Wij zijn een expert op het gebied van winkelbeveiliging
Nergens ter wereld stelen winkeldieven meer dan in Nederland. Zaken waar een ondernemer zich niet op wil focussen, maar het is wel de realiteit. Met de winkelbeveiliging van Dutch Crowd Security zorg je ervoor dat jouw winkel voorzien wordt van professionele beveiligers die calamiteiten voorkomen.

Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging is maatwerk

Iedere winkel heeft te maken met ander soort risicofactoren en dit is mede afhankelijk van de goederen die er verkocht worden. Onze winkelbeveiligers hebben ruime ervaring in het beveiligen van verschillende soorten winkels van retailers tot supermarkten. Samen stellen we een beveiligingsplan op die past bij de veiligheidsbehoeften van jouw organisatie.

Werkzaamheden van een winkelbeveiliger

Als winkeleigenaar of medewerker kun je te maken krijgen met verschillende calamiteiten. De meest voorkomende calamiteit in een winkel is winkeldiefstal. 

Een winkelbeveiliger zorgt er primair voor dat diefstallen worden voorkomen. Maar daarnaast zorgt een winkelbeveiliger ook voor een vertrouwd gevoel voor het winkelend publiek, verleent EHBO wanneer dit nodig is, zorgt voor brandpreventie en grijpt voortijdig in wanneer er zich verdachte situaties voordoen.

Naast het inhuren van winkelbeveiliging zijn er enkele andere punten die jij kunt invoeren om jouw winkel zo optimaal mogelijk te beveiligen, download de tips hieronder.
Download - 5 tips om jouw winkel optimaal te beveiligen

Winkelbeveiliging inzetten voor handhaving coronamaatregelen

Naast het inzetten van winkelbeveiliging om winkeldiefstal en andere calamiteiten te voorkomen, kunnen beveiligers ook toezien op de coronamaatregelen. 28 september jl. is er vanuit de overheid besloten dat iedere winkel in de retail wederom een deurbeleid moet voeren om verdere verspreiding van COVID 19 tegen te gaan.

Om erop toe te zien dat er aan dit deurbeleid wordt gehouden kan er beveiliging worden ingezet. Deze zullen toezien op de 1.5 meter afstand, het meenemen van winkelwagens en (eventueel) het dragen van mondkapjes. Op deze manier kan het huidige personeel hun functie uit blijven oefenen en zullen zij ook geen vervelende situaties ondervinden met winkelend publiek dat het eventueel niet eens is met de nieuwe regels. Benieuwd of Dutch Crowd Security jouw hierin kan ondersteunen? Neem gerust contact op.

Beveiligers van Dutch Crowd Security

Dutch Crowd Security is specialist op gebied van winkelbeveiliging. Onze beveiligers kunnen zowel opvallend als onopvallend jouw winkel bewaken. Wij werken uitsluitend met beveiligers die beschikken over de laatste kennis en kunde op het gebied van veiligheid en welke hospitality service hoog in het vaandel hebben staan.

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
Ajax
De Bijenkorf
Renaissance Hotels
QO Amsterdam
NOC NSF
Gamma
Tiffany&Co
Madame Tussauds
Max Bogl
Droomparken
Scroll naar boven
phone-handsetdownloadarrow-right