Winkelbeveiliging

Nergens ter wereld stelen winkeldieven meer dan in Nederland. Zaken waar een ondernemer zich niet op wil focussen, maar het is wel realiteit. Met de juiste beveiliging zal het aantal winkeldiefstallen worden geminimaliseerd.
IMG 4762 e1521460103577 - Winkelbeveiliging

 

Expert in winkelbeveiliging

Dutch Crowd security is een expert op gebied van winkelbeveiliging. Onze ervaren en gekwalificeerde beveiligers kunnen met hun opvallende of onopvallende aanwezigheid direct optreden bij verdachte situaties. De taak van een winkelbeveiliger bestaat vooral uit het voorkomen van winkelcriminaliteit. Toch is zijn taak veel meer opvattend. Optreden bij winkeldiefstal, service verlenen aan het winkelende publiek, brandpreventie, het verlenen van eerste hulp bij ongelukken en Hospitality services behoren ook tot het takenpakket. Tevens zorgen zij voor een veilig gevoel bij de medewerkers, klanten en leveranciers.

Winkelbeveiliging - Winkelbeveiliging

Onze beveiligers

De beveiligers van Dutch Crowd Security hebben allemaal een aansluitende opleiding, de juiste certificeringen en zijn goed bekend met predictive profiling. Zij kunnen situaties vroegtijdig inschatten en zo problemen voorkomen. Onze winkelbeveiligers treden altijd op een gepaste manier op bij verdachte situaties. Ze voeren hun werk uit zoals u verlangt en zijn zeer flexibel inzetbaar. Naast het uitvoeren van de beveiligingswerkzaamheden kunnen onze beveiligers ook fungeren als security host.

Winkelbeveiliging 2 e1519649547983 - Winkelbeveiliging

Waarom Dutch Crowd Security

Vanaf het eerste moment staan we volledig voor u klaar. Samen kijken we naar de kosten en baten zodat we een geschikte oplossing voor uw organisatie kunnen vinden. Zowel bij lange termijnplanning als bij Adhoc situaties zullen wij met volledige toewijding er voor zorgen dat uw winkel goed beveiligd wordt en u zo te ontzorgen. Ook staat Hospitality bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen er samen voor zorgen dat de investering zichzelf terugverdient.

IMG 4699 - Winkelbeveiliging

Gespecialiseerd in Retail beveiliging

Dutch Crowd Security werkt uitsluitend met de best beschikbare beveiligers in de markt met sterke focus op een hospitality mindset, predictive profiling, klantvriendelijke interventietechnieken en een flinke dosis kennis op het vlak van beveiliging. Onze beveiligers herken je aan hun tiptop outfit, hun zelfverzekerde houding, hun scherpe oog en hun uitstraling, waardoor ze elke situatie de baas te zijn.

Een Dutch Crowd Security beveiliger is intern opgeleid en getraind voor de retailbranche. Onze proactieve beveiligers worden op de meest effectieve, efficiënte manier en in de juiste rol ingezet bij de klant en ondersteund vanuit ons trainingscentrum, waar zij o.a. agressiebeheersing, profiling en interventie trainingen krijgen. Daarnaast worden de Dutch Crowd Security beveiligers on the job gecoacht/getraind en beoordeeld –samen met onze opdrachtgever– zodat zij in staat zijn altijd het maximale uit hunzelf te halen.

IMG 4693 - Winkelbeveiliging

Dutch Crowd Security zekerheden voor retailbeveiliging

 • Zaken doen met één van de beste beveiligingsbedrijven
 • Professionele en kwalitatieve dienstverlening. Alle veiligheidsdiensten onder 1 dak.
 • Ontzorgen van de klant met passie en beleving
 • Regionale focus op klanten
 • Een eigen klantenportaal met o.a. management informatie
 • De klant staat altijd op nummer 1. Wij kennen onze klanten door en door.
 • Feilloze en zorgvuldige communicatie
 • Snel en adequaat handelen (ad-hoc schakelen)
 • 100 % leveringsgarantie
 • Betrouwbaar en dienstbaar
 • Hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel, oplossingsgerichtheid en zelfredzaamheid
 • Persoonlijk contact met onze ervaren professionals die 24/7 klaarstaan voor vragen en advies. (Piketdienst)
 • Wij zijn flexibel en denken graag mee over de veiligheidsrisico’s
 • Bij selectie van onze beveiligers houden wij altijd rekening met uitstraling winkel en regio

“Natuurlijk kunnen we vertellen dat we ons onderscheiden door de hoge kwaliteit van beveiliging, beter is het om te ervaren”.
Business better than usual. Dat is ons motto.

Beveiliging nodig?

Wilt u meer informatie over winkelbeveiliging of over wat Dutch Crowd Security voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.