Alle beveiligings- & bewakingsdiensten onder één dak.
Dat is ontzorgen. Wel zo makkelijk!

Alle beveiligings- & bewakingsdiensten onder één dak.
Dat is ontzorgen. Wel zo makkelijk!

Bedrijfsprofiel

Dutch Crowd Security BV

Dutch Crowd Security BV is opgericht in 2011 en sinds dien uitgegroeid tot het grootste en beste beveiligingsbedrijf van Nederland. Dutch Crowd Security BV is de expert in beveiliging en werkt samen met meer dan 200 gescreende en gediplomeerde beveiligers (in zowel vaste kern als flexibele schil) die graag instaan voor je beveiliging en veiligheid. Wij werken met de nieuwste technologieën, spelen in op het veranderende veiligheidsbeeld en voldoen aan de laatste kwaliteitsnormen. Dutch Crowd Security BV is dé specialist in diverse beveiligingsdiensten: van evenementenbeveiliging,  objectbeveiliging en winkelbeveiliging tot bouwbeveiliging. Huur onze beveiligers in en profiteer van:

  • Al je veiligheidsdiensten geregeld bij één bedrijf
  • Getrainde en gekwalificeerde beveiligers
  • 24/7 bereikbaar
  • 100% leveringsgarantie: dienstbaar en betrouwbaar

Beveiliging inhuren bij Dutch Crowd Security

Bij Dutch Crowd Security werken we met een vast team van 150 gekwalificeerde en gescreende beveiligers. Als professioneel beveiligingsbedrijf zijn we gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie en voldoen we aan alle normen die zijn gesteld in het Keurmerk Evenementenbeveiliging, het Keurmerk Beveiliging en de ISO 14001 en ISO 9001. We bieden beveiligingsdiensten op maat door heel Nederland en beveiligen uiteenlopende evenementen, bedrijven, projecten en personen. We werken regelmatig samen met vaste partners om ook grote beveiligingsvraagstukken op te lossen. Hierdoor zijn we flexibel inzetbaar voor zowel kleine als grote beveiligingsopdrachten.

Getrainde beveiligers

Om beveiliging van hoge kwaliteit te kunnen bieden, werken we uitsluitend met goed getrainde beveiligers. We trainen onze beveiligers dan ook voortdurend op calamiteiten, ziektebeelden, drugsherkenning, hospitality en predictive profiling, zodat ze in risicovolle situaties exact weten hoe te handelen. Daarnaast werken we vanuit een klantvriendelijke interventietechniek en hebben we voldoende kennis op het gebied van beveiliging en veiligheid.

Predictive profiling

In al onze beveiligingsoplossingen gebruiken we de zogenoemde predictive profiling: het vroegtijdig herkennen en signaleren van opvallend gedrag. Zo schatten we op tijd in of er actie ondernomen dient te worden. Door deze manier van werken voorkomen we veel calamiteiten. Hoe je onze beveiligers herkent? Aan hun zelfverzekerde houding, oplettende oog en professionele outfit. Zij staan paraat in iedere situatie.

Werkgebied

Beveiligingsbedrijf NEderland

Dutch Crowd Security BV is gestart als beveiligingsbedrijf in Noord-Holland, maar heeft zich uitgebreid naar locaties in heel Nederland, zoals Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland, Noord-Brabant en Flevoland.