Bouwbeveiliging

Jaarlijks wordt er voor miljoenen euro’s aan schade aangericht op bouwplaatsen. Bouwplaatsen zijn vaak slecht verlicht en eenvoudig toegankelijk. Daarom zijn bouwplaatsen een makkelijk doelwit voor diefstal of vernieling. Naast onnodige kosten levert dit vaak ook vertraging op.
Beveiliging Bouw

Wat is bouwbeveiliging?

Bouwbeveiliging is het voorkomen van vertraging en schades op de bouwlocatie door een beveiligingsbedrijf in te schakelen. Wij leveren beveiligers voor jouw locatie, ook ’s nachts en in het weekend. Ook bij leegstand beveiligen zij de locatie tegen vernieling, diefstal en brand. 

Onze bouwbeveiliging

Jaarlijks wordt er voor miljoenen euro’s aan schade aangericht op bouwplaatsen. Bouwplaatsen zijn vaak slecht verlicht en eenvoudig toegankelijk.

Bouwmarkt beveiliging inhuren? Nergens ter wereld stelen winkeldieven meer dan in Nederland. Zaken waar een ondernemer zich niet op wil focussen, maar het is wel realiteit.

Bouwbewaking is het voorkomen van vertraging en schades op de bouwlocatie door een beveiligingsbedrijf in te schakelen. Wij leveren beveiligers voor jouw locatie, ook ’s nachts en in het weekend.
Takenlijst

Werkzaamheden beveiliging bouw

Onze beveiligers zijn zeer ervaren op gebied van bouwbeveiliging. Zij hebben allemaal een aansluitende opleiding, de juiste certificeringen, meerdere jaren werkervaring en zijn goed bekend met predictive profiling. Naast het uitvoeren van de beveiligingswerkzaamheden kunnen onze beveiligers ook fungeren als security host. Zij verwelkomen bezoekers vriendelijk en staan altijd klaar om hen te helpen. De taken die onze beveiligers o.a. kunnen uitvoeren zijn:

Toegangscontrole

Cameratoezicht

Sleutelbeheer

Open- en sluitrondes

Brandpreventie & BHV

Hospitality services verlenen

Over bouwplaats beveiliging

Met deskundig advies stemmen wij de beveiligingsmaatregelen af op jouw wensen en behoeften. Samen zorgen wij voor veiligheid op de bouwplaats voor zowel het bouwproject als de medewerkers. Ook staat Hospitality bij ons hoog in het vaandel. Kortom, wij zetten ons voor meer dan 100% in om je compleet te ontzorgen en de bouwplaats te beveiligen.

Ontvang een offerte waar u blij van wordt
Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact op te nemen.