Brandwacht

Brandwacht is een essentieel onderdeel van de veiligheid en continuïteit van een bedrijf. Dutch Crowd Security BV is dé specialist in het verzorgen van een uitstekende brandwacht. Wij zetten brandwacht in op basis van jouw wensen en beveiligingsbehoeften. Dutch Crowd Security BV verzorgt 24/7 beveiliging. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan voor een brandwacht.

Wat is objectbeveiliging
introductie

Wat doet een brandwacht?

Brandwacht richt zich op verschillende aspecten die er preventief voor zorgen dat risico’s beperkt worden. Denk hierbij aan het bewaken van de algemene veiligheid van (bijvoorbeeld) een werkomgeving en er op toezien dat veiligheidseisen worden nageleefd. Als brandwacht ben je dus verantwoordelijk voor veel aspecten. Een brandwacht wordt alsmede ingezet om mogelijke branden te voorkomen. Vaak wordt een brandwacht ingezet op banden die leeg staan, zodat er voorkomen wordt dat opzettelijk een brand gesticht wordt.

Verantwoordelijkheden

Onze brandwacht

Uiteenlopende takenlijst

gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie

predictive profiling

Takenlijst

Werkzaamheden brandwacht beveiliger

De brandwacht beveiliger zorgt ervoor dat er actief wordt voorkomen dat branden ontstaan. Een brandwacht van Dutch Crowd Security BV zorgt ervoor dat branden voorkomen worden en dat men ten allen tijden in een veilige omgeving werkt. De werkzaamheden van een brandwacht beveiliger omvat onder andere het lopen van een brandronde, dit wordt vaak incombinatie gedaan met een sluitingsronde. De overige werkzaamheden kunnen besproken worden met een opdrachtgever en aangepast worden aan je persoonlijke wensen voor een brandwacht. 

Toegangscontrole

Open en sluit-rondes

Brand- en controlerondes

Brandwacht Dutch crowd security BV

brandwacht service nederland

Wil je wegens de veiligheid een brandwacht inhuren? Of ben je verplicht om brandwacht in te zetten? Bij Dutch Crowd Security BV voldoen we aan de laatste eisen omtrent Brandwacht en zien wij toe op de veiligheid van het pand en bezoekers. Regeld direct een brandwacht bij één van de beste branwacht bedrijven van Nederland.

Ontvang een offerte waar u blij van wordt
Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact op te nemen.

Neem vrijblijvend contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening? Of ben je op zoek naar een beveiligingsbedrijf? Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.