Zorgbeveiliging

Elke specifieke sector kent zijn eigen beveiligingsuitdagingen. In de zorg is dat niet anders. Veiligheid in de zorg is een groot begrip. Dit komt door de bijzondere aard van werkzaamheden binnen bijvoorbeeld ziekenhuizen, verzorgingshuizen en andere zorginstellingen. De kans op geweld en (medische) calamiteiten in een zorginstelling is altijd aanwezig. Vooral op de spoedeisende hulp kunnen de meest onverwachte situaties voorkomen. Een agressieve bezoeker, een agressieve patiënt of een ongeluk. De risico’s zijn divers, waarbij de gevolgen niet onderschat mogen worden. Een beveiliger in een zorginstelling is voorbereid op de meest onverwachte situaties.

 

beveiligingsbedrijf - Zorgbeveiliging

Onze beveiligers

De beveiligers van Dutch Crowd Security hebben jarenlange ervaring, een aansluitende opleiding, de juiste certificaten en zijn goed bekend met predictive profiling. Zij zijn altijd bereid om een stapje extra te zetten. Naast het uitvoeren van de beveiligingstaken zijn zij de persoon die de gastvrijheid biedt en rust uitstraalt in een mogelijk hectische situatie. Of het nu gaat om het verwelkomen van een bezoeker of een stevige interventie, onze beveiligers staan voor u klaar.

beveiliging zorg - Zorgbeveiliging

Maatwerk

De ene zorginstelling is de andere niet. Maatwerk is hierbij dus van groot belang. Zo zal een beveiliger in een ziekenhuis heel anders te werk gaan dan een beveiliger in een GGZ-instelling. Wij zijn bekend met de verschillen en weten altijd de juiste persoon op de juiste plek te zetten.

IMG 4769 e1521460071617 - Zorgbeveiliging

Waarom Dutch Crowd Security?

Vanaf het eerste moment staan we volledig voor u klaar. Samen kijken we naar de kosten en baten zodat we een geschikte oplossing voor uw organisatie kunnen vinden. Zowel bij lange termijnplanning als bij Adhoc situaties zullen wij met volledige toewijding er voor zorgen dat uw zorginstelling goed beveiligd wordt en u zo te ontzorgen.

Beveiliging nodig?

Wilt u meer weten over zorgbeveiliging of weten wat Dutch Crowd Security kan betekenen voor uw organisatie of instelling? Neem dan gerust contact met ons op.