Wat is zorgbeveiliging?

Veiligheid in de zorg is een groot begrip. Dit komt door de bijzondere aard van werkzaamheden binnen bijvoorbeeld ziekenhuizen, verzorgingshuizen en andere zorginstellingen. De kans op geweld en (medische) calamiteiten in een zorginstelling is altijd aanwezig. Vooral op de spoedeisende hulp kunnen de meest onverwachte situaties voorkomen. Een agressieve bezoeker, een agressieve patiënt of een ongeluk. De risico’s zijn divers, waarbij de gevolgen niet onderschat mogen worden. Een beveiliger in een zorginstelling is voorbereid op de meest onverwachte situaties.

Beveiliger voor zorg zoals Ziekenhuis

Maatwerk

De ene zorginstelling is de andere niet. Maatwerk is hierbij dus van groot belang. Zo zal een beveiliger in een ziekenhuis heel anders te werk gaan dan een beveiliger in een GGZ-instelling. Wij zijn bekend met de verschillen en weten altijd de juiste persoon op de juiste plek te zetten.

Direct iemand spreken?

Onze beveiliginsexperts staan u graag te woord om uw evenement in goede banen te begeleiden.

Neem contact op
Beveiliger aan het werk voor een zorginstelling

Waarom Dutch Crowd Security?

Vanaf het eerste moment staan we volledig voor je klaar. Samen kijken we naar de kosten en baten zodat we een geschikte oplossing voor jouw organisatie kunnen vinden. Zowel bij lange termijnplanning als bij Adhoc situaties zullen wij met volledige toewijding er voor zorgen dat jouw zorginstelling goed beveiligd wordt en je zo te ontzorgen.

Beveiliging nodig?

Let’s Chat!

Direct iemand spreken?