Beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security

Bouwbeveiliging

Samen zorgen wij voor veiligheid op de bouwplaats voor zowel het bouwproject als de medewerkers
Bouwbeveiliging is het voorkomen van vertraging en schades op de bouwlocatie door een beveiligingsbedrijf in te schakelen. Wij leveren beveiligers voor jouw locatie, ook ’s nachts en in het weekend. Ook bij leegstand beveiligen zij de locatie tegen vernieling, diefstal en brand.

Beveiligen van bouwplaatsen

Jaarlijks wordt er voor miljoenen euro’s aan schade aangericht op bouwplaatsen. Bouwplaatsen zijn vaak slecht verlicht en eenvoudig toegankelijk. Daarom zijn bouwplaatsen een makkelijk doelwit voor diefstal of vernieling. Naast onnodige kosten levert dit vaak ook bouwvertraging op.

Werkzaamheden beveiliging bouw

De beveiligers van Dutch Crowd Security zijn zeer ervaren op gebied van bouwbeveiliging. 
De bouw beveiligers hebben allen een aansluitende opleiding gevolg, de juiste certificeringen op zak, meerdere jaren werkervaring en zijn zeer bekend met predictive profiling. Naast het uitvoeren van de beveiligingswerkzaamheden kunnen onze beveiligers ook fungeren als security host. Zij verwelkomen bezoekers vriendelijk en staan altijd klaar om hen te helpen.
Toegangscontrole
Sleutelbeheer
Het uitvoeren van hulpverlening bij ongevallen: Al onze beveiligers zijn getraind in EHBO en BHV en kunnen direct hulpverlening bieden bij ongevallen.
Het uitvoeren van controlerondes: De beveiligers lopen op verschillende tijden gedurende de dag controlerondes om de veiligheid in- en om het terrein te waarborgen.
Het uitvoeren van brand- en sluitrondes om calamiteiten ook buiten werktijden te voorkomen.
Objectbeveiliging in een Museum
Objectbeveiliging

Wat is bouwbeveiliging?

Bouw beveiligers zorgen ervoor dat vertraging en schades op bouwlocaties worden voorkomen.
Dutch Crowd Security levert beveiligers voor jouw locatie, ook ’s nachts en in het weekend. Bouw Beveiligers kunnen ook een leegstaande locatie beveiligen tegen vernieling, diefstal en brand. Met deskundig advies stemmen wij de beveiligingsmaatregelen af op jouw wensen en behoeften. Samen zorgen wij voor veiligheid op de bouwplaats voor zowel het bouwproject als de medewerkers. Daarnaast staat Hospitality bij ons hoog in het vaandel. Wij zetten ons voor meer dan 100% in om je compleet te ontzorgen en de bouwplaats te beveiligen.

Offerte aanvragen
Ontzorgen
Flexibiliteit
Oplossingsgericht
Passie & beleving
Beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security
Bekijk onze introductievideo
Offerte aanvragen voor Bouwbeveiliging
Beveiliging inhuren
Direct iemand spreken?
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
© 2020 | Dutch Crowd Security, Alle rechten voorbehouden.
Offerte aanvragen
Bel:  085 822 9600
camera-videophone-handsetcrossmenuarrow-rightcheckmark-circlecross-circlechevron-right-circle