Dutch Crowd Security is dé specialist in het verzorgen van een uitstekende brandwacht
Brandwacht is een essentieel onderdeel van de veiligheid en continuïteit van een bedrijf.

Brandwacht

Wat doet een brandwacht?

Een brandwacht richt zich op verschillende aspecten die er preventief voor zorgen dat risico’s beperkt worden. Denk hierbij aan het toezicht houden op de algemene veiligheid van (bijvoorbeeld) een werkomgeving en er op toezien dat eisen worden nageleefd.

Werkzaamheden van een brandwacht

Als brandwacht ben je dus verantwoordelijk voor veel aspecten. Een brandwacht wordt alsmede ingezet om mogelijke branden te voorkomen. Vaak wordt een brandwacht ingezet in panden die leeg staan, zodat er voorkomen wordt dat opzettelijk een brand gesticht wordt.
Het uitvoeren van de receptiediensten en bezoekersregistratie. Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden.
Het uitvoeren van hulpverlening bij ongevallen. Al onze beveiligers zijn getraind in EHBO en BHV en kunnen direct hulpverlening bieden bij ongevallen.
Het uitvoeren van controlerondes. De beveiligers lopen op verschillende tijden gedurende de dag controlerondes om de veiligheid in- en om het pand (of terrein) te waarborgen.
Het uitvoeren van brand- en sluitrondes. Dit is om calamiteiten ook buiten werktijden te voorkomen.

Brandwacht service Nederland

Wil je wegens de veiligheid een brandwacht inhuren? Of ben je verplicht om brandwachten in te zetten? 

Bij Dutch Crowd Security voldoen we aan de laatste eisen omtrent Brandwacht en zien wij toe op de beveiliging van het pand en bezoekers. Regel direct een brandwacht bij één van de beste brandwacht bedrijven van Nederland.

Meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Offerte aanvragen

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
Ajax
De Bijenkorf
Renaissance Hotels
QO Amsterdam
NOC NSF
Gamma
Tiffany&Co
Madame Tussauds
Max Bogl
Droomparken
Scroll naar boven
phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle