Consultancy

Dutch Crowd Security is jouw consultant voor veiligheid.
Op zoek naar een security consultant die zorgt dat jouw bedrijf op maat beveiligd wordt of heb je advies nodig van een beveiligingsdeskundige? Elke organisatie kent andere beveiligings behoeften. Om in kaart te brengen waarop kan worden ingespeeld is het noodzakelijk om kennis en ervaring te hebben op het gebied van verschillende beveiligingsoplossingen.

Security consultant

We leven in een wereld die continu in beweging is en waarbij ook nieuwe risico’s zich voordoen voor bedrijven. Dutch Crowd Security speelt in op de veranderingen binnen de beveiliging en zorgt voor een duidelijke visie over het beveiligen van jouw organisatie. Wij hebben beveiligingsadviseurs in huis die jarenlange ervaring hebben op het gebied van veiligheid en kritisch kijken naar jouw behoeften. Ze beantwoorden al je vragen over kosten van beveiliging, veiligheidsrisico’s en bezetting van beveiligers.

Consultancy

Tijdens een consultancy geven we advies over een prettige leefomgeving, beveiligingsoplossingen die passen bij jouw organisatie en oriënteren we of de oplossingen structureel of een meer flexibel/tijdelijk karakter moeten hebben.
Dutch Crowd Security biedt een breed palet aan beveiligingsdiensten. Naast het adviseren over de veiligheid van je organisatie kunnen we het beveiligingsplan ook van A tot Z bewerkstelligen. 
Objectbeveiliging in een Museum
Ontzorgen
Flexibiliteit
Oplossingsgericht
Passie & beleving
Beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security
Bekijk onze introductievideo
Offerte aanvragen voor Consultancy
Beveiliging inhuren
Direct iemand spreken?
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
© 2020 | Dutch Crowd Security, Alle rechten voorbehouden.
Offerte aanvragen
Bel:  085 822 9600
Scroll naar boven
camera-videophone-handsetarrow-rightcross-circle