Beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security

Beveiliging supermarkt

Beveilig medewerkers, bezoekers, het pand en de goederen tegen calamiteiten
Jaarlijks kost het supermarktmedewerkers veel tijd om een veilige winkelervaring te verzorgen en gelegenheidsdieven binnen de perken te houden.

Veiligheid in supermarkten 

De supermarkt beveiliging van Dutch Crowd Security zorgt voor een veilige omgeving voor zowel het supermarktpersoneel als het winkelend publiek.

Supermarkt beveiliging is een uitdaging

Vaak hebben supermarkten een onoverzichtelijke en grote winkeloppervlakte. 
Dat maakt het makkelijk voor dieven om op bepaalde drukke plekken in de winkel buiten het zicht om van het supermarktpersoneel artikelen te vervreemden. Het is daarom belangrijk om samen een op maat gemaakt beveiligingsplan op te stellen die past bij de veiligheidsbehoeften van jouw supermarkt.
Supermarkt beveiliging
Beveiliging inhuren voor sociale dienstverlening

Werkzaamheden van een supermarkt beveiliger

Onze supermarkt beveiligers zorgen ervoor dat het overzicht in de supermarkt bewaard wordt. Hierbij wordt gekeken naar het aantal mensen op een klein oppervlak, het aantal personen dat aanwezig is en iedereen op een veilige manier de boodschappen kan doen.
Als er een verdachte situatie voordoet, moet de supermarkt beveiliger de eerste zijn die actie onderneemt. Wanneer het nodig is verleent de supermarkt beveiliger ook EHBO en zorgt voor de brandpreventie.
Ontzorgen
Flexibiliteit
Oplossingsgericht
Passie & beleving
Beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security
Bekijk onze introductievideo
Offerte aanvragen voor Beveiliging supermarkt
Beveiliging inhuren
Direct iemand spreken?
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
© 2020 | Dutch Crowd Security, Alle rechten voorbehouden.
camera-videophone-handsetcrossmenuarrow-rightcross-circlechevron-right-circle