelmatige tijden controlerondes te patrouilleren. De objectbeveiligers zijn opgeleid om gevaarlijke en verdachte situaties te identificeren. 

Ze reageren adequaat en op de juiste manier, zodat  jouw bedrijfspand, terrein en eigendom beschermd blijft. Ook wanneer je over een alarmsysteem beschikt is het verstandig om objectbeveiliging in te schakelen, zodat zij naar de locatie toe komen wanneer het alarm afgaat. Op een alarm afgaan is niet zonder risico's dit kun je beter overlaten aan de getrainde objectbeveiligers van Dutch Crowd Security. Wil je jouw bedrijf, medewerkers en eigendommen beschermen tegen diefstal, mogelijk geweld en vandalisme? Neem contact met ons op voor objectbewaking op maat. Hierdoor betreedt en verlaat je jouw kostbare eigendommen met een gerust hart. 

Voordelen van objectbeveiliging door Dutch Crowd Security

Het uitvoeren van de receptiediensten, toegangscontrole en bezoekersregistratie: Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden. Onze beveiligers zorgen voor een warm welkom en zijn het visitekaartje voor je organisatie.
Het uitvoeren van hulpverlening bij ongevallen. Al onze beveiligers zijn getraind in EHBO en BHV en kunnen direct hulpverlening bieden bij ongevallen. Zo ben je ervan verzekerd dat er altijd iemand in de buurt is die kan inspringen wanneer er zich ongevallen voordoen.
Het uitvoeren van controlerondes. De beveiligers lopen op verschillende tijden gedurende de dag controlerondes om de veiligheid in- en om het pand (of terrein) te waarborgen.
Het uitvoeren van brand- en sluitrondes om calamiteiten ook buiten werktijden te voorkomen. Na sluitingstijd wil je met een gerust hart de deur achter je dicht kunnen trekken. Ze controleren of ramen en deuren goed gesloten zijn en controleert op brandgevaarlijke situaties.
onze objectbeveiliger
Objectbeveiliger inhuren
Ben je op zoek naar een professionele beveiliger voor jouw organisatie? Onze getrainde object beveiligers staan klaar om je te voorzien van de beste dienstverlening. 

Wij zijn jouw partner in veiligheid en zorgen samen voor een beveiligingsplan dat inspeelt op de behoefte van het pand, de medewerkers en eventuele bezoekers. Wij staan 24/7 klaar om jouw bedrijf te voorzien van de beste dienstverlening.

Collectieve Objectbeveiliging inhuren?

Bedrijventerreinen, haventerreinen en winkelcentra kiezen er doorgaans voor om hun panden te beveiligen middels een beveiligingscamera en een elektronisch alarmsysteem. Dit wordt voornamelijk gedaan omdat het hierbij gaat om een eenmalige investering, waardoor het pand jarenlang beveiligd is. Toch merkt men dat er naast camerabewaking en een alarmsysteem meer behoefte ontstaat aan menselijke beveiliging in de vorm van een portier of objectbeveiliging. Bedrijven kunnen in dit geval kiezen voor collectieve beveiliging, waarbij de kosten worden verdeeld over de bedrijven die er gebruik van maken. Beveiliging inhuren voor een evenement, bedrijf, object of museum? Bij beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security voorzien we je graag van beveiliging op maat voor jouw bedrijf, project of evenement. Neem gerust contact op.

Predictive profiling

In al onze beveiligingsoplossingen gebruiken we zogenoemde predictive profiling: het vroegtijdig herkennen en signaleren van opvallend gedrag. Dus ook bij objectbeveiliging. Zo schatten we op tijd in of er actie ondernomen dient te worden. Door deze manier van werken voorkomen we veel calamiteiten, ook bij objectbeveiliging. Onze beveiligers herken je aan hun zelfverzekerde houding, oplettende oog en professionele outfit. Zij staan paraat in iedere situatie.

Offerte aanvragen

ons beveiligingsbedrijf en objectbeveiliging

Dutch Crowd Security is opgericht in 2011 en sindsdien uitgegroeid tot het grootste en beste beveiligingsbedrijf van Nederland. Dutch Crowd Security is de expert in beveiliging en werkt samen met meer dan 200 gescreende en gediplomeerde beveiligers (in zowel vaste kern als flexibele schil) die graag instaan voor jouw veiligheid.

Als professioneel beveiligingsbedrijf zijn we gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie en voldoen we aan alle normen die zijn gesteld in het Keurmerk Evenementenbeveiliging, het Keurmerk Beveiliging en de ISO 14001 en ISO 9001. We bieden beveiligingsdiensten op maat door heel Nederland en beveiligen uiteenlopende evenementen, bedrijven, projecten en personen. We werken regelmatig samen met vaste partners om ook grote vraagstukken op te lossen. Hierdoor zijn we flexibel inzetbaar voor zowel kleine als grote opdrachten.
Onze objectbewaking werkzaamheden zorgen ervoor dat jouw eigendommen preventief beschermd worden tegen diefstal en of schade. Wij werken in grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en ook in kleinere steden door heel Nederland. Onze werkzaamheden stemmen we af op de persoonlijke behoefte van jouw bedrijf. Op basis van de specifieke situatie rondom jouw object stellen we een beveiligingsplan op maat op. Zo kunnen we onze dienstverlening optimaal en efficiënt inzetten.
beveiligers objectbeveiliging

Wil jij meer weten over onze dienst objectbeveliging? Bekijk onze video.

objectbeveiligingplay button

Topics over objectbeveiliging

Bekijk alle topics

Veelgestelde vragen over Objectbeveiliging

Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van een offerte voor objectbeveiliging?

Nee, je kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen om beveiliging in te huren. Wij denken graag mee over de juiste veiligheidsoplossing en dat doen we door eerst kennis te maken met jou en jouw organisatie.

Waarom objectbewaking?

Een objectbeveiliger wordt ingehuurd om de veiligheid te handhaven, criminaliteit te voorkomen en medewerkers en/of klanten een gevoel van veiligheid te geven.

Wat doet een objectbeveiliger?

Een objectbeveiliger beveiligt bijvoorbeeld jouw bedrijf. De beveiliger beschermt het pand tegen inbraak, maar ook tegen vernieling. Zij beveiligen het bedrijf binnen en buiten de openingstijden.

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Wij beveiligen voor Madame Tussaud
Wij beveiligen voor droomparken
Wij beveiligen het QO Hotel in Amsterdam
Renaissance hotels logo
Wij beveiligen voor Aldi logo
Wij beveiligen voor Karwei
arcadis
mediamarkt
ivy logo
gamma
KFC
Amstel hotel
Medfocus
Dior
Nederlands Elftal
meesterslijpers
Max Bogl
Inwork
Gemeente Amsterdam
Wij beveiligen voor De la mar
Wij beveiligen voor Bourrelier Group
Wij beveiligen voor David Lloyd
Wij beveiligen voor EuroParcs
Wij beveiligen voor HHC Groen Geel
Wij beveiligen voor Huize Frankendeal
Wij beveiligen voor Imagination Europe
Wij beveiligen voor Jan de Nul Group
Wij beveiligen voor Koninklijke Landmacht
Wij beveiligen voor Longchamp
Wij beveiligen voor Megawatt Agency
Wij beveiligen voor Optiver
Wij beveiligen voor Rijksmuseum Boerhaave
Wij beveiligen voor Royal Haskoning
Wij beveiligen voor Samsung
Wij beveiligen voor Trias VMBO
Wij beveiligen voor The Ground Breakers
Wij beveiligen voor Tiffany & Co
Wij beveiligen voor Spaarne Gasthuis
Wij beveiligen voor OMC Zaandam
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden opdrachtgevers.
'Wij hebben Dutch Crowd Security naar volle tevredenheid haar diensten inzake Veiligheid, Safety en Beveiliging als vaste partner heeft ingezet en in de toekomst gaat inzetten. Van leidinggevende tot aan uitvoerende posities levert Dutch Crowd Security gekwalificeerde, vakkundige, gastvrije en betrouwbare personeelsleden. RAI Amsterdam wordt op een professionele, oplossingsgerichte en effectieve wijze ontzorgt en bijgestaan op al haar (capaciteits-) vraagstukken op gebied van veiligheid. Onze ervaringen ten aanzien van de samenwerking, de wijze van organisatie, communicatie, flexibiliteit, dynamische inzet en de professionaliteit van de medewerkers van Dutch Crowd Security zijn steeds op de gestelde verwachting. Wij bevelen Dutch Crowd Security van harte aan en treden graag op als referent.'

Teije Sas - Project Mananger Security - RAI Amsterdam

'Onze ervaringen ten aanzien van de samenwerking, de wijze van organisatie, communicatie, flexibiliteit, inzet en professionaliteit van de medewerkers van Dutch Crowd Security zijn bijzonder goed te noemen. Bij bevel Dutch Crowd Security van harte aan en treden graag op als referent.'

Hans van Heteren - Teamleider Beveiliging - Spaarne Gasthuis

‘Wij waren op zoek naar een vaste beveiligingspartner om onze (nacht)receptie team aan te vullen. Het contact met Dutch Crowd Security was direct prettig en professioneel. Dutch Crowd Security kan snel schakelen en levert fijne en betrouwbare medewerkers. Wij gaan ons hotel nu verbouwen en ook daar spelen zij een rol in. Op naar een langdurige samenwerking!'

Saskia Breuls – Hotel van Oranje

‘Wij waren op zoek naar een beveiligingsbedrijf die ons kon ondersteunen bij de handhaving en waarborging van de veiligheid binnen onze kliniek. Dutch Crowd Security sprong eruit vanwege de snelle reactietijd, de op maat gemaakte adviezen, professionaliteit en discretie. DCS houdt rekening met de doelgroep en cultuur van onze kliniek en stemt haar beveiliging daarop af. Extra pluspunt was dat zij ons konden toezeggen dat elke beveiliger die bij ons komt ondersteunen, ervaring heeft in de zorgsector. De delicate en gereserveerde, maar doortastende aanpak die in klinieken en ziekenhuizen nodig is, kan DCS leveren. Wij zijn zeer tevreden met de samenwerking.'

Chaima el Bouchteli – Business Controller – OMC Zaandam

‘Er ontstond bij ons ad hoc een grote vraag naar de inzet van extra beveiliging. Wij zijn hiervoor de mogelijkheden gaan verkennen en hebben kennis gemaakt met Dutch Crowd Security. Dit was een zeer positieve ervaring. De communicatie lijnen zijn kort en zij kennen al hun medewerkers persoonlijk, waardoor we echt een aanbod op maat kregen. Dutch Crowd Security denkt in oplossingen, schakelt snel en is zeer professioneel. Deze ervaring heeft ons doen besluiten om hen vanaf 2022 als vaste partner aan te stellen.'

Carlijn Kuiper – Teamleider Facilitair bedrijf & Beveiliging – Spaarne Gasthuis

‘Tijdens uitbraak Corona was inzet beveiliging genoodzaakt. Contact gezocht met Dutch Crowd Security (DCS), waarna wij de samenwerking zijn aangegaan. DCS heeft in enorm korte tijd kunnen schakelen en beveiliging opgezet bij 32 bouwmarkten. Dit is naar volle tevredenheid opgezet, waarbij het contact erg prettig was en duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen werden. Communicatie tijdens en na de inzet van beveiliging is als zeer prettig ervaren.'

Roy Engel - Bourrelier Group

’Door de invoering van de huidige corona maatregelen moesten wij nadenken over het inzetten van personeel om deze maatregen te handhaven. Ons eigen personeel is echter niet getraind om dit in goede banen te lijden én wij hebben deze mensen nodig in hun ‘normale’ positie. Uiteindelijk hebben gekozen om beveiligers in te zetten van DCS. Tevens kan Dutch Crowd Security snel schakelen, levert uitstekende diensten en service en komt altijd de afspraken na. Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Dennis Wentel – Aldi Zaandam

Wij werken graag samen met Dutch Crowd Security als aanvulling op onze eigen stewardinzet. Het is snel en makkelijk schakelen en afspraken worden nagekomen. Een erg fijne partij die de relatie en het werk serieus neemt!

Nora Bijen - Johan Cruijff Arena

Dutch Crowd Security is voor ons dé beveiligingspartner die past bij een snelgroeiende organisatie als Bird. Ze kunnen snel schakelen, leveren zeer professionele tailor made service en zijn daarbij heel discreet en uiterst professioneel. Alles is bespreekbaar, ze denken mee en weten beveiligers te plaatsen die ook passen bij onze bedrijfscultuur.

Dave Valkenburg – Bird

In het voorjaar van 2020 werden wij geconfronteerd met veel ongewenste gasten in ons bedrijf. Na een korte online zoektocht kwam ik uit bij Dutch Crowd Security. Binnen 2 uur na het versturen van het bericht via het contact formulier werd er contact opgenomen. Er werd snel geschakeld en de juiste beveiligingsmaatregelen toegepast. De service was zeer goed afgestemd op ons bedrijf en wij zijn zeer enthousiast over Dutch Crowd Security. Professioneel bedrijf met de juiste uitstraling!

Tristan Dekker – Droomparken

Dutch Crowd Security werd ons aanbevolen. Er was / is direct fijn contact met personeel die weet waar zij over praten. Zij denken mee en komen met vrijblijvende adviezen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking vanwege het vele en directe contact. Er zijn korte lijnen en we kunnen altijd snel schakelen waardoor wijzigingen of problemen snel opgelost kunnen worden.’ Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Yuri Wankum – Renaissance

Dutch Crowd Security heeft zich bewezen in het ‘altijd leveren’ van mensen binnen de Bijenkorf. Zij laten zien dat zij snel kunnen schakelen en altijd meedenken met de Business. Een fijne partner om mee samen te werken.

Tim van Kralingen - de Bijenkorf

Dutch Crowd Security is DE partner in veiligheid. Goed opgeleid personeel, altijd stipt op tijd, reageert altijd adequaat op veranderingen en wensen van de klant.

Ato Karic - Ivy Technology

Erg tevreden over de werkwijze van Dutch Crowd Security. Ze leveren professionele en vooral zeer kundige mensen die hun vak verstaan. Nu een aantal keer gebruik gemaakt van hun diensten. Of het nu gaat over nachtbewaking, evenementen of persoonsbeveiliging tot op heden zijn we uiterst tevreden over de wijze van werken van dit beveiligingsbedrijf. Ook het maken van afspraken en het contact vooraf en na afloop is prima.

Harre van der Nat – Bestuurslid SP (Socialistische Partij)

Mooi en resultaatgericht bedrijf. Betrouwbaar, snel en komen na wat ze afspreken. Wij doen al jaren met genoegen zaken met Dutch Crowd Security.

Marc Jansen – JMF-Filters

Dutch Crowd Security is DE partner in veiligheid. Goed opgeleid personeel, altijd stipt op tijd, reageert altijd adequaat op veranderingen en wensen van de klant.

Ato Karic – IVY Technology Schiphol-Rijk

Erg tevreden over de werkwijze van Dutch Crowd Security. Ze leveren professionele en vooral zeer kundige mensen die hun vak verstaan. Nu een aantal keer gebruik gemaakt van hun diensten. Of het nu gaat over nachtbewaking, evenementen of persoonsbeveiliging tot op heden zijn we uiterst tevreden over de wijze van werken van dit beveiligingsbedrijf. Ook het maken van afspraken en het contact vooraf en na afloop is prima.

Harre van der Nat – evenementen (SP)

phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram