Het doel is de persoon of de omgeving waarbinnen de persoon zich bevindt te beveiligen
Persoonsbeveiliging wordt uitgevoerd door zowel de overheid als particulieren bedrijven zoals Dutch Crowd Security. Wij zetten persoonsbeveiliging in op basis van jouw wensen en beveiligingsbehoeften. Dit kan binnen kantooruren, maar ook 24/7 beveiliging is mogelijk.
Dutch Crowd Security

Persoonsbeveiliging

Beveiligingsbedrijf
Beoordeeld met een 9 /10
15 reviews

Persoonsbeveiliging inhuren

Het doel is de persoon of de omgeving waarbinnen de persoon zich bevindt te beveiligen. Persoonsbeveiliging wordt uitgevoerd door zowel de overheid als particulieren bedrijven zoals Dutch Crowd Security. Wij zetten persoonsbeveiliging in op basis van jouw wensen en beveiligingsbehoeften. Dit kan binnen kantooruren, maar ook 24/7 beveiliging is mogelijk.

Taken van een persoonsbeveiligers

Wat de taken voor het beveiligen van een persoon inhouden is sterk afhankelijk van de situatie. Dutch Crowd Security biedt daarom beveiliging op maat. We realiseren ons dat persoonsbeveiliging een delicate zaak is. Wij gaan daarom uiterst secuur om met iedere situatie.
Vroegtijdig inschatten om problemen te voorkomen;
Gecertificeerd door het ministerie van veiligheid en justitie;
Intern opgeleid en getraind.
Tip!: Lees ons uitgebreide artikel met informatie over persoonsbeveiliging. 
beveiliger voor personen
persoonsbeveiliger

Direct een privé beveiliger inhuren

Het kan voorkomen dat beveiliging eenmalig of incidenteel noodzakelijk is, bijvoorbeeld tijdens een evenement.

Het kan ook zijn dat er een persoonsbeveiliger nodig is voor een langer termijn. Bij persoonsbeveiliging wordt ook een onderscheid gemaakt tussen low-profile en high-profile. Dit is afhankelijk van de situatie en de reden voor beveiliging.

Onze beveiligers hebben ervaring en de juiste opleiding voor het beveiligen van personen tijdens verschillende evenementen. Neem contact met ons op voor het inhuren van een persoonsbeveiliger.
Offerte aanvragen
phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram