Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging inhuren? Nergens ter wereld stelen winkeldieven meer dan in Nederland. Zaken waar een ondernemer zich niet op wil focussen, maar het is wel realiteit. Met de juiste beveiliging zal het aantal winkeldiefstallen worden geminimaliseerd.

Direct beveiliging nodig?

Maandag 23 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Winkels en het openbaarvervoer worden verplicht om maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat mensen afstand houden. Onze beveiligers staan klaar om ieder bedrijf te voorzien van een deurbeleid.  Wij zijn te bereiken op 020 209 1319 of mail ons op [email protected]

Wat is winkelbeveiliging?

De taak van een winkelbeveiliger bestaat vooral uit het voorkomen van winkelcriminaliteit. Toch is zijn taak veel meer opvattend. Optreden bij winkeldiefstal, service verlenen aan het winkelende publiek, brandpreventie, het verlenen van eerste hulp bij ongelukken en Hospitality services behoren ook tot het takenpakket. Tevens zorgen zij voor een veilig gevoel bij de medewerkers, klanten en leveranciers.

Wij zijn een expert op het gebied van winkelbeveiliging. Onze ervaren en gekwalificeerde beveiligers kunnen met hun opvallende of onopvallende aanwezigheid direct optreden bij verdachte situaties.

Onze winkelbeveiliging

Optreden bij winkeldiefstal, service verlenen aan het winkelende publiek, brandpreventie en Hospitality services behoren ook tot het takenpakket.

Onze ervaren en gekwalificeerde beveiligers kunnen met hun opvallende of onopvallende aanwezigheid direct optreden bij verdachte situaties.

Wij zijn een expert op het gebied van bouwmarkt beveiliging. Bouwmarkten zijn groot in omvang en daarom aantrekkelijk voor winkeldieven.

Jaarlijks wordt er voor miljoenen euro’s aan goederen gestolen uit supermarkten. Zorg met beveiligers dat calimiteiten niet meer voorkomen.

Tuincentra zijn vaak ruim opgezet. Voor winkeldieven wordt het eenvoudig om te stelen wanneer beveiliging minimaal is. Zorg dat beveiliging goed geregeld is.

Distributiecentra zijn ruim opgezet en dagelijks is er veel bedrijvigheid. Zorg dat calimiteiten binnen de perken blijven met professionele beveiliging.

Verantwoordelijkheden

Onze winkelbeveiligers

vroegtijdig inschatten om problemen te voorkomen

Gespecialiseerd in Retail

intern opgeleid en getraind

Beveiliging kledingwinkel

Dutch Crowd Security BV is gespecialiseerd in de beveiliging van kledingwinkels en andere retail organisaties. Dutch Crowd Security werkt uitsluitend met de best beschikbare beveiligers in de markt met sterke focus op een hospitality mindset, predictive profiling, klantvriendelijke interventietechnieken en een flinke dosis kennis op het vlak van beveiliging. Onze beveiligers herken je aan hun tiptop outfit, hun zelfverzekerde houding, hun scherpe oog en hun uitstraling, waardoor ze elke situatie de baas te zijn.

Wij bieden beveiliging in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Arnhem, Utrecht, Almere en Eindhoven.

Ontvang een offerte waar u blij van wordt
Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact op te nemen.
wij zorgen voor veiligheid bij
Veilig naar en in je work :)
Beveiliging voor Tiffany & Co
En ook voor Dior leveren wij beveiliging
Wij beveiligen voetbalwedstrijden voor Ajax en Nederland in de Johan Cruijff Arena
Goede pakken hebben goede beveiliging nodig.
MAC
gemeente amsterdam
Wij werken voor het Steigenberger Airport Hotel
En ook voor Casino Merkur leveren wij beveiliging
En ook voor Pllek leveren wij beveiliging
En ook voor vingino leveren wij beveiliging
Bijenkorf

vroegtijdig inschatten

Onze beveiligers hebben allemaal een aansluitende opleiding, de juiste certificeringen en zijn goed bekend met predictive profiling. Zij kunnen situaties vroegtijdig inschatten en zo problemen voorkomen. Onze winkelbeveiligers treden altijd op een gepaste manier op bij verdachte situaties. Ze voeren hun werk uit zoals je verlangt en zijn zeer flexibel inzetbaar. Naast het uitvoeren van de beveiligingswerkzaamheden kunnen onze beveiligers ook fungeren als security host.

Gespecialiseerd in Retail beveiliging

Dutch Crowd Security werkt uitsluitend met de best beschikbare beveiligers in de markt met sterke focus op een hospitality mindset, predictive profiling, klantvriendelijke interventietechnieken en een flinke dosis kennis op het vlak van beveiliging. Onze beveiligers herken je aan hun tiptop outfit, hun zelfverzekerde houding, hun scherpe oog en hun uitstraling, waardoor ze elke situatie de baas te zijn.

 

INTERN OPGELEID EN GETRAIND

Onze beveiligers worden intern opgeleid en getraind voor de Retail branche. Onze proactieve beveiligers worden op de meest effectieve, efficiënte manier en in de juiste rol ingezet bij de klant en ondersteund vanuit ons trainingscentrum, waar zij o.a. agressiebeheersing, profiling en interventie trainingen krijgen. Daarnaast worden de beveiligers on the job gecoacht/getraind en beoordeeld – samen met jou – zodat zij in staat zijn altijd het maximale uit hunzelf te halen.