Veelgestelde vragen over beveiliging en onze dienstverlening.
Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op. Ons team staat klaar om je te voorzien van advies.

Veelgestelde vragen

Algemene vragen over beveiliging

Waar moet ik op letten bij het inhuren van een beveiligingsbedrijf?

Een beveilgingsbedrijf geeft deskundig advies over de beveiliging van jouw organisatie of evenement. Een beveiligingsbedrijf ontzorgt je op het alle punten van het beveiligingsplan, inclusief het opzetten ervan. Wij werken uitsluitend met getrainde beveiligers die kennis hebben van specifieke vormen van beveiliging. Wij denken proactief mee zodat er preventief calamiteiten voorkomen worden.

Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van offertes?

Nee, je kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen om beveiliging in te huren. Wij denken graag mee over de juiste veiligheidsoplossing en dat doen we door eerst kennis te maken met jou en jouw organisatie. 

Welke opleiding hebben jullie beveiligers?

Binnen ons beveiligingsbedrijf hebben alle beveiligers een aansluitende opleiding en de juiste certificeringen. Ze zijn minimaal in het bezit van een diploma Beveiliger Niveau 2 of een Event Security Officer certificaat (ESO). Bovendien worden onze beveiligers regelmatig ondersteund vanuit het trainingscentrum. 

Veelgestelde vragen over evenementenbeveiliging

Wat is het minimum aantal beveiligers bij een evenement of festival?

Hoeveel beveiligers er nodig zijn op een evenement is afhankelijk van verschillende factoren. We houden altijd een standaard aan van minimaal 2 beveiligers. Door gemeentes wordt vaak een verdeel sleutel gebruikt zoals 1:100 of 1:250 bezoekers. Echter is dit in de praktijk vaak niet genoeg. Neem voor een waterdicht beveiligingsplan contact op met één van onze medewerkers.

Wat is evenementenbeveiliging?

Evenementen beveiliging is een specialisatie binnen ons beveiligingsbedrijf die zich richt op het in de hand houden van festivals, feesten, voetbalwedstrijden en andere soorten evenementen. De werkzaamheden en het specifieke soort publiek waar evenementenbeveiligers tijdens evenementen mee te maken krijgen zijn afhankelijk van het type evenement.

Vragen over beveiliging en Corona

Kan een beveiligingsbedrijf mij ondersteunen in de nieuwe maatregelen?

Wij adviseren en ondersteunen je bij het opstellen en uitvoeren van een veiligheidsplan. Wij begrijpen dat de getroffen maatregelen zorgen voor vragen die je hebt over het (her)openen van jouw organisatie en helpen je graag met onze ervaring een gedegen plan op te stellen.

Kan een beveiliger ingehuurd worden voor een deurbeleid?

Een beveiliger zorgt ervoor dat de maatregelen die gesteld zijn door de overheid nageleefd wordt en dat jouw bedrijf zijn deuren met een gerust hart kan openen. 

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
Ajax
De Bijenkorf
Renaissance Hotels
QO Amsterdam
NOC NSF
Gamma
Tiffany&Co
Madame Tussauds
Max Bogl
Droomparken
Scroll naar boven
phone-handsetarrow-right