Voorkom calamiteiten met professionele hondenbewaking
Met professionele hondenbewaking is jouw evenement, bouwplaats of haven altijd goed beveiligd.
Dutch Crowd Security

Hondenbewaking

Beveiligingsbedrijf
Beoordeeld met een 9 /10
15 reviews

Het inzetten van hondenbewaking

Het inzetten van hondenbeveiliging is een zeer effectieve optie als het gaat om preventieve bewaking. Door het sterke reuk- en hoorvermogen van de honden worden personen, insluipers of verdachten die niet op het terrein thuishoren, snel opgemerkt. Bij het bewaken van grote terreinen en grote evenementen werkt de aanwezigheid van hondengeleiders in combinatie met getrainde diensthonden goed om ongevallen te voorkomen.


Hondenbeveiliging door Dutch Crowd Security

Door de juiste opleiding van de diensthonden en de hondengeleiders zorgen zij samen altijd voor veiligheid op de locatie waar zij zijn ingezet. Een hondengeleider kan te allen tijde de diensthond onder controle houden, zelfs wanneer de hond te maken heeft met wetsovertreders of andere ordeverstoorders. Door de uiterst gevoelige zintuigen van de hond kan een diensthond zelfs in staat zijn om wapens of drugs opsporen.

Een diensthond en een hondengeleider zijn inzetbaar binnen een breed scala aan werkzaamheden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan:

surveillance voor objectbeveiliging;
evenementenbeveiliging;
mobiele surveillance op bouwplaatsen;
het verzorgen van rust en orde op drukke locaties;
bewaking bedrijventerrein.
Het uitvoeren van de receptiediensten en bezoekersregistratie: Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden.
Hondenbeveiliging door Dutch Crowd Security
Hondenbewaking inhuren?

Hondenbewaking inhuren?

Wil je graag hondenbewaking inhuren op jouw bouwplaats, haven of evenement? Dan bent u bij Dutch Crowd Security op het juiste adres. Onze hondengeleiders en diensthonden zijn beide gecertificeerd en aangesloten bij de Nederlandse Bond van de Diensthond en de KNPV (Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging). 

Niet alleen kan een beveiliger met behulp van een diensthond de veiligheid van anderen beter waarborgen, maar ook die van zichzelf. In sommige situaties is het dus verstandiger om een beveiliger in te zetten in combinatie met een hond. Wanneer er meerdere mensen kwaad willen doen, kan een beveiliger alleen daar weinig tegen doen. Een beveiliger met een hond kan dat wel. Niet alleen de kwaliteiten en de hond zijn dus belangrijk, maar ook het feit dat een beveiliger gewoonweg sterker staat met een hond aan zijn zijde. Goedkoper dan het inhuren van twee beveiligers, maar net zo goed.

Je kunt hier contact opnemen en dan kijken we samen naar de mogelijkheden en diensten die passen bij jouw beveiligingsoplossing.


Wetgeving hondenbeveiliging

Wanneer je beveiliging uitvoert met een hond ben je gebonden aan regels. In de Regeling particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (Rpbr) zijn verdere eisen opgenomen over het gebruik van een hond bij beveiligingswerkzaamheden. Naast een standaard vergunning voor beveiliging dient een beveiligen met hond ook te moeten beschikken over een verklaring van geschiktheid van de hond als surveillancehond of objectbewakingshond. De honden en hun begeleiders dienen gecertificeerd te zijn, dit kan bij de Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging en de Nederlandse Bond voor de Diensthond.

Tijdens het uitvoeren van beveiligingswerk met een hond dient de hond altijd onder directe toezicht te zijn van de hondengeleider. Hondenbeveiliging mag enkel ingezet worden als de combinatie begeleider – hond beschikt over een geldig certificaat.

Wetgeving hondenbeveiliging
Wanneer hondenbeveiliging

Wanneer hondenbeveiliging

Hondenbeveiliging wordt gebruikt voor diverse zaken. Beveiligers met honden tonen veel gezag waardoor een beveiliger meer overmacht heeft tegenover een groep. De honden en hun begeleider zijn getraind om op een juiste manier te handelen in moeilijke situaties.
Onze hondengeleiders hebben veel ervaring in het beveiligen van evenementen in alle formaten. Denk hierbij aan:

Beurzen
Tentoonstellingen
Grote sportevenementen
Muziekfestivals
Objectbeveiliging
Nachtbewaking

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Wij beveiligen voor Madame Tussaud
Wij beveiligen voor droomparken
Wij beveiligen het QO Hotel in Amsterdam
Renaissance hotels logo
Wij beveiligen voor Aldi logo
Wij beveiligen voor Karwei
arcadis
mediamarkt
ivy logo
gamma
KFC
Amstel hotel
Medfocus
Dior
Nederlands Elftal
meesterslijpers
Max Bogl
Inwork
Gemeente Amsterdam
Wij beveiligen voor De la mar
Wij beveiligen voor Bourrelier Group
Wij beveiligen voor David Lloyd
Wij beveiligen voor EuroParcs
Wij beveiligen voor HHC Groen Geel
Wij beveiligen voor Huize Frankendeal
Wij beveiligen voor Imagination Europe
Wij beveiligen voor Jan de Nul Group
Wij beveiligen voor Koninklijke Landmacht
Wij beveiligen voor Longchamp
Wij beveiligen voor Megawatt Agency
Wij beveiligen voor Optiver
Wij beveiligen voor Rijksmuseum Boerhaave
Wij beveiligen voor Royal Haskoning
Wij beveiligen voor Samsung
Wij beveiligen voor Trias VMBO
Wij beveiligen voor The Ground Breakers
Wij beveiligen voor Tiffany & Co
Wij beveiligen voor Spaarne Gasthuis
Wij beveiligen voor OMC Zaandam
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden opdrachtgevers.
'Wij hebben Dutch Crowd Security naar volle tevredenheid haar diensten inzake Veiligheid, Safety en Beveiliging als vaste partner heeft ingezet en in de toekomst gaat inzetten. Van leidinggevende tot aan uitvoerende posities levert Dutch Crowd Security gekwalificeerde, vakkundige, gastvrije en betrouwbare personeelsleden. RAI Amsterdam wordt op een professionele, oplossingsgerichte en effectieve wijze ontzorgt en bijgestaan op al haar (capaciteits-) vraagstukken op gebied van veiligheid. Onze ervaringen ten aanzien van de samenwerking, de wijze van organisatie, communicatie, flexibiliteit, dynamische inzet en de professionaliteit van de medewerkers van Dutch Crowd Security zijn steeds op de gestelde verwachting. Wij bevelen Dutch Crowd Security van harte aan en treden graag op als referent.'

Teije Sas - Project Mananger Security - RAI Amsterdam

'Onze ervaringen ten aanzien van de samenwerking, de wijze van organisatie, communicatie, flexibiliteit, inzet en professionaliteit van de medewerkers van Dutch Crowd Security zijn bijzonder goed te noemen. Bij bevel Dutch Crowd Security van harte aan en treden graag op als referent.'

Hans van Heteren - Teamleider Beveiliging - Spaarne Gasthuis

‘Wij waren op zoek naar een vaste beveiligingspartner om onze (nacht)receptie team aan te vullen. Het contact met Dutch Crowd Security was direct prettig en professioneel. Dutch Crowd Security kan snel schakelen en levert fijne en betrouwbare medewerkers. Wij gaan ons hotel nu verbouwen en ook daar spelen zij een rol in. Op naar een langdurige samenwerking!'

Saskia Breuls – Hotel van Oranje

‘Wij waren op zoek naar een beveiligingsbedrijf die ons kon ondersteunen bij de handhaving en waarborging van de veiligheid binnen onze kliniek. Dutch Crowd Security sprong eruit vanwege de snelle reactietijd, de op maat gemaakte adviezen, professionaliteit en discretie. DCS houdt rekening met de doelgroep en cultuur van onze kliniek en stemt haar beveiliging daarop af. Extra pluspunt was dat zij ons konden toezeggen dat elke beveiliger die bij ons komt ondersteunen, ervaring heeft in de zorgsector. De delicate en gereserveerde, maar doortastende aanpak die in klinieken en ziekenhuizen nodig is, kan DCS leveren. Wij zijn zeer tevreden met de samenwerking.'

Chaima el Bouchteli – Business Controller – OMC Zaandam

‘Er ontstond bij ons ad hoc een grote vraag naar de inzet van extra beveiliging. Wij zijn hiervoor de mogelijkheden gaan verkennen en hebben kennis gemaakt met Dutch Crowd Security. Dit was een zeer positieve ervaring. De communicatie lijnen zijn kort en zij kennen al hun medewerkers persoonlijk, waardoor we echt een aanbod op maat kregen. Dutch Crowd Security denkt in oplossingen, schakelt snel en is zeer professioneel. Deze ervaring heeft ons doen besluiten om hen vanaf 2022 als vaste partner aan te stellen.'

Carlijn Kuiper – Teamleider Facilitair bedrijf & Beveiliging – Spaarne Gasthuis

‘Tijdens uitbraak Corona was inzet beveiliging genoodzaakt. Contact gezocht met Dutch Crowd Security (DCS), waarna wij de samenwerking zijn aangegaan. DCS heeft in enorm korte tijd kunnen schakelen en beveiliging opgezet bij 32 bouwmarkten. Dit is naar volle tevredenheid opgezet, waarbij het contact erg prettig was en duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen werden. Communicatie tijdens en na de inzet van beveiliging is als zeer prettig ervaren.'

Roy Engel - Bourrelier Group

’Door de invoering van de huidige corona maatregelen moesten wij nadenken over het inzetten van personeel om deze maatregen te handhaven. Ons eigen personeel is echter niet getraind om dit in goede banen te lijden én wij hebben deze mensen nodig in hun ‘normale’ positie. Uiteindelijk hebben gekozen om beveiligers in te zetten van DCS. Tevens kan Dutch Crowd Security snel schakelen, levert uitstekende diensten en service en komt altijd de afspraken na. Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Dennis Wentel – Aldi Zaandam

Wij werken graag samen met Dutch Crowd Security als aanvulling op onze eigen stewardinzet. Het is snel en makkelijk schakelen en afspraken worden nagekomen. Een erg fijne partij die de relatie en het werk serieus neemt!

Nora Bijen - Johan Cruijff Arena

Dutch Crowd Security is voor ons dé beveiligingspartner die past bij een snelgroeiende organisatie als Bird. Ze kunnen snel schakelen, leveren zeer professionele tailor made service en zijn daarbij heel discreet en uiterst professioneel. Alles is bespreekbaar, ze denken mee en weten beveiligers te plaatsen die ook passen bij onze bedrijfscultuur.

Dave Valkenburg – Bird

In het voorjaar van 2020 werden wij geconfronteerd met veel ongewenste gasten in ons bedrijf. Na een korte online zoektocht kwam ik uit bij Dutch Crowd Security. Binnen 2 uur na het versturen van het bericht via het contact formulier werd er contact opgenomen. Er werd snel geschakeld en de juiste beveiligingsmaatregelen toegepast. De service was zeer goed afgestemd op ons bedrijf en wij zijn zeer enthousiast over Dutch Crowd Security. Professioneel bedrijf met de juiste uitstraling!

Tristan Dekker – Droomparken

Dutch Crowd Security werd ons aanbevolen. Er was / is direct fijn contact met personeel die weet waar zij over praten. Zij denken mee en komen met vrijblijvende adviezen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking vanwege het vele en directe contact. Er zijn korte lijnen en we kunnen altijd snel schakelen waardoor wijzigingen of problemen snel opgelost kunnen worden.’ Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Yuri Wankum – Renaissance

Dutch Crowd Security heeft zich bewezen in het ‘altijd leveren’ van mensen binnen de Bijenkorf. Zij laten zien dat zij snel kunnen schakelen en altijd meedenken met de Business. Een fijne partner om mee samen te werken.

Tim van Kralingen - de Bijenkorf

Dutch Crowd Security is DE partner in veiligheid. Goed opgeleid personeel, altijd stipt op tijd, reageert altijd adequaat op veranderingen en wensen van de klant.

Ato Karic - Ivy Technology

Erg tevreden over de werkwijze van Dutch Crowd Security. Ze leveren professionele en vooral zeer kundige mensen die hun vak verstaan. Nu een aantal keer gebruik gemaakt van hun diensten. Of het nu gaat over nachtbewaking, evenementen of persoonsbeveiliging tot op heden zijn we uiterst tevreden over de wijze van werken van dit beveiligingsbedrijf. Ook het maken van afspraken en het contact vooraf en na afloop is prima.

Harre van der Nat – Bestuurslid SP (Socialistische Partij)

Mooi en resultaatgericht bedrijf. Betrouwbaar, snel en komen na wat ze afspreken. Wij doen al jaren met genoegen zaken met Dutch Crowd Security.

Marc Jansen – JMF-Filters

Dutch Crowd Security is DE partner in veiligheid. Goed opgeleid personeel, altijd stipt op tijd, reageert altijd adequaat op veranderingen en wensen van de klant.

Ato Karic – IVY Technology Schiphol-Rijk

Erg tevreden over de werkwijze van Dutch Crowd Security. Ze leveren professionele en vooral zeer kundige mensen die hun vak verstaan. Nu een aantal keer gebruik gemaakt van hun diensten. Of het nu gaat over nachtbewaking, evenementen of persoonsbeveiliging tot op heden zijn we uiterst tevreden over de wijze van werken van dit beveiligingsbedrijf. Ook het maken van afspraken en het contact vooraf en na afloop is prima.

Harre van der Nat – evenementen (SP)

phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram