Wij zijn een expert op het gebied van winkelbeveiliging
Nergens ter wereld stelen winkeldieven meer dan in Nederland. Zaken waar een ondernemer zich niet op wil focussen, maar het is wel de realiteit. Met de winkelbeveiliging van Dutch Crowd Security zorg je ervoor dat jouw winkel voorzien wordt van professionele beveiligers die calamiteiten voorkomen.
Dutch Crowd Security

Winkelbeveiliging

Beveiligingsbedrijf
Beoordeeld met een 9 /10
15 reviews

Winkelbeveiliging is maatwerk

Iedere winkel heeft te maken met ander soort risicofactoren en dit is mede afhankelijk van de goederen die er verkocht worden. Onze winkelbeveiligers hebben ruime ervaring in het beveiligen van verschillende soorten winkels van retailers tot supermarkten. Samen stellen we een beveiligingsplan op die past bij de veiligheidsbehoeften van jouw organisatie.

Werkzaamheden van een winkelbeveiliger

Als winkeleigenaar of medewerker kun je te maken krijgen met verschillende calamiteiten. De meest voorkomende calamiteit in een winkel is winkeldiefstal. 

Een winkelbeveiliger zorgt er primair voor dat diefstallen worden voorkomen. Maar daarnaast zorgt een winkelbeveiliger ook voor een vertrouwd gevoel voor het winkelend publiek, verleent EHBO wanneer dit nodig is, zorgt voor brandpreventie en grijpt voortijdig in wanneer er zich verdachte situaties voordoen.

Naast het inhuren van winkelbeveiliging zijn er enkele andere punten die jij kunt invoeren om jouw winkel zo optimaal mogelijk te beveiligen, download de tips hieronder.
Download - 5 tips om jouw winkel optimaal te beveiligen

Click & collect

Sinds 10 februari jl. heeft de overheid het online bestellen van producten en afhalen bij niet essentiële winkels mogelijk gemaakt. Hiermee hopen ze dat de winkels meer omzet kunnen draaien dan het geval was toen zij helemaal gesloten moesten zijn. Je dient de bestelde producten in een vooraf aangegeven tijdslot op te halen en je moet alleen naar de winkel komen.

Onze winkelbeveiligers kunnen goed toezien op de gestelde regels. Komen de klanten wel alleen hun producten afhalen? Houden zij ook voldoende afstand van elkaar en komen zij in het juiste tijdvak?

Winkelbeveiliging inzetten voor handhaving coronamaatregelen

Naast het inzetten van winkelbeveiliging om winkeldiefstal en andere calamiteiten te voorkomen, kunnen beveiligers ook toezien op de coronamaatregelen. 28 september jl. is er vanuit de overheid besloten dat iedere winkel in de retail wederom een deurbeleid moet voeren om verdere verspreiding van COVID 19 tegen te gaan.

Om erop toe te zien dat er aan dit deurbeleid wordt gehouden kan er beveiliging worden ingezet. Deze zullen toezien op de 1.5 meter afstand, het meenemen van winkelwagens en (eventueel) het dragen van mondkapjes. Op deze manier kan het huidige personeel hun functie uit blijven oefenen en zullen zij ook geen vervelende situaties ondervinden met winkelend publiek dat het eventueel niet eens is met de nieuwe regels. Benieuwd of Dutch Crowd Security jouw hierin kan ondersteunen? Neem gerust contact op.

Beveiligers van Dutch Crowd Security

Dutch Crowd Security is specialist op gebied van winkelbeveiliging. Onze beveiligers kunnen zowel opvallend als onopvallend jouw winkel bewaken. Wij werken uitsluitend met beveiligers die beschikken over de laatste kennis en kunde op het gebied van veiligheid en welke hospitality service hoog in het vaandel hebben staan.

Veelgestelde vragen over Winkelbeveiliging

Handhaaft een winkelbeveiliger ook op de coronamaatregelen?

Onze winkelbeveiligers zijn op de hoogte van de meest recente coronamaatregelen en zullen hier ook naar handelen. Zeker in een tijd waarbij veel mensen in opstand komen tegen de coronamaatregelen is het belangrijk om iemand te hebben staan die conflicten kan voorkomen. Zo zorgt u er voor dat andere bezoekers een prettig gevoel hebben bij hun bezoek aan uw winkel.

Waarom winkelbeveiliging inhuren?

Een winkelbeveiliger is een specialist op het gebied van veiligheid en diefstal in een winkel. Met een stevige en proactieve houding, zorgen zij ervoor dat de klanten en de werknemers zich veilig voelen. Daarnaast nemen zij vooral de taak op zich om winkeldiefstal zoveel mogelijk te beperken.

Hoe voorkomen winkelbeveiligers winkeldiefstal?

Om winkeldiefstal te voorkomen, zal een winkelbeveiliger onder andere zoveel mogelijk gesprekken aangaan met klanten en letten op afwijkend gedrag. Hospitality hoort ook bij de werkzaamheden van een winkelbeveiliger. Een goede ontvangst en service richting de klant is daarom van belang.

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Wij beveiligen voor Madame Tussaud
Wij beveiligen voor droomparken
Wij beveiligen het QO Hotel in Amsterdam
Renaissance hotels logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
Wij beveiligen voor Aldi logo
Wij beveiligen voor Karwei
arcadis
mediamarkt
ivy logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
gamma
KFC
Amstel hotel
Medfocus
Dior
Nederlands Elftal
meesterslijpers
Max Bogl
Inwork
Gemeente Amsterdam
Johan Cruijff arena
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden opdrachtgevers.
Tijdens uitbraak Corona was inzet beveiliging genoodzaakt. Contact gezocht met Dutch Crowd Security (DCS), waarna wij de samenwerking zijn aangegaan. DCS heeft in enorm korte tijd kunnen schakelen en beveiliging opgezet bij 32 bouwmarkten. Dit is naar volle tevredenheid opgezet, waarbij het contact erg prettig was en duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen werden. Communicatie tijdens en na de inzet van beveiliging is als zeer prettig ervaren.

Roy Engel - Bourrelier Group

’Door de invoering van de huidige corona maatregelen moesten wij nadenken over het inzetten van personeel om deze maatregen te handhaven. Ons eigen personeel is echter niet getraind om dit in goede banen te lijden én wij hebben deze mensen nodig in hun ‘normale’ positie. Uiteindelijk hebben gekozen om beveiligers in te zetten van DCS. Tevens kan Dutch Crowd Security snel schakelen, levert uitstekende diensten en service en komt altijd de afspraken na. Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Dennis Wentel – Aldi Zaandam

Wij werken graag samen met Dutch Crowd Security als aanvulling op onze eigen stewardinzet. Het is snel en makkelijk schakelen en afspraken worden nagekomen. Een erg fijne partij die de relatie en het werk serieus neemt!

Nora Bijen - Johan Cruijff Arena

Dutch Crowd Security is voor ons dé beveiligingspartner die past bij een snelgroeiende organisatie als Bird. Ze kunnen snel schakelen, leveren zeer professionele tailor made service en zijn daarbij heel discreet en uiterst professioneel. Alles is bespreekbaar, ze denken mee en weten beveiligers te plaatsen die ook passen bij onze bedrijfscultuur.

Dave Valkenburg – Bird

In het voorjaar van 2020 werden wij geconfronteerd met veel ongewenste gasten in ons bedrijf. Na een korte online zoektocht kwam ik uit bij Dutch Crowd Security. Binnen 2 uur na het versturen van het bericht via het contact formulier werd er contact opgenomen. Er werd snel geschakeld en de juiste beveiligingsmaatregelen toegepast. De service was zeer goed afgestemd op ons bedrijf en wij zijn zeer enthousiast over Dutch Crowd Security. Professioneel bedrijf met de juiste uitstraling!

Tristan Dekker – Droomparken

Dutch Crowd Security werd ons aanbevolen. Er was / is direct fijn contact met personeel die weet waar zij over praten. Zij denken mee en komen met vrijblijvende adviezen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking vanwege het vele en directe contact. Er zijn korte lijnen en we kunnen altijd snel schakelen waardoor wijzigingen of problemen snel opgelost kunnen worden.’ Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Yuri Wankum – Renaissance

Dutch Crowd Security heeft zich bewezen in het ‘altijd leveren’ van mensen binnen de Bijenkorf. Zij laten zien dat zij snel kunnen schakelen en altijd meedenken met de Business. Een fijne partner om mee samen te werken.

Tim van Kralingen - de Bijenkorf

Dutch Crowd Security is DE partner in veiligheid. Goed opgeleid personeel, altijd stipt op tijd, reageert altijd adequaat op veranderingen en wensen van de klant.

Ato Karic - Ivy Technology

phone-handsetdownloadarrow-right