Voorkom calamiteiten met professionele hondenbewaking
Met professionele hondenbewaking is jouw evenement, bouwplaats of haven altijd goed beveiligd.

Hondenbewaking

Het inzetten van hondenbewaking

Dutch Crowd Security voorziet hondenbewaking door heel Nederland. Het inzetten van beveiligers met diensthond zorgt voor preventief calamiteiten tegengaan. Hondenbewaking kan goed worden ingezet op evenementen maar ook voor het bewaken van grote bedrijventerreinen, bouwplaatsen en andere tijdelijke beveiligingsprojecten.


Hondenbewakers van Dutch Crowd Security

Hondenbewaking is op verschillende manieren mogelijk. Je kunt kiezen voor een specifieke beveiligingsdienst in combinatie met een diensthond. Denk bijvoorbeeld aan het beveiligen van een evenement, waarbij je een diensthond wilt inzetten. We zullen altijd eerst samen kijken naar het veiligheidsvraagstuk, en deze op maat invullen. Je kunt denken aan de volgende werkzaamheden;

Gecertificeerde / gediplomeerde beveiligers en diensthonden;
Waarborgen van veiligheid op evenementen. Inzet van hondenbewaking werkt preventief, calamiteiten zullen minder snel voorkomen;
Het uitvoeren van mobiele surveillance en controle rondes: De beveiligers lopen op verschillende tijden gedurende de dag controle rondes om de veiligheid in- en om het terrein te waarborgen;
Indringers kunnen snel worden gedetecteerd.
Het uitvoeren van de receptiediensten en bezoekersregistratie: Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden.
Hondenbewaking
Hondenbewaking

Werkwijze Dutch Crowd Security

Wil jij beveiliging met een hond inzetten op jouw evenement, bouwplaats, object, haven of op een ander beveiligingsproject? Neem dan contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Hondenbewaking is een specialistische veiligheidsdienst en vraagt om specifieke kennis die wij in huis hebben. Door de ervaring die wij hebben opgebouwd met hondenbewaking weten wij goed waar we op moeten letten en hoe we deze dienst moeten inzetten. Daarnaast werken wij uitsluitend met gecertificeerde honden en gediplomeerde beveiligers om de best mogelijke beveiliging te kunnen bieden.


Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Wij beveiligen voor Ajax
Wij beveiligen voor Madame Tussaud
Wij beveiligen voor droomparken
Wij beveiligen het QO Hotel in Amsterdam
Renaissance hotels logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
Wij beveiligen voor Aldi logo
Wij beveiligen voor Karwei
arcadis
mediamarkt
ivy logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
gamma
KFC
Amstel hotel
Medfocus
Dior
Nederlands Elftal
meesterslijpers
Max Bogl
Inwork
Gemeente Amsterdam

Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.

Tijdens uitbraak Corona was inzet beveiliging genoodzaakt. Contact gezocht met Dutch Crowd Security (DCS), waarna wij de samenwerking zijn aangegaan. DCS heeft in enorm korte tijd kunnen schakelen en beveiliging opgezet bij 32 bouwmarkten. Dit is naar volle tevredenheid opgezet, waarbij het contact erg prettig was en duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen werden. Communicatie tijdens en na de inzet van beveiliging is als zeer prettig ervaren.

Roy Engel - Bourrelier Group

’Door de invoering van de huidige corona maatregelen moesten wij nadenken over het inzetten van personeel om deze maatregen te handhaven. Ons eigen personeel is echter niet getraind om dit in goede banen te lijden én wij hebben deze mensen nodig in hun ‘normale’ positie. Uiteindelijk hebben gekozen om beveiligers in te zetten van DCS. Tevens kan Dutch Crowd Security snel schakelen, levert uitstekende diensten en service en komt altijd de afspraken na. Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Dennis Wentel – Aldi Zaandam

Wij werken graag samen met Dutch Crowd Security als aanvulling op onze eigen stewardinzet. Het is snel en makkelijk schakelen en afspraken worden nagekomen. Een erg fijne partij die de relatie en het werk serieus neemt!

Nora - Johan Cruijff Arena

Dutch Crowd Security is voor ons dé beveiligingspartner die past bij een snelgroeiende organisatie als Bird. Ze kunnen snel schakelen, leveren zeer professionele tailor made service en zijn daarbij heel discreet en uiterst professioneel. Alles is bespreekbaar, ze denken mee en weten beveiligers te plaatsen die ook passen bij onze bedrijfscultuur.

Dave Valkenburg – Bird

In het voorjaar van 2020 werden wij geconfronteerd met veel ongewenste gasten in ons bedrijf. Na een korte online zoektocht kwam ik uit bij Dutch Crowd Security. Binnen 2 uur na het versturen van het bericht via het contact formulier werd er contact opgenomen. Er werd snel geschakeld en de juiste beveiligingsmaatregelen toegepast. De service was zeer goed afgestemd op ons bedrijf en wij zijn zeer enthousiast over Dutch Crowd Security. Professioneel bedrijf met de juiste uitstraling!

Tristan Dekker – Droomparken

Dutch Crowd Security werd ons aanbevolen. Er was / is direct fijn contact met personeel die weet waar zij over praten. Zij denken mee en komen met vrijblijvende adviezen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking vanwege het vele en directe contact. Er zijn korte lijnen en we kunnen altijd snel schakelen waardoor wijzigingen of problemen snel opgelost kunnen worden.’ Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Yuri Wankum – Renaissance

Scroll naar boven
phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle