Waarborg de veiligheid van studenten en medewerkers op scholen.
Schoolbeveiliging is hard nodig om ervoor te zorgen dat leerlingen, docenten, medewerkers, schooldirectie en ouders zich vrij en veilig kunnen voortbewegen in- en om het schoolgebouw.
Dutch Crowd Security

Beveiliging school

Beveiligingsbedrijf
Beoordeeld met een 9 /10
15 reviews

Wat houdt schoolbeveiliging in?

Scholen krijgen regelmatig te maken met calamiteiten zoals inbraak, vandalisme, agressie of brand. Voor onderwijsinstellingen is het daarom zeer belangrijk om preventief onregelmatigheden te signaleren en op tijd in te spelen op de omgeving. Schoolbeveiliging is onderdeel van Objectbeveiliging.

beveiliging school

Bescherm de onderwijsinstelling door de inzet van beveiliging op school. Docenten en studenten verdienen een omgeving waarin zij optimaal kunnen presteren en leren. Helaas moeten docenten en medewerkers steeds vaker ingrijpen binnen het schoolgebouw tussen studenten, bij pestgedrag en zelfs bij fraude. Beveiligers nemen deze taken uit handen van de medewerkers en zorgen ervoor dat docenten zich weer volledig kunnen focussen op hun werk.

De beveiligers van Dutch Crowd Security zorgen voor een veilige onderwijs locatie en een prettige sfeer binnen de onderwijsinstelling. Belangrijk is om de studenten niet af te schrikken door het inzetten van beveiliging. Daarom zorgen onze beveiligers altijd dat gastvrijheid en hospitality hoog in het vaandel staat. Wij zorgen ervoor dat studenten, docenten en gasten zich vanaf het eerste contactmoment welkom voelen en versterken daarmee een positief imago voor de school.
Beveiliging kantoor
Objectbeveiliging
Beveiligers voeren verschillende werkzaamheden uit in en rondom het schoolgebouw. Hieronder valt ook het toezien op de handhaving van de huidige corona maatregelen binnen de onderwijsinstelling. Verder zijn de beveiligers dagelijks bezig met werkzaamheden als:
Het uitvoeren van controlerondes. De beveiligers lopen op verschillende tijden gedurende de dag controlerondes om de veiligheid in- en om het schoolgebouw, het schoolplein en de parkeerplaats te waarborgen.
Het uitvoeren van de receptiediensten en bezoekersregistratie. Veel onderwijsinstellingen werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden.
Het uitvoeren van hulpverlening bij ongevallen. Al onze beveiligers hebben opleidingen gevolgd en bezitten een EHBO en BHV diploma en kunnen direct hulpverlening bieden bij ongevallen.
Het uitvoeren van brand- en sluitrondes om calamiteiten ook buiten school- en werktijden te voorkomen.

VANDALISME OP SCHOOL

Helaas is er vandaag de dag nog te veel sprake van vandalisme, geweld, vernieling, intimidatie of agressie op scholen. Jaarlijks kunnen de kosten van vandalisme en vernieling op scholen erg hoog oplopen. Het is belangrijk om deze calamiteiten ten alle tijden proberen te voorkomen. Zowel docenten en leerlingen als conciërges en andere medewerkers moeten zich veilig voelen binnen het schoolgebouw. Een goede en veilige sfeer binnen de onderwijsinstelling zorgt voor een fijne omgeving om in te kunnen leren en werken.

DIEFSTAL OP SCHOOL

Net als vandalisme is er nog te veel sprake van diefstal op school. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld gestolen digiborden, laptops, flatscreens en tablets. Door de grote hoeveelheid aan deze apparaten op school, zijn scholen interessant voor criminelen. Door het inzetten van beveiligers op school kun je zowel overdag als 's nachts diefstal tegengaan, een gevoel van veiligheid creëren én kosten tegengaan.
Beveiliging kantoor

Veelgestelde vragen over Beveiliging school

Is het mogelijk om beveiliging voor een basisschool in te huren?

Beveiliging voor een basisschool is mogelijk. De veiligheid van de leerlingen, maar ook het personeel staat bij ons voorop. Het is belangrijk dat de risico's en maatregelen in kaart worden gebracht.

Is het mogelijk om handhaving op hygiëne protocollen in te huren?

Zeker, want in een tijd als deze is een veilige school een hygiënische school. Er moet extra aandacht worden besteed aan de hygiëne protocollen en aan het creëren van bewustwording. Het toepassen en handhaven van een gastvrij deurbeleid is ook een mogelijkheid.

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Wij beveiligen voor Madame Tussaud
Wij beveiligen voor droomparken
Wij beveiligen het QO Hotel in Amsterdam
Renaissance hotels logo
Wij beveiligen voor Aldi logo
Wij beveiligen voor Karwei
arcadis
mediamarkt
ivy logo
gamma
KFC
Amstel hotel
Medfocus
Dior
Nederlands Elftal
meesterslijpers
Max Bogl
Inwork
Gemeente Amsterdam
Wij beveiligen voor De la mar
Wij beveiligen voor Bourrelier Group
Wij beveiligen voor David Lloyd
Wij beveiligen voor EuroParcs
Wij beveiligen voor HHC Groen Geel
Wij beveiligen voor Huize Frankendeal
Wij beveiligen voor Imagination Europe
Wij beveiligen voor Jan de Nul Group
Wij beveiligen voor Koninklijke Landmacht
Wij beveiligen voor Longchamp
Wij beveiligen voor Megawatt Agency
Wij beveiligen voor Optiver
Wij beveiligen voor Rijksmuseum Boerhaave
Wij beveiligen voor Royal Haskoning
Wij beveiligen voor Samsung
Wij beveiligen voor Trias VMBO
Wij beveiligen voor The Ground Breakers
Wij beveiligen voor Tiffany & Co
Wij beveiligen voor Spaarne Gasthuis
Wij beveiligen voor OMC Zaandam
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden opdrachtgevers.
'Wij hebben Dutch Crowd Security naar volle tevredenheid haar diensten inzake Veiligheid, Safety en Beveiliging als vaste partner heeft ingezet en in de toekomst gaat inzetten. Van leidinggevende tot aan uitvoerende posities levert Dutch Crowd Security gekwalificeerde, vakkundige, gastvrije en betrouwbare personeelsleden. RAI Amsterdam wordt op een professionele, oplossingsgerichte en effectieve wijze ontzorgt en bijgestaan op al haar (capaciteits-) vraagstukken op gebied van veiligheid. Onze ervaringen ten aanzien van de samenwerking, de wijze van organisatie, communicatie, flexibiliteit, dynamische inzet en de professionaliteit van de medewerkers van Dutch Crowd Security zijn steeds op de gestelde verwachting. Wij bevelen Dutch Crowd Security van harte aan en treden graag op als referent.'

Teije Sas - Project Mananger Security - RAI Amsterdam

'Onze ervaringen ten aanzien van de samenwerking, de wijze van organisatie, communicatie, flexibiliteit, inzet en professionaliteit van de medewerkers van Dutch Crowd Security zijn bijzonder goed te noemen. Bij bevel Dutch Crowd Security van harte aan en treden graag op als referent.'

Hans van Heteren - Teamleider Beveiliging - Spaarne Gasthuis

‘Wij waren op zoek naar een vaste beveiligingspartner om onze (nacht)receptie team aan te vullen. Het contact met Dutch Crowd Security was direct prettig en professioneel. Dutch Crowd Security kan snel schakelen en levert fijne en betrouwbare medewerkers. Wij gaan ons hotel nu verbouwen en ook daar spelen zij een rol in. Op naar een langdurige samenwerking!'

Saskia Breuls – Hotel van Oranje

‘Wij waren op zoek naar een beveiligingsbedrijf die ons kon ondersteunen bij de handhaving en waarborging van de veiligheid binnen onze kliniek. Dutch Crowd Security sprong eruit vanwege de snelle reactietijd, de op maat gemaakte adviezen, professionaliteit en discretie. DCS houdt rekening met de doelgroep en cultuur van onze kliniek en stemt haar beveiliging daarop af. Extra pluspunt was dat zij ons konden toezeggen dat elke beveiliger die bij ons komt ondersteunen, ervaring heeft in de zorgsector. De delicate en gereserveerde, maar doortastende aanpak die in klinieken en ziekenhuizen nodig is, kan DCS leveren. Wij zijn zeer tevreden met de samenwerking.'

Chaima el Bouchteli – Business Controller – OMC Zaandam

‘Er ontstond bij ons ad hoc een grote vraag naar de inzet van extra beveiliging. Wij zijn hiervoor de mogelijkheden gaan verkennen en hebben kennis gemaakt met Dutch Crowd Security. Dit was een zeer positieve ervaring. De communicatie lijnen zijn kort en zij kennen al hun medewerkers persoonlijk, waardoor we echt een aanbod op maat kregen. Dutch Crowd Security denkt in oplossingen, schakelt snel en is zeer professioneel. Deze ervaring heeft ons doen besluiten om hen vanaf 2022 als vaste partner aan te stellen.'

Carlijn Kuiper – Teamleider Facilitair bedrijf & Beveiliging – Spaarne Gasthuis

‘Tijdens uitbraak Corona was inzet beveiliging genoodzaakt. Contact gezocht met Dutch Crowd Security (DCS), waarna wij de samenwerking zijn aangegaan. DCS heeft in enorm korte tijd kunnen schakelen en beveiliging opgezet bij 32 bouwmarkten. Dit is naar volle tevredenheid opgezet, waarbij het contact erg prettig was en duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen werden. Communicatie tijdens en na de inzet van beveiliging is als zeer prettig ervaren.'

Roy Engel - Bourrelier Group

’Door de invoering van de huidige corona maatregelen moesten wij nadenken over het inzetten van personeel om deze maatregen te handhaven. Ons eigen personeel is echter niet getraind om dit in goede banen te lijden én wij hebben deze mensen nodig in hun ‘normale’ positie. Uiteindelijk hebben gekozen om beveiligers in te zetten van DCS. Tevens kan Dutch Crowd Security snel schakelen, levert uitstekende diensten en service en komt altijd de afspraken na. Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Dennis Wentel – Aldi Zaandam

Wij werken graag samen met Dutch Crowd Security als aanvulling op onze eigen stewardinzet. Het is snel en makkelijk schakelen en afspraken worden nagekomen. Een erg fijne partij die de relatie en het werk serieus neemt!

Nora Bijen - Johan Cruijff Arena

Dutch Crowd Security is voor ons dé beveiligingspartner die past bij een snelgroeiende organisatie als Bird. Ze kunnen snel schakelen, leveren zeer professionele tailor made service en zijn daarbij heel discreet en uiterst professioneel. Alles is bespreekbaar, ze denken mee en weten beveiligers te plaatsen die ook passen bij onze bedrijfscultuur.

Dave Valkenburg – Bird

In het voorjaar van 2020 werden wij geconfronteerd met veel ongewenste gasten in ons bedrijf. Na een korte online zoektocht kwam ik uit bij Dutch Crowd Security. Binnen 2 uur na het versturen van het bericht via het contact formulier werd er contact opgenomen. Er werd snel geschakeld en de juiste beveiligingsmaatregelen toegepast. De service was zeer goed afgestemd op ons bedrijf en wij zijn zeer enthousiast over Dutch Crowd Security. Professioneel bedrijf met de juiste uitstraling!

Tristan Dekker – Droomparken

Dutch Crowd Security werd ons aanbevolen. Er was / is direct fijn contact met personeel die weet waar zij over praten. Zij denken mee en komen met vrijblijvende adviezen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking vanwege het vele en directe contact. Er zijn korte lijnen en we kunnen altijd snel schakelen waardoor wijzigingen of problemen snel opgelost kunnen worden.’ Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Yuri Wankum – Renaissance

Dutch Crowd Security heeft zich bewezen in het ‘altijd leveren’ van mensen binnen de Bijenkorf. Zij laten zien dat zij snel kunnen schakelen en altijd meedenken met de Business. Een fijne partner om mee samen te werken.

Tim van Kralingen - de Bijenkorf

Dutch Crowd Security is DE partner in veiligheid. Goed opgeleid personeel, altijd stipt op tijd, reageert altijd adequaat op veranderingen en wensen van de klant.

Ato Karic - Ivy Technology

Erg tevreden over de werkwijze van Dutch Crowd Security. Ze leveren professionele en vooral zeer kundige mensen die hun vak verstaan. Nu een aantal keer gebruik gemaakt van hun diensten. Of het nu gaat over nachtbewaking, evenementen of persoonsbeveiliging tot op heden zijn we uiterst tevreden over de wijze van werken van dit beveiligingsbedrijf. Ook het maken van afspraken en het contact vooraf en na afloop is prima.

Harre van der Nat – Bestuurslid SP (Socialistische Partij)

Mooi en resultaatgericht bedrijf. Betrouwbaar, snel en komen na wat ze afspreken. Wij doen al jaren met genoegen zaken met Dutch Crowd Security.

Marc Jansen – JMF-Filters

Dutch Crowd Security is DE partner in veiligheid. Goed opgeleid personeel, altijd stipt op tijd, reageert altijd adequaat op veranderingen en wensen van de klant.

Ato Karic – IVY Technology Schiphol-Rijk

Erg tevreden over de werkwijze van Dutch Crowd Security. Ze leveren professionele en vooral zeer kundige mensen die hun vak verstaan. Nu een aantal keer gebruik gemaakt van hun diensten. Of het nu gaat over nachtbewaking, evenementen of persoonsbeveiliging tot op heden zijn we uiterst tevreden over de wijze van werken van dit beveiligingsbedrijf. Ook het maken van afspraken en het contact vooraf en na afloop is prima.

Harre van der Nat – evenementen (SP)

phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram