Samen zorgen wij voor veiligheid op de bouwplaats voor zowel het bouwproject als de medewerkers
Bouwbeveiliging is het voorkomen van vertraging en schades op de bouwlocatie door een beveiligingsbedrijf in te schakelen. Wij leveren beveiligers voor jouw locatie, ook ’s nachts en in het weekend. Ook bij leegstand beveiligen zij de locatie tegen vernieling, diefstal en brand.
Dutch Crowd Security

Bouwbeveiliging

Beveiligingsbedrijf
Beoordeeld met een 9 /10
15 reviews

Beveiligen van bouwplaatsen

Jaarlijks wordt er voor miljoenen euro’s aan schade aangericht op bouwplaatsen. Bouwplaatsen zijn vaak slecht verlicht en eenvoudig toegankelijk. Daarom zijn bouwplaatsen een makkelijk doelwit voor diefstal of vernieling. Al helemaal wanneer een woningbouwproject zich in de laatste fase bevindt en er veel kostbare apparatuur en materialen aanwezig zijn op de bouwplaats. Naast onnodige kosten levert dit vaak ook bouwvertraging op. Beveiliging is dé oplossing om dit te voorkomen.

Werkzaamheden beveiliging in de bouw

De werkzaamheden binnen bouwbeveiliging zijn zeer uiteenlopend. De beveiligers houden zich onder andere bezig met de toegangscontrole op de bouwplaats. Van belang is dat men precies weet wie er wel en niet op het terrein aanwezig (mogen) zijn. Door het lopen van controlerondes waarborgen de beveiligers de veiligheid op de bouwplaats voor zowel het bouwpersoneel als de materialen en apparaten. Daarnaast moeten er eventuele toegangscontroles bij elektronische slagbomen worden beheerd en identiteitscontroles worden uitgevoerd. Zijn er camera’s aanwezig op jouw bouwterrein? Deze camerabeelden worden continu gemonitord en wanneer het nodig is, moet de beveiliging ingrijpen bij onverwachte of vervelende situaties.
Objectbeveiliging

Bouwbeveiliging van Dutch crowd Security

Met behulp van een op maat gemaakt veiligheidsplan verzorgen wij de voor jou beste beveiligers. De beveiligers van Dutch Crowd Security zijn zeer ervaren op gebied van bouwbeveiliging. Onze beveiligers zijn in het bezit van een BHV- en EHBO-diploma. Mochten er zich (medische) ongevallen voordoen, dan schieten onze beveiligers als eerste te hulp. Op bouwplaatsen met groot brandgevaar, kunnen onze beveiligers zelfs functioneren als brandwacht.

Ben je op zoek naar meer informatie over bouwbeveiliging? Of wil je graag beveiliging inhuren tijdens jouw bouwproject? Neem dan hier contact met ons op. Samen kijken we naar de beste beveiligingsoplossing voor jouw project.

Veelgestelde vragen over Bouwbeveiliging

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Wij beveiligen voor Madame Tussaud
Wij beveiligen voor droomparken
Wij beveiligen het QO Hotel in Amsterdam
Renaissance hotels logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
Wij beveiligen voor Aldi logo
Wij beveiligen voor Karwei
arcadis
mediamarkt
ivy logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
gamma
KFC
Amstel hotel
Medfocus
Dior
Nederlands Elftal
meesterslijpers
Max Bogl
Inwork
Gemeente Amsterdam
Johan Cruijff arena
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden opdrachtgevers.
Tijdens uitbraak Corona was inzet beveiliging genoodzaakt. Contact gezocht met Dutch Crowd Security (DCS), waarna wij de samenwerking zijn aangegaan. DCS heeft in enorm korte tijd kunnen schakelen en beveiliging opgezet bij 32 bouwmarkten. Dit is naar volle tevredenheid opgezet, waarbij het contact erg prettig was en duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen werden. Communicatie tijdens en na de inzet van beveiliging is als zeer prettig ervaren.

Roy Engel - Bourrelier Group

’Door de invoering van de huidige corona maatregelen moesten wij nadenken over het inzetten van personeel om deze maatregen te handhaven. Ons eigen personeel is echter niet getraind om dit in goede banen te lijden én wij hebben deze mensen nodig in hun ‘normale’ positie. Uiteindelijk hebben gekozen om beveiligers in te zetten van DCS. Tevens kan Dutch Crowd Security snel schakelen, levert uitstekende diensten en service en komt altijd de afspraken na. Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Dennis Wentel – Aldi Zaandam

Wij werken graag samen met Dutch Crowd Security als aanvulling op onze eigen stewardinzet. Het is snel en makkelijk schakelen en afspraken worden nagekomen. Een erg fijne partij die de relatie en het werk serieus neemt!

Nora Bijen - Johan Cruijff Arena

Dutch Crowd Security is voor ons dé beveiligingspartner die past bij een snelgroeiende organisatie als Bird. Ze kunnen snel schakelen, leveren zeer professionele tailor made service en zijn daarbij heel discreet en uiterst professioneel. Alles is bespreekbaar, ze denken mee en weten beveiligers te plaatsen die ook passen bij onze bedrijfscultuur.

Dave Valkenburg – Bird

In het voorjaar van 2020 werden wij geconfronteerd met veel ongewenste gasten in ons bedrijf. Na een korte online zoektocht kwam ik uit bij Dutch Crowd Security. Binnen 2 uur na het versturen van het bericht via het contact formulier werd er contact opgenomen. Er werd snel geschakeld en de juiste beveiligingsmaatregelen toegepast. De service was zeer goed afgestemd op ons bedrijf en wij zijn zeer enthousiast over Dutch Crowd Security. Professioneel bedrijf met de juiste uitstraling!

Tristan Dekker – Droomparken

Dutch Crowd Security werd ons aanbevolen. Er was / is direct fijn contact met personeel die weet waar zij over praten. Zij denken mee en komen met vrijblijvende adviezen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking vanwege het vele en directe contact. Er zijn korte lijnen en we kunnen altijd snel schakelen waardoor wijzigingen of problemen snel opgelost kunnen worden.’ Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Yuri Wankum – Renaissance

Dutch Crowd Security heeft zich bewezen in het ‘altijd leveren’ van mensen binnen de Bijenkorf. Zij laten zien dat zij snel kunnen schakelen en altijd meedenken met de Business. Een fijne partner om mee samen te werken.

Tim van Kralingen - de Bijenkorf

Dutch Crowd Security is DE partner in veiligheid. Goed opgeleid personeel, altijd stipt op tijd, reageert altijd adequaat op veranderingen en wensen van de klant.

Ato Karic - Ivy Technology

phone-handsetarrow-right