Veelgestelde vragen over beveiliging en onze dienstverlening.
Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op. Ons team staat klaar om je te voorzien van advies.

Veelgestelde vragen

Algemene vragen over beveiliging

Waar moet ik op letten bij het inhuren van een beveiligingsbedrijf?

Een beveilgingsbedrijf geeft deskundig advies over de beveiliging van jouw organisatie of evenement. Een beveiligingsbedrijf ontzorgt je op het alle punten van het beveiligingsplan, inclusief het opzetten ervan. Wij werken uitsluitend met getrainde beveiligers die kennis hebben van specifieke vormen van beveiliging. Wij denken proactief mee zodat er preventief calamiteiten voorkomen worden.

Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van offertes?

Nee, je kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen om beveiliging in te huren. Wij denken graag mee over de juiste veiligheidsoplossing en dat doen we door eerst kennis te maken met jou en jouw organisatie. 

Welke opleiding hebben jullie beveiligers?

Binnen ons beveiligingsbedrijf hebben alle beveiligers een aansluitende opleiding en de juiste certificeringen. Ze zijn minimaal in het bezit van een diploma Beveiliger Niveau 2 of een Event Security Officer certificaat (ESO). Bovendien worden onze beveiligers regelmatig ondersteund vanuit het trainingscentrum. 

Veelgestelde vragen over evenementenbeveiliging

Wat is het minimum aantal beveiligers bij een evenement of festival?

Hoeveel beveiligers er nodig zijn op een evenement is afhankelijk van verschillende factoren. We houden altijd een standaard aan van minimaal 2 beveiligers. Door gemeentes wordt vaak een verdeel sleutel gebruikt zoals 1:100 of 1:250 bezoekers. Echter is dit in de praktijk vaak niet genoeg. Neem voor een waterdicht beveiligingsplan contact op met één van onze medewerkers.

Wat is evenementenbeveiliging?

Evenementen beveiliging is een specialisatie binnen ons beveiligingsbedrijf die zich richt op het in de hand houden van festivals, feesten, voetbalwedstrijden en andere soorten evenementen. De werkzaamheden en het specifieke soort publiek waar evenementenbeveiligers tijdens evenementen mee te maken krijgen zijn afhankelijk van het type evenement.

Vragen over beveiliging en Corona

Kan een beveiligingsbedrijf mij ondersteunen in de nieuwe maatregelen?

Wij adviseren en ondersteunen je bij het opstellen en uitvoeren van een veiligheidsplan. Wij begrijpen dat de getroffen maatregelen zorgen voor vragen die je hebt over het (her)openen van jouw organisatie en helpen je graag met onze ervaring een gedegen plan op te stellen.

Kan een beveiliger ingehuurd worden voor een deurbeleid?

Een beveiliger zorgt ervoor dat de maatregelen die gesteld zijn door de overheid nageleefd wordt en dat jouw bedrijf zijn deuren met een gerust hart kan openen. 

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Wij beveiligen voor Madame Tussaud
Wij beveiligen voor droomparken
Wij beveiligen het QO Hotel in Amsterdam
Renaissance hotels logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
Wij beveiligen voor Aldi logo
Wij beveiligen voor Karwei
arcadis
mediamarkt
ivy logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
gamma
KFC
Amstel hotel
Medfocus
Dior
Nederlands Elftal
meesterslijpers
Max Bogl
Inwork
Gemeente Amsterdam
Johan Cruijff arena
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden opdrachtgevers.
Tijdens uitbraak Corona was inzet beveiliging genoodzaakt. Contact gezocht met Dutch Crowd Security (DCS), waarna wij de samenwerking zijn aangegaan. DCS heeft in enorm korte tijd kunnen schakelen en beveiliging opgezet bij 32 bouwmarkten. Dit is naar volle tevredenheid opgezet, waarbij het contact erg prettig was en duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen werden. Communicatie tijdens en na de inzet van beveiliging is als zeer prettig ervaren.

Roy Engel - Bourrelier Group

’Door de invoering van de huidige corona maatregelen moesten wij nadenken over het inzetten van personeel om deze maatregen te handhaven. Ons eigen personeel is echter niet getraind om dit in goede banen te lijden én wij hebben deze mensen nodig in hun ‘normale’ positie. Uiteindelijk hebben gekozen om beveiligers in te zetten van DCS. Tevens kan Dutch Crowd Security snel schakelen, levert uitstekende diensten en service en komt altijd de afspraken na. Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Dennis Wentel – Aldi Zaandam

Wij werken graag samen met Dutch Crowd Security als aanvulling op onze eigen stewardinzet. Het is snel en makkelijk schakelen en afspraken worden nagekomen. Een erg fijne partij die de relatie en het werk serieus neemt!

Nora Bijen - Johan Cruijff Arena

Dutch Crowd Security is voor ons dé beveiligingspartner die past bij een snelgroeiende organisatie als Bird. Ze kunnen snel schakelen, leveren zeer professionele tailor made service en zijn daarbij heel discreet en uiterst professioneel. Alles is bespreekbaar, ze denken mee en weten beveiligers te plaatsen die ook passen bij onze bedrijfscultuur.

Dave Valkenburg – Bird

In het voorjaar van 2020 werden wij geconfronteerd met veel ongewenste gasten in ons bedrijf. Na een korte online zoektocht kwam ik uit bij Dutch Crowd Security. Binnen 2 uur na het versturen van het bericht via het contact formulier werd er contact opgenomen. Er werd snel geschakeld en de juiste beveiligingsmaatregelen toegepast. De service was zeer goed afgestemd op ons bedrijf en wij zijn zeer enthousiast over Dutch Crowd Security. Professioneel bedrijf met de juiste uitstraling!

Tristan Dekker – Droomparken

Dutch Crowd Security werd ons aanbevolen. Er was / is direct fijn contact met personeel die weet waar zij over praten. Zij denken mee en komen met vrijblijvende adviezen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking vanwege het vele en directe contact. Er zijn korte lijnen en we kunnen altijd snel schakelen waardoor wijzigingen of problemen snel opgelost kunnen worden.’ Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Yuri Wankum – Renaissance

Dutch Crowd Security heeft zich bewezen in het ‘altijd leveren’ van mensen binnen de Bijenkorf. Zij laten zien dat zij snel kunnen schakelen en altijd meedenken met de Business. Een fijne partner om mee samen te werken.

Tim van Kralingen - de Bijenkorf

Dutch Crowd Security is DE partner in veiligheid. Goed opgeleid personeel, altijd stipt op tijd, reageert altijd adequaat op veranderingen en wensen van de klant.

Ato Karic - Ivy Technology

phone-handsetarrow-right