Bouwbeveiliging

Jaarlijks wordt er voor miljoenen euro’s aan schade aangericht op bouwplaatsen. Bouwplaatsen zijn vaak slecht verlicht en eenvoudig toegankelijk. Daarom zijn bouwplaatsen een makkelijk doelwit voor diefstal of vernieling. Naast onnodige kosten levert dit vaak ook vertraging op.

Bouwbeveiliging 2 - Bouwbeveiliging

 

Onze beveiligers

De beveiligers van Dutch Crowd Security zijn zeer ervaren op gebied van bouwbeveiliging. Zij hebben allemaal een aansluitende opleiding, de juiste certificeringen, meerdere jaren werkervaring en zijn goed bekend met predictive profiling. Naast het uitvoeren van de beveiligingswerkzaamheden kunnen onze beveiligers ook fungeren als security host. Zij verwelkomen bezoekers vriendelijk en staan altijd klaar om hen te helpen. De taken die onze beveiligers o.a. kunnen uitvoeren zijn:

  • Toegangscontrole
  • Cameratoezicht
  • Sleutelbeheer
  • Open- en sluitrondes
  • Brandpreventie
  • BHV
  • Hospitality services verlenen
Bouwbeveiliging - Bouwbeveiliging

Waarom Dutch Crowd Security

Voorkom vertraging en schades op uw bouwlocatie door een beveiligingsbedrijf in te schakelen. Dutch Crowd Security levert beveiligers voor uw locatie, ook ’s nachts en in het weekend. Ook bij leegstand beveiligen zij uw locatie tegen vernieling, diefstal en brand. Met deskundig advies stemmen wij de beveiligingsmaatregelen af op uw wensen en behoeften. Samen zorgen wij voor veiligheid op de bouwplaats voor zowel uw bouwproject als uw medewerkers. Ook staat Hospitality bij ons hoog in het vaandel. Kortom, wij zetten ons voor meer dan 100% in om u te ontzorgen en uw bouwplaats te beveiligen.

Beveiliging nodig?

Wilt u meer weten over bouwbeveiliging of over wat Dutch Crowd Security voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.