Winkelbeveiliging

Nergens ter wereld stelen winkeldieven meer dan in Nederland. Zaken waar een ondernemer zich niet op wil focussen, maar het is wel realiteit. Met de juiste beveiliging zal het aantal winkeldiefstallen worden geminimaliseerd.

IMG 4762 e1521460103577 - Winkelbeveiliging

 

Expert in winkelbeveiliging

Dutch Crowd security is een expert op gebied van winkelbeveiliging. Onze ervaren en gekwalificeerde beveiligers kunnen met hun opvallende of onopvallende aanwezigheid direct optreden bij verdachte situaties. De taak van een winkelbeveiliger bestaat vooral uit het voorkomen van winkelcriminaliteit. Toch is zijn taak veel meer opvattend. Optreden bij winkeldiefstal, service verlenen aan het winkelende publiek, brandpreventie, het verlenen van eerste hulp bij ongelukken en Hospitality services behoren ook tot het takenpakket. Tevens zorgen zij voor een veilig gevoel bij de medewerkers, klanten en leveranciers.

Winkelbeveiliging - Winkelbeveiliging

Onze beveiligers

De beveiligers van Dutch Crowd Security hebben allemaal een aansluitende opleiding, de juiste certificeringen en zijn goed bekend met predictive profiling. Zij kunnen situaties vroegtijdig inschatten en zo problemen voorkomen. Onze winkelbeveiligers treden altijd op een gepaste manier op bij verdachte situaties. Ze voeren hun werk uit zoals u verlangt en zijn zeer flexibel inzetbaar. Naast het uitvoeren van de beveiligingswerkzaamheden kunnen onze beveiligers ook fungeren als security host.

Winkelbeveiliging 2 e1519649547983 - Winkelbeveiliging

Waarom Dutch Crowd Security

Vanaf het eerste moment staan we volledig voor u klaar. Samen kijken we naar de kosten en baten zodat we een geschikte oplossing voor uw organisatie kunnen vinden. Zowel bij lange termijnplanning als bij Adhoc situaties zullen wij met volledige toewijding er voor zorgen dat uw winkel goed beveiligd wordt en u zo te ontzorgen. Ook staat Hospitality bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen er samen voor zorgen dat de investering zichzelf terugverdient.

Beveiliging nodig?

Wilt u meer informatie over winkelbeveiliging of over wat Dutch Crowd Security voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.