Zorgbeveiliging

Elke specifieke sector kent zijn eigen beveiligingsuitdagingen. In de zorg is dat niet anders. Veiligheid in de zorg is een groot begrip. Dit komt door de bijzondere aard van werkzaamheden binnen bijvoorbeeld ziekenhuizen, verzorgingshuizen en andere zorginstellingen. De kans op geweld en (medische) calamiteiten in een zorginstelling is altijd aanwezig.

introductie

Wat is zorgbeveiliging?

Veiligheid in de zorg is een groot begrip. Dit komt door de bijzondere aard van werkzaamheden binnen bijvoorbeeld ziekenhuizen, verzorgingshuizen en andere zorginstellingen. De kans op geweld en (medische) calamiteiten in een zorginstelling is altijd aanwezig. Vooral op de spoedeisende hulp kunnen de meest onverwachte situaties voorkomen. Een agressieve bezoeker, een agressieve patiënt of een ongeluk. De risico’s zijn divers, waarbij de gevolgen niet onderschat mogen worden. Een beveiliger in een zorginstelling is voorbereid op de meest onverwachte situaties.
Verantwoordelijkheden

Onze zorgbeveiliging

Uiteenlopende takenlijst

gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie

predictive profiling

Veiligheid zorg

Beveiliger ziekenhuis

De veiligheid in de zorg, en dus ook in een ziekenhuis, is van essentieel belang voor het personeel en haar patiënten. Dutch Crowd Security is gespecialiseerd op het beveiligen van ziekenhuizen. Ziekenhuizen zijn vrij toegankelijk voor iedereen, ook voor bezoekers die er wellicht niks te zoeken hebben. Een beveiliger voor ziekenhuizen handelt op een juiste preventieve manier.

Ontvang een offerte waar u blij van wordt
Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact op te nemen.
wij zorgen voor veiligheid bij
Veilig naar en in je work :)
Beveiliging voor Tiffany & Co
En ook voor Dior leveren wij beveiliging
Wij beveiligen voetbalwedstrijden voor Ajax en Nederland in de Johan Cruijff Arena
Goede pakken hebben goede beveiliging nodig.
MAC
gemeente amsterdam
Wij werken voor het Steigenberger Airport Hotel
En ook voor Casino Merkur leveren wij beveiliging
En ook voor Pllek leveren wij beveiliging
En ook voor vingino leveren wij beveiliging
Bijenkorf