Beveilig jouw datacenter
Datacenters beheren belangrijke bedrijfsinformatie van veel organisaties. Het beveiligen van datacenters is daarom van essentieel belang. Het lekken van datagegevens kan bedrijven veel schade toebrengen.
Dutch Crowd Security

Beveiliging datacenter

Beveiligingsbedrijf
Beoordeeld met een 9 /10
15 reviews

Datacenter beveiliging: Dutch Crowd Security

Dutch Crowd Security is jouw partner in het beveiligen van datacenters. Wij begrijpen als geen ander het belang van het beveiligen van gegevens. Wij nemen de volledige beveiliging voor je uit handen en stellen samen een plan op voor het beste resultaat. 

Datacenter beveiliging is onderdeel van Objectbeveiliging. Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Taken van een beveiliger

Dutch Crowd Security organiseert beveiliging op maat, dit houdt in dat de beveiligingswerkzaamheden die nodig en/of gewenst zijn voor iedere organisatie verschillen. Onze beveiligers worden op de volgende diverse taken ingezet:

Het uitvoeren van de receptiediensten en bezoekersregistratie: Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden.
Het uitvoeren van hulpverlening bij ongevallen: Al onze beveiligers zijn getraind in EHBO en BHV en kunnen direct hulpverlening bieden bij ongevallen.
Het uitvoeren van controlerondes: De beveiligers lopen op verschillende tijden gedurende de dag controlerondes om de veiligheid in- en om het pand (of terrein) te waarborgen.
Het uitvoeren van brand- en sluitrondes om calamiteiten ook buiten werktijden te voorkomen.

Onze objectbeveiliger

Objectbeveiliging omvat beveiliging-, portiers- en receptiediensten op een object, zoals een kantoor of museum. Bij ons staat hospitality hoog in vaandel: wij zorgen ervoor dat gasten zich vanaf het eerste contactmoment welkom voelen en versterken daarmee een positief imago voor het bedrijf.

Onze professionele beveiliging zorgt ervoor dat het gewenste object (bijvoorbeeld een kantoor) beveiligd is tegen diefstal, vernieling en/of fraude. Dit realiseren we door het uitvoeren van diverse beveiligingswerkzaamheden. Denk hierbij aan open- en sluitrondes, toegangscontroles, brand- en controlerondes, receptiewerkzaamheden en cameratoezicht. Maar ook voor gerelateerde werkzaamheden zoals het beheren van sleutels, het ontvangen en registreren van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon kun je rekenen op onze beveiligers.

Veelgestelde vragen over Beveiliging datacenter

Waarom is het beveiligen van een datacenter belangrijk?

Jouw datacenter bevat veel bedrijfskritische data die zorgen voor de continuïteit van jouw bedrijf. Daarnaast speelt de privacy van jouw klanten ook een grote rol. Zonder deze data zou het uitvoeren van een groot deel van de werkzaamheden onmogelijk worden. Hoewel de meeste aanvallen op datacenters digitaal zijn, zullen ook fysieke problemen kunnen voordoen bij jouw data center. Denk hierbij aan diefstal, vernieling en vandalisme. Een beveiliger op locatie voert preventieve acties uit om jouw datacenter te beschermen tegen dit soort activiteiten.

Is er toegangscontrole nodig voor een datacenter?

In verband met privacy en datalekken is het belangrijk dat niet iedereen toegang heeft tot jouw data. Dit betekent ook dat mensen niet fysiek bij uw data mogen komen. Een toegangscontrole is daarom cruciaal om uw data te beschermen. Een objectbeveiliger houdt in de gaten wie er toegang heeft tot jouw datacenters en voorkomt toegang door onbevoegde.

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Wij beveiligen voor Madame Tussaud
Wij beveiligen voor droomparken
Wij beveiligen het QO Hotel in Amsterdam
Renaissance hotels logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
Wij beveiligen voor Aldi logo
Wij beveiligen voor Karwei
arcadis
mediamarkt
ivy logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
gamma
KFC
Amstel hotel
Medfocus
Dior
Nederlands Elftal
meesterslijpers
Max Bogl
Inwork
Gemeente Amsterdam
Johan Cruijff arena
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden opdrachtgevers.
Tijdens uitbraak Corona was inzet beveiliging genoodzaakt. Contact gezocht met Dutch Crowd Security (DCS), waarna wij de samenwerking zijn aangegaan. DCS heeft in enorm korte tijd kunnen schakelen en beveiliging opgezet bij 32 bouwmarkten. Dit is naar volle tevredenheid opgezet, waarbij het contact erg prettig was en duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen werden. Communicatie tijdens en na de inzet van beveiliging is als zeer prettig ervaren.

Roy Engel - Bourrelier Group

’Door de invoering van de huidige corona maatregelen moesten wij nadenken over het inzetten van personeel om deze maatregen te handhaven. Ons eigen personeel is echter niet getraind om dit in goede banen te lijden én wij hebben deze mensen nodig in hun ‘normale’ positie. Uiteindelijk hebben gekozen om beveiligers in te zetten van DCS. Tevens kan Dutch Crowd Security snel schakelen, levert uitstekende diensten en service en komt altijd de afspraken na. Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Dennis Wentel – Aldi Zaandam

Wij werken graag samen met Dutch Crowd Security als aanvulling op onze eigen stewardinzet. Het is snel en makkelijk schakelen en afspraken worden nagekomen. Een erg fijne partij die de relatie en het werk serieus neemt!

Nora Bijen - Johan Cruijff Arena

Dutch Crowd Security is voor ons dé beveiligingspartner die past bij een snelgroeiende organisatie als Bird. Ze kunnen snel schakelen, leveren zeer professionele tailor made service en zijn daarbij heel discreet en uiterst professioneel. Alles is bespreekbaar, ze denken mee en weten beveiligers te plaatsen die ook passen bij onze bedrijfscultuur.

Dave Valkenburg – Bird

In het voorjaar van 2020 werden wij geconfronteerd met veel ongewenste gasten in ons bedrijf. Na een korte online zoektocht kwam ik uit bij Dutch Crowd Security. Binnen 2 uur na het versturen van het bericht via het contact formulier werd er contact opgenomen. Er werd snel geschakeld en de juiste beveiligingsmaatregelen toegepast. De service was zeer goed afgestemd op ons bedrijf en wij zijn zeer enthousiast over Dutch Crowd Security. Professioneel bedrijf met de juiste uitstraling!

Tristan Dekker – Droomparken

Dutch Crowd Security werd ons aanbevolen. Er was / is direct fijn contact met personeel die weet waar zij over praten. Zij denken mee en komen met vrijblijvende adviezen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking vanwege het vele en directe contact. Er zijn korte lijnen en we kunnen altijd snel schakelen waardoor wijzigingen of problemen snel opgelost kunnen worden.’ Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Yuri Wankum – Renaissance

Dutch Crowd Security heeft zich bewezen in het ‘altijd leveren’ van mensen binnen de Bijenkorf. Zij laten zien dat zij snel kunnen schakelen en altijd meedenken met de Business. Een fijne partner om mee samen te werken.

Tim van Kralingen - de Bijenkorf

Dutch Crowd Security is DE partner in veiligheid. Goed opgeleid personeel, altijd stipt op tijd, reageert altijd adequaat op veranderingen en wensen van de klant.

Ato Karic - Ivy Technology

phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle