Voorkom calamiteiten met professionele hondenbewaking
Met professionele hondenbewaking is jouw evenement, bouwplaats of haven altijd goed beveiligd.
Dutch Crowd Security

Hondenbewaking

Beveiligingsbedrijf
Beoordeeld met een 9 /10
15 reviews

Het inzetten van hondenbewaking

Het inzetten van hondenbewaking is een zeer effectieve optie als het gaat om preventieve bewaking. Door het sterke reuk- en hoorvermogen van de honden worden personen, insluipers of verdachten die niet op het terrein thuishoren, snel opgemerkt. Bij het bewaken van grote terreinen en grote evenementen werkt de aanwezigheid van hondengeleiders in combinatie met getrainde diensthonden goed om ongevallen te voorkomen.


Hondenbewakers door Dutch Crowd Security

Door de juiste opleiding van de diensthonden en de hondengeleiders zorgen zij samen altijd voor veiligheid op de locatie waar zij zijn ingezet. Een hondengeleider kan te allen tijde de diensthond onder controle houden, zelfs wanneer de hond te maken heeft met wetsovertreders of andere ordeverstoorders. Door de uiterst gevoelige zintuigen van de hond kan een diensthond zelfs in staat zijn om wapens of drugs opsporen.

Een diensthond en een hondengeleider zijn inzetbaar binnen een breed scala aan werkzaamheden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan:

surveillance voor objectbeveiliging;
evenementenbeveiliging;
mobiele surveillance op bouwplaatsen;
het verzorgen van rust en orde op drukke locaties;
bewaking bedrijventerrein.
Het uitvoeren van de receptiediensten en bezoekersregistratie: Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden.
Hondenbewaking
Hondenbewaking

Hondenbewaking inhuren?

Wil je graag hondenbewaking inhuren op jouw bouwplaats, haven of evenement? Dan bent u bij Dutch Crowd Security op het juiste adres. Onze hondengeleiders en diensthonden zijn beide gecertificeerd en aangesloten bij de Nederlandse Bond van de Diensthond en de KNPV (Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging). 

Niet alleen kan een beveiliger met behulp van een diensthond de veiligheid van anderen beter waarborgen, maar ook die van zichzelf. In sommige situaties is het dus verstandiger om een beveiliger in te zetten in combinatie met een hond. Wanneer er meerdere mensen kwaad willen doen, kan een beveiliger alleen daar weinig tegen doen. Een beveiliger met een hond kan dat wel. Niet alleen de kwaliteiten en de hond zijn dus belangrijk, maar ook het feit dat een beveiliger gewoonweg sterker staat met een hond aan zijn zijde. Goedkoper dan het inhuren van twee beveiligers, maar net zo goed.

Je kunt hier contact opnemen en dan kijken we samen naar de mogelijkheden en diensten die passen bij jouw beveiligingsoplossing.


Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Wij beveiligen voor Madame Tussaud
Wij beveiligen voor droomparken
Wij beveiligen het QO Hotel in Amsterdam
Renaissance hotels logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
Wij beveiligen voor Aldi logo
Wij beveiligen voor Karwei
arcadis
mediamarkt
ivy logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
gamma
KFC
Amstel hotel
Medfocus
Dior
Nederlands Elftal
meesterslijpers
Max Bogl
Inwork
Gemeente Amsterdam
Johan Cruijff arena
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden opdrachtgevers.
Tijdens uitbraak Corona was inzet beveiliging genoodzaakt. Contact gezocht met Dutch Crowd Security (DCS), waarna wij de samenwerking zijn aangegaan. DCS heeft in enorm korte tijd kunnen schakelen en beveiliging opgezet bij 32 bouwmarkten. Dit is naar volle tevredenheid opgezet, waarbij het contact erg prettig was en duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen werden. Communicatie tijdens en na de inzet van beveiliging is als zeer prettig ervaren.

Roy Engel - Bourrelier Group

’Door de invoering van de huidige corona maatregelen moesten wij nadenken over het inzetten van personeel om deze maatregen te handhaven. Ons eigen personeel is echter niet getraind om dit in goede banen te lijden én wij hebben deze mensen nodig in hun ‘normale’ positie. Uiteindelijk hebben gekozen om beveiligers in te zetten van DCS. Tevens kan Dutch Crowd Security snel schakelen, levert uitstekende diensten en service en komt altijd de afspraken na. Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Dennis Wentel – Aldi Zaandam

Wij werken graag samen met Dutch Crowd Security als aanvulling op onze eigen stewardinzet. Het is snel en makkelijk schakelen en afspraken worden nagekomen. Een erg fijne partij die de relatie en het werk serieus neemt!

Nora Bijen - Johan Cruijff Arena

Dutch Crowd Security is voor ons dé beveiligingspartner die past bij een snelgroeiende organisatie als Bird. Ze kunnen snel schakelen, leveren zeer professionele tailor made service en zijn daarbij heel discreet en uiterst professioneel. Alles is bespreekbaar, ze denken mee en weten beveiligers te plaatsen die ook passen bij onze bedrijfscultuur.

Dave Valkenburg – Bird

In het voorjaar van 2020 werden wij geconfronteerd met veel ongewenste gasten in ons bedrijf. Na een korte online zoektocht kwam ik uit bij Dutch Crowd Security. Binnen 2 uur na het versturen van het bericht via het contact formulier werd er contact opgenomen. Er werd snel geschakeld en de juiste beveiligingsmaatregelen toegepast. De service was zeer goed afgestemd op ons bedrijf en wij zijn zeer enthousiast over Dutch Crowd Security. Professioneel bedrijf met de juiste uitstraling!

Tristan Dekker – Droomparken

Dutch Crowd Security werd ons aanbevolen. Er was / is direct fijn contact met personeel die weet waar zij over praten. Zij denken mee en komen met vrijblijvende adviezen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking vanwege het vele en directe contact. Er zijn korte lijnen en we kunnen altijd snel schakelen waardoor wijzigingen of problemen snel opgelost kunnen worden.’ Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Yuri Wankum – Renaissance

Dutch Crowd Security heeft zich bewezen in het ‘altijd leveren’ van mensen binnen de Bijenkorf. Zij laten zien dat zij snel kunnen schakelen en altijd meedenken met de Business. Een fijne partner om mee samen te werken.

Tim van Kralingen - de Bijenkorf

Dutch Crowd Security is DE partner in veiligheid. Goed opgeleid personeel, altijd stipt op tijd, reageert altijd adequaat op veranderingen en wensen van de klant.

Ato Karic - Ivy Technology

phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle