Persoonsbeveiliging

Persoonsbeveiliging zorgt voor bescherming van personen die mogelijk gevoeliger kunnen zijn voor aanvallen van derden. Een andere benaming voor persoonsbeveiliging is “privé beveiliging”. Het doel is de persoon of de omgeving waarbinnen de persoon zich bevindt te beveiligen. Persoonsbeveiliging wordt uitgevoerd door zowel de overheid als particulieren bedrijven zoals Dutch Crowd Security. Wij zetten persoonsbeveleiging in op basis van jouw wensen en beveiligingsbehoeften. Dit kan binnen kantooruren, maar ook 24/7 beveiliging is mogelijk.

Wat is objectbeveiliging


Persoonsbeveiliging
inhuren

Jarenlange ervaring

Dankzij jarenlange ervaring
zijn we een echte specialist
op het gebied van
persoonsbeveiliging.

Full service
persoonsbeveiliging

We denken graag met
u mee over een optimaal
beveiligingsplan voor u of
voor een ander.​

volledig
ontzorgd

U heeft geen nadenken
meer over uw eigen
veiligheid of die
van een ander.​

Het kan voorkomen dat persoonsbeveiliging eenmalig of incidenteel noodzakelijk is. Dit kan bijvoorbeeld tijdens een evenement zijn. Het kan ook zijn dat persoonsbeveiliging nodig is voor een langere termijn. Bij persoonsbeveiliging wordt ook een onderscheid gemaakt tussen low-profile en high-profile. Dit is afhankelijk van de situatie en de reden voor beveiliging. 

Verantwoordelijkheden

Onze persoonsbeveiligers

VROEGTIJDIG INSCHATTEN OM PROBLEMEN TE VOORKOMEN

gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie

Takenlijst

Prive beveiliger

Wat de taken voor het beveiligen van een persoon inhouden is sterk afhankelijk van de situatie. Dutch Crowd Security biedt daarom prive beveiliging op maat. We realiseren ons dat persoonsbeveiliging een delicate zaak is. Wij gaan daarom uiterst secuur om met iedere situatie.

Ontvang een offerte waar u blij van wordt
Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact op te nemen.
wij zorgen voor veiligheid bij
Veilig naar en in je work :)
Beveiliging voor Tiffany & Co
En ook voor Dior leveren wij beveiliging
Wij beveiligen voetbalwedstrijden voor Ajax en Nederland in de Johan Cruijff Arena
Goede pakken hebben goede beveiliging nodig.
MAC
gemeente amsterdam
Wij werken voor het Steigenberger Airport Hotel
En ook voor Casino Merkur leveren wij beveiliging
En ook voor Pllek leveren wij beveiliging
En ook voor vingino leveren wij beveiliging
Bijenkorf

vroegtijdig inschatten

Onze beveiligers hebben allemaal een aansluitende opleiding, de juiste certificeringen en zijn goed bekend met predictive profiling. Zij kunnen situaties vroegtijdig inschatten en zo problemen voorkomen. Onze winkelbeveiligers treden altijd op een gepaste manier op bij verdachte situaties. Ze voeren hun werk uit zoals je verlangt en zijn zeer flexibel inzetbaar. Naast het uitvoeren van de beveiligingswerkzaamheden kunnen onze beveiligers ook fungeren als security host.

Ervaring in veiligheidsbranche en certificeringen.

Dutch Crowd Security werkt volgens de normen van het Keurmerk Beveiliging, Keurmerk Evenementenbeveiliging en ISO 9001 / ISO 14001.
Daarnaast zijn we gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Ons team wordt voortdurend bijgeschoold in calamiteiten, drugsherkenning, ziektebeelden, hospitality en profiling.

INTERN OPGELEID EN GETRAIND

Onze beveiligers worden intern opgeleid en getraind voor de Retail branche. Onze proactieve beveiligers worden op de meest effectieve, efficiënte manier en in de juiste rol ingezet bij de klant en ondersteund vanuit ons trainingscentrum, waar zij o.a. agressiebeheersing, profiling en interventie trainingen krijgen. Daarnaast worden de beveiligers on the job gecoacht/getraind en beoordeeld – samen met jou – zodat zij in staat zijn altijd het maximale uit hunzelf te halen.

Neem vrijblijvend contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening? Of ben je op zoek naar een beveiligingsbedrijf? Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.