Luchthavenbeveiliging

Bij iedere luchthaven staat veiligheid op de eerste plaats. Of het nou gaat om groot- of kleinschalige luchthavens, je wenst optimale veiligheid & beveiliging voor de passagiers, bagage en vliegtuigen. Luchthavenbeveiliging mag niet ten koste gaan van de gastvrijheid. De passagiers moeten zich niet alleen veilig maar ook welkom voelen.

Luchthavenbeveiliging


Luchthavenbeveiliging inhuren

Ruime ervaring

We hebben reeds honderden evenementen mogen voorzien van een beveiligingsplan en professionele beveiligers.

Full Service Dienstverlening

We werken graag met u samen om uw beveiligingsvraagstukken te beantwoorden op basis van onze ervaring en expertise op het gebied van evenementenbeveiliging.

ontzorgen

Wanneer we uw organisatie helpen met evenementenbeveiliging leveren we niet enkel beveiligers, maar denken we ook graag met u mee over de kosten en de planning.

introductie

Wat is luchthavenbeveiliging?

Luchthavenbeveiliging of aviation security is een specialisatie binnen de beveiligingsbranche die zich richt op het veiligstellen van de luchthaven, passagiers, bagage en de vliegtuigen. De werkzaamheden waar een luchthavenbeveiliger mee te maken krijgt is gelieerd een de diverse aspecten een luchthaven. Op een luchthaven arriveren en vertrekken diverse soorten mensen. Een luchthavenbeveiliger van Dutch Crowd Security is gewend aan de uiteenlopende zaken waar hij/zij mee te maken kan krijgen op een luchthaven.

Verantwoordelijkheden luchthavenbeveiliging

Onze werkzaamheden als luchthavenbeveiliger

Uiteenlopende takenlijst

gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie

predictive profiling

Over luchthavenbeveiliging

luchthavenbeveiliging

Met deskundig advies stemmen wij de beveiligingsmaatregelen af op jouw wensen en behoeften. Samen zorgen wij voor veiligheid op de luchthaven voor zowel het personeel als de passagiers. Ook staat Hospitality bij ons hoog in het vaandel. Kortom, wij zetten ons voor meer dan 100% in om je compleet te ontzorgen en de luchthaven te beveiligen.

Ontvang een offerte waar u blij van wordt
Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact op te nemen.
wij zorgen voor veiligheid bij
Veilig naar en in je work :)
Beveiliging voor Tiffany & Co
En ook voor Dior leveren wij beveiliging
Wij beveiligen voetbalwedstrijden voor Ajax en Nederland in de Johan Cruijff Arena
Goede pakken hebben goede beveiliging nodig.
MAC
gemeente amsterdam
Wij werken voor het Steigenberger Airport Hotel
En ook voor Casino Merkur leveren wij beveiliging
En ook voor Pllek leveren wij beveiliging
En ook voor vingino leveren wij beveiliging
Bijenkorf

Takenlijst objectbeveiliging

Onze beveiligers zeer ervaren op gebied van objectbeveiliging. Zij hebben allemaal een aansluitende opleiding, de juiste certificeringen, meerdere jaren werkervaring en zijn goed bekend met predictive profiling. Naast het uitvoeren van de beveiligingswerkzaamheden kunnen onze beveiligers ook fungeren als security host. Zij verwelkomen bezoekers vriendelijk en staan altijd klaar om hen te helpen. De taken die onze beveiligers o.a. uitvoeren zijn:

  • Toegangscontrole
  • Cameratoezicht
  • Sleutelbeheer
  • Open- en sluitrondes
  • Brandpreventie
  • BHV
  • Hospitality services verlenen
 

Ervaring in veiligheidsbranche en certificeringen.

Dutch Crowd Security werkt volgens de normen van het Keurmerk Beveiliging, Keurmerk Evenementenbeveiliging en ISO 9001 / ISO 14001.
Daarnaast zijn we gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Ons team wordt voortdurend bijgeschoold in calamiteiten, drugsherkenning, ziektebeelden, hospitality en profiling.

Predictive Profiling

Predictive profiling is een beveiligingsmethodiek die is ontwikkeld om mogelijke dreiging of diefstal al in een vroeg stadium te onderkennen. In plaats ven het handelen als het al gebeurd is, worden problemen tijding ingeschat en hierdoor voorkomen. Als predictive profiler kijk je heel nauwgezet naar uiterlijke kenmerken, gedragspatronen (en afwijkingen daarin) en andere opvallende dingen.