Voorkom calamiteiten met professionele beveiliging
Met objectbeveiliging van Dutch Crowd Security zorg je ervoor dat jouw organisatie ten allen tijden wordt beveiligd tegen diefstal, vernieling of andere calamiteiten die zich binnen- en buiten kantooruren kunnen voordoen.

Objectbeveiliging

Wat is objectbeveiling?

Beveiliging van jouw object zorgt preventief voor de veiligheid van jouw organisatie. Door een professioneel beveiligingsbedrijf zoals Dutch Crowd Security in te schakelen ben je er zeker van dat medewerkers en bezoekers zich ten allen tijden veilig voelen en dat bedrijfsprocessen zich voort kunnen zetten.
Objectbeveiliging bestaat uit het uitvoeren van portier-, receptie-, en beveiligingsdiensten. Door het uitvoeren van controlerondes wordt tijdig gesignaleerd en gehandeld op situaties die het object schade kunnen toe brengen.

Taken van Objectbeveiliging

Dutch Crowd Security organiseert beveiliging op maat. Dit houdt in dat de beveiligingswerkzaamheden die nodig en/of gewenst zijn voor ieder bedrijf verschillen. Onze beveiligers worden op de volgende diverse taken ingezet:

Het uitvoeren van de receptiediensten en bezoekersregistratie: Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden.
Het uitvoeren van hulpverlening bij ongevallen. Al onze beveiligers zijn getraind in EHBO en BHV en kunnen direct hulpverlening bieden bij ongevallen.
Het uitvoeren van controlerondes. De beveiligers lopen op verschillende tijden gedurende de dag controlerondes om de veiligheid in- en om het pand (of terrein) te waarborgen.
Het uitvoeren van brand- en sluitrondes om calamiteiten ook buiten werktijden te voorkomen.
onze objectbeveiliger
objectbeveiliging

Objectbeveiligers van Dutch Crowd Security

Ben je op zoek naar een professionele beveiliger voor jouw organisatie? Onze getrainde object beveiligers staan klaar om je te voorzien van de beste dienstverlening. 

Wij zijn jouw partner in veiligheid en zorgen samen voor een beveiligingsplan dat inspeelt op de behoefte van het pand, de medewerkers en eventuele bezoekers. Wij staan 24/7 klaar om jouw bedrijf te voorzien van de beste dienstverlening.

Predictive profiling

In al onze beveiligingsoplossingen gebruiken we zogenoemde predictive profiling: het vroegtijdig herkennen en signaleren van opvallend gedrag. Zo schatten we op tijd in of er actie ondernomen dient te worden. Door deze manier van werken voorkomen we veel calamiteiten. Onze beveiligers herken je aan hun zelfverzekerde houding, oplettende oog en professionele outfit. Zij staan paraat in iedere situatie.
Offerte aanvragen

ons beveiligingsbedrijf

Dutch Crowd Security is opgericht in 2011 en sindsdien uitgegroeid tot het grootste en beste beveiligingsbedrijf van Nederland. Dutch Crowd Security is de expert in beveiliging en werkt samen met meer dan 200 gescreende en gediplomeerde beveiligers (in zowel vaste kern als flexibele schil) die graag instaan voor jouw veiligheid.

Als professioneel beveiligingsbedrijf zijn we gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie en voldoen we aan alle normen die zijn gesteld in het Keurmerk Evenementenbeveiliging, het Keurmerk Beveiliging en de ISO 14001 en ISO 9001. We bieden beveiligingsdiensten op maat door heel Nederland en beveiligen uiteenlopende evenementen, bedrijven, projecten en personen. We werken regelmatig samen met vaste partners om ook grote vraagstukken op te lossen. Hierdoor zijn we flexibel inzetbaar voor zowel kleine als grote opdrachten.
Objectbeveiligers

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
Ajax
De Bijenkorf
Renaissance Hotels
QO Amsterdam
NOC NSF
Gamma
Tiffany&Co
Madame Tussauds
Max Bogl
Droomparken
Scroll naar boven
phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle