Samen zorgen wij voor veiligheid op de bouwplaats voor zowel het bouwproject als de medewerkers
Bouwbeveiliging is het voorkomen van vertraging en schades op de bouwlocatie door een beveiligingsbedrijf in te schakelen. Wij leveren beveiligers voor jouw locatie, ook ’s nachts en in het weekend. Ook bij leegstand beveiligen zij de locatie tegen vernieling, diefstal en brand.

Bouwbeveiliging

Beveiligen van bouwplaatsen

Jaarlijks wordt er voor miljoenen euro’s aan schade aangericht op bouwplaatsen. Bouwplaatsen zijn vaak slecht verlicht en eenvoudig toegankelijk. Daarom zijn bouwplaatsen een makkelijk doelwit voor diefstal of vernieling. Naast onnodige kosten levert dit vaak ook bouwvertraging op.

Werkzaamheden beveiliging bouw

De beveiligers van Dutch Crowd Security zijn zeer ervaren op gebied van bouwbeveiliging. 

De bouw beveiligers hebben allen niet alleen een aansluitende opleiding gevolg, maar ook de juiste certificeringen op zak, meerdere jaren werkervaring en zijn zeer bekend met predictive profiling. Naast het uitvoeren van de beveiligingswerkzaamheden en -diensten kunnen onze beveiligers ook fungeren als security host. Deze beveiligers verwelkomen bezoekers vriendelijk en staan altijd klaar om hen te helpen.
Toegangscontrole
Sleutelbeheer
Het uitvoeren van hulpverlening bij ongevallen: Al onze beveiligers zijn getraind in EHBO en BHV en kunnen direct hulpverlening bieden bij ongevallen.
Het uitvoeren van mobiele surveillance en controlerondes: De beveiligers lopen op verschillende tijden gedurende de dag controlerondes om de veiligheid in- en om het terrein te waarborgen.
Het uitvoeren van brand- en sluitrondes om calamiteiten ook buiten werktijden te voorkomen.
Objectbeveiliging

Wat is bouwbeveiliging?

Bouw beveiligers die zorgen ervoor dat vertraging en schades op bouwlocaties kan worden voorkomen. 

Dutch Crowd Security levert beveiligers voor jouw locatie, ook ’s nachts en in het weekend. Bouw beveiligers kunnen ook een leegstaande locatie beveiligen tegen vernieling, vandalisme, diefstal en brand. Met deskundig advies stemmen wij de beveiligingsmaatregelen af op jouw wensen en behoeften. Samen zorgen wij voor veiligheid op de bouwplaats voor zowel het bouwproject als de medewerkers. Daarnaast staat hospitality bij Dutch Crowd Security hoog in het vaandel. Wij zetten ons voor meer dan 100% in om je compleet te ontzorgen en de bouwplaats te beveiligen.

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
Ajax
De Bijenkorf
Renaissance Hotels
QO Amsterdam
NOC NSF
Gamma
Tiffany&Co
Madame Tussauds
Max Bogl
Droomparken
Scroll naar boven
phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle