Wat is objectbeveiliging?

Objectbeveiliging zorgt er voor dat jouw bedrijf tijdens en buiten kantooruren wordt beveiligd tegen diefstal, fraude en vernieling. Het belangrijkste bij objectbeveiliging is het tegengaan van onregelmatigheden en signaleren van situaties die mogelijk schade kunnen veroorzaken. Er zijn verschillende werkzaamheden om dit te doen. Bijvoorbeeld door het leveren van receptiediensten, toegangscontroles, open- en sluitrondes, brandrondes, controlerondes en cameratoezicht. Ook gerelateerde werkzaamheden kunnen door onze objectbeveiligers uitgevoerd worden. Denk hierbij aan sleutelbeheer, ontvangen en registreren van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon.

Objectbeveiliger

Onze objectbeveiligers

Onze beveiligers zeer ervaren op gebied van objectbeveiliging. Zij hebben allemaal een aansluitende opleiding, de juiste certificeringen, meerdere jaren werkervaring en zijn goed bekend met predictive profiling. Naast het uitvoeren van de beveiligingswerkzaamheden kunnen onze beveiligers ook fungeren als security host. Zij verwelkomen bezoekers vriendelijk en staan altijd klaar om hen te helpen. De taken die onze beveiligers o.a. uitvoeren zijn:

  • Toegangscontrole
  • Cameratoezicht
  • Sleutelbeheer
  • Open- en sluitrondes
  • Brandpreventie
  • BHV
  • Hospitality services verlenen

Ervaring in veiligheidsbranche en certificeringen.

Dutch Crowd Security werkt volgens de normen van het Keurmerk Beveiliging, Keurmerk Evenementenbeveiliging en ISO 9001 / ISO 14001.
Daarnaast zijn we gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Ons team wordt voortdurend bijgeschoold in calamiteiten, drugsherkenning, ziektebeelden, hospitality en profiling.

Direct iemand spreken?

Onze beveiliginsexperts staan u graag te woord om uw evenement in goede banen te begeleiden.

Neem contact op
Objectbeveiliger bij een winkel

Waarom kiezen voor Dutch Crowd Security

Wij zien een samenwerking niet alleen als het leveren van beveiligingsmedewerkers. Zodra wij de samenwerking aangaan doen wij dit vanaf het eerste moment met volledige toewijding.

Wij zetten niet alleen beveiligers in maar denken ook graag met je mee over zaken zoals kosten en planning. Ook staat Hospitality bij ons hoog aangeschreven. Dit doen we bijvoorbeeld voor vastgoedprojecten en Casino’s. Kortom, wij zetten ons voor meer dan 100% in om je compleet te ontzorgen en jouw bedrijf te beveiligen.

Objectbeveiliging in een Museum

Beveiliging nodig?

Let’s Chat!

Direct iemand spreken?

Werkzaamheden Objectbeveiliging

Onder objectbeveiliging vallen een aantal werkzaamheden, bijvoorbeeld voor nachtbewaking, die op verschillende locaties uitgevoerd kunnen worden. Deze werkzaamheden zijn hieronder benoemd. De verschillende locaties waar de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden zijn kantoren, hotels, ziekenhuizen, scholen en diverse andere organisaties.

Ieder bedrijf vindt het belangrijk om ongewenste gasten buiten te houden. Een goede toegangscontrole en bezoekersregistratie kan hier aan bijdragen. Iedereen die op bezoek komt moet zich melden bij de receptie. Hier wordt gecontroleerd of er een afspraak staat ingepland en het bezoek wordt geregistreerd.

Als er bij uw organisatie vaak veel verschillende mensen als laatste weg gegaan is dit een zeer belangrijk onderdeel van de beveiliging. U geeft één partij de verantwoordelijkheid voor het correct afsluiten en controleren van uw bedrijfspand. U wilt immers niet dat tientallen mensen in het bezit zijn van een sleutel en dat er onduidelijkheid is over wie de verantwoordelijkheid heeft om af te sluiten. Met de open- en sluitrondes is deze duidelijkheid er wel: één verantwoordelijke en één aanspreekpunt.

Door onregelmatige controlerondes wordt de kans op inbraak, brand, lekkage, storingen en andere onregelmatigheden in een vroeg stadium gesignaleerd en vaak zelfs voorkomen. Zo voorkomt u onnodige schade en vertraging van het werkproces

De medewerker bij de receptie van uw bedrijf is het visitekaartje voor de mensen die binnen stappen. Daarnaast heeft deze persoon een belangrijke taak in de gehele beveiliging binnen uw bedrijf. De receptiemedewerker kan naast de reguliere werkzaamheden, zoals het bedienen van de telefoon en het ontvangen en registreren van de bezoekers, nog enkele andere taken uitvoeren. Denk hierbij aan taken als visiteren, postverwerking en administratieve werkzaamheden. Wat ook belangrijk is, is dat deze persoon goede communicatieve vaardigheden bezit en dus Hospitality kan tonen.

Wat ook belangrijk is, is dat de beveiligers over goede communicatieve vaardigheden beschikken en dus Hospitality kunnen tonen. Onze beveiligers zijn gastvrij, kunnen uw bezoekers vriendelijk ontvangen en zorgen voor een fijne sfeer. Hospitality staat bij Dutch Crowd Security hoog in het vaandel.

Onder sleutelbeheer valt het uitreiken, innemen en omgaan met fysieke sleutels. U wilt toch niet dat de sleutels rondslingeren en in het bezit van bezoekers kan raken? Laat de beveiliging de sleutels beheren en uitgeven. Zo heeft u één verantwoordelijke en één aanspreekpunt. Uw sleutels altijd in goede handen!