Beveiliging supermarkt

Beveiliging supermarkt nodig? Veel supermarkten krijgen te maken met diefstal, vandalisme of agressie. Beveiligers van Dutch Crowd Security BV staan klaar om jouw supermarkten op een professionele manier te beveiligen en wangedrag van bezoekers te voorkomen.

Wat is objectbeveiliging

introductie over supermarktbeveiliging

Wat is supermarktbeveiliging?

Supermarktbeveiliging (of objectbeveiliging) omvat beveiliging-, portiers- en receptiediensten op een object. Objectbeveiliging houdt in dat er regelmatig controlerondes worden uitgevoerd en dat er tijdig wordt gesignaleerd wanneer er zich onregelmatigheden voordoen. Onze professionele beveiliging zorgt ervoor dat het gewenste object (bijvoorbeeld een kantoor) beveiligd is tegen diefstal, vernieling en/of fraude. Dit realiseren we door het uitvoeren van diverse beveiligingswerkzaamheden. Denk hierbij aan open- en sluitrondes, toegangscontroles, brand- en controlerondes, receptiewerkzaamheden en cameratoezicht. Maar ook voor gerelateerde werkzaamheden zoals het beheren van sleutels, het ontvangen en registreren van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon kun je rekenen op onze beveiligers.

Verantwoordelijkheden

Beveiliging voor een supermarkt

Bescherm je supermarkt, medewerkers en bezoekers met de inzet van beveiligers. De beveiligers van Dutch Crowd Security BV staan 24/7 voor je klaar: van dag-, nacht- en avonddiensten tot weekenddiensten. Zij zorgen graag voor een veilige locatie en een prettige sfeer binnen je bedrijf.

Uiteenlopende takenlijst

gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie

predictive profiling

Takenlijst

Werkzaamheden

Supermarktbeveiliging omvat een aantal werkzaamheden, bijvoorbeeld voor nachtbewaking, die op verschillende locaties uitgevoerd kunnen worden. Deze werkzaamheden zijn hieronder benoemd. 

Pim DoornAlkmaar
Lees verder
Ik ben zeer tevreden over de service van Dutch Crowd Security BV. De beveiligers zijn heel vriendelijk voor mijn bezoekers en gaan op professionele wijze met calamiteiten om. Iedereen voelt zich veilig in ons kantoorpand!
Janneke van LoonAmsterdam
Lees verder
Ik merkte dat ik vaak met een onrustig gevoel naar huis ging. Het idee dat ik mijn kantoor en medewerkers achterliet voelde niet prettig. Dankzij de objectbeveiliging van Dutch Crowd Security ga ik voortaan met een gerust hart naar huis. Zeer vriendelijke en professionele beveiligers.

TOEGANGSCONTROLE supermarkten

Ieder bedrijf vindt het belangrijk om ongewenste gasten buiten te houden. Een goede toegangscontrole kan hier aan bijdragen. 

Ontvang een offerte waar u blij van wordt
Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact op te nemen.

Takenlijst objectbeveiliging

Onze beveiligers zeer ervaren op gebied van objectbeveiliging. Zij hebben allemaal een aansluitende opleiding, de juiste certificeringen, meerdere jaren werkervaring en zijn goed bekend met predictive profiling. Naast het uitvoeren van de beveiligingswerkzaamheden kunnen onze beveiligers ook fungeren als security host. Zij verwelkomen bezoekers vriendelijk en staan altijd klaar om hen te helpen. De taken die onze beveiligers o.a. uitvoeren zijn:

  • Toegangscontrole
  • Cameratoezicht
  • Sleutelbeheer
  • Open- en sluitrondes
  • Brandpreventie
  • BHV
  • Hospitality services verlenen
 

Ervaring in veiligheidsbranche en certificeringen.

Dutch Crowd Security werkt volgens de normen van het Keurmerk Beveiliging, Keurmerk Evenementenbeveiliging en ISO 9001 / ISO 14001.
Daarnaast zijn we gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Ons team wordt voortdurend bijgeschoold in calamiteiten, drugsherkenning, ziektebeelden, hospitality en profiling.

Predictive Profiling

Predictive profiling is een beveiligingsmethodiek die is ontwikkeld om mogelijke dreiging of diefstal al in een vroeg stadium te onderkennen. In plaats ven het handelen als het al gebeurd is, worden problemen tijding ingeschat en hierdoor voorkomen. Als predictive profiler kijk je heel nauwgezet naar uiterlijke kenmerken, gedragspatronen (en afwijkingen daarin) en andere opvallende dingen.