Dutch Crowd Security is jouw consultant voor veiligheid.
Op zoek naar een security consultant die zorgt dat jouw bedrijf op maat beveiligd wordt of heb je advies nodig van een beveiligingsdeskundige? Elke organisatie kent andere beveiligings behoeften. Om in kaart te brengen waarop kan worden ingespeeld is het noodzakelijk om kennis en ervaring te hebben op het gebied van verschillende beveiligingsoplossingen.

Consultancy

Security consultant

We leven in een wereld die continu in beweging is en waarbij ook nieuwe risico’s zich voordoen voor bedrijven. Dutch Crowd Security speelt in op de veranderingen binnen de beveiliging en zorgt voor een duidelijke visie over het beveiligen van jouw organisatie. Wij hebben beveiligingsadviseurs in huis die jarenlange ervaring hebben op het gebied van veiligheid en kritisch kijken naar jouw behoeften. Ze beantwoorden al je vragen over kosten van beveiliging, veiligheidsrisico’s en bezetting van beveiligers.

Consultancy

Tijdens een consultancy geven we advies over een prettige werkomgeving, beveiligingsoplossingen die passen bij jouw organisatie en oriënteren we of de oplossingen structureel of een meer flexibel/tijdelijk karakter moeten hebben.

Dutch Crowd Security biedt een breed palet aan beveiligingsdiensten. Naast het adviseren over de veiligheid van je organisatie kunnen we het beveiligingsplan ook van A tot Z bewerkstelligen.

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
Ajax
De Bijenkorf
Renaissance Hotels
QO Amsterdam
NOC NSF
Gamma
Tiffany&Co
Madame Tussauds
Max Bogl
Droomparken
Scroll naar boven
phone-handsetarrow-right