Offerte beveiliging

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen

Offerte beveiliging

Elk beveiligingsvraagstuk vraagt om een ander specialisme, wil je bijvoorbeeld beveiliging inzetten bij een evenement of heb je langdurige beveiliging nodig voor een object? Vraag een vrijblijvende offerte beveiliging aan en wij geven graag advies op maat.

Wil jij een offerte ontvangen voor jouw beveiligingsvraagstuk? Bekijk in deze video hoe ons offerteproces eruit ziet en vraag vrijblijvend jouw offerte aan. 

Naast het invullen van ons offerte formulier, kun je na het inzenden nog extra informatie verschaffen om een gedetailleerdere offerte te ontvangen. Dit is niet verplicht. 
Wij beveiligen voor Madame Tussaud
Wij beveiligen voor droomparken
Wij beveiligen het QO Hotel in Amsterdam
Renaissance hotels logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
Wij beveiligen voor Aldi logo
Wij beveiligen voor Karwei
arcadis
mediamarkt
ivy logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
gamma
KFC
Amstel hotel
Medfocus
Dior
Nederlands Elftal
meesterslijpers
Max Bogl
Inwork
Gemeente Amsterdam
Johan Cruijff arena
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden opdrachtgevers.
Tijdens uitbraak Corona was inzet beveiliging genoodzaakt. Contact gezocht met Dutch Crowd Security (DCS), waarna wij de samenwerking zijn aangegaan. DCS heeft in enorm korte tijd kunnen schakelen en beveiliging opgezet bij 32 bouwmarkten. Dit is naar volle tevredenheid opgezet, waarbij het contact erg prettig was en duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen werden. Communicatie tijdens en na de inzet van beveiliging is als zeer prettig ervaren.

Roy Engel - Bourrelier Group

’Door de invoering van de huidige corona maatregelen moesten wij nadenken over het inzetten van personeel om deze maatregen te handhaven. Ons eigen personeel is echter niet getraind om dit in goede banen te lijden én wij hebben deze mensen nodig in hun ‘normale’ positie. Uiteindelijk hebben gekozen om beveiligers in te zetten van DCS. Tevens kan Dutch Crowd Security snel schakelen, levert uitstekende diensten en service en komt altijd de afspraken na. Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Dennis Wentel – Aldi Zaandam

Wij werken graag samen met Dutch Crowd Security als aanvulling op onze eigen stewardinzet. Het is snel en makkelijk schakelen en afspraken worden nagekomen. Een erg fijne partij die de relatie en het werk serieus neemt!

Nora Bijen - Johan Cruijff Arena

Dutch Crowd Security is voor ons dé beveiligingspartner die past bij een snelgroeiende organisatie als Bird. Ze kunnen snel schakelen, leveren zeer professionele tailor made service en zijn daarbij heel discreet en uiterst professioneel. Alles is bespreekbaar, ze denken mee en weten beveiligers te plaatsen die ook passen bij onze bedrijfscultuur.

Dave Valkenburg – Bird

In het voorjaar van 2020 werden wij geconfronteerd met veel ongewenste gasten in ons bedrijf. Na een korte online zoektocht kwam ik uit bij Dutch Crowd Security. Binnen 2 uur na het versturen van het bericht via het contact formulier werd er contact opgenomen. Er werd snel geschakeld en de juiste beveiligingsmaatregelen toegepast. De service was zeer goed afgestemd op ons bedrijf en wij zijn zeer enthousiast over Dutch Crowd Security. Professioneel bedrijf met de juiste uitstraling!

Tristan Dekker – Droomparken

Dutch Crowd Security werd ons aanbevolen. Er was / is direct fijn contact met personeel die weet waar zij over praten. Zij denken mee en komen met vrijblijvende adviezen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking vanwege het vele en directe contact. Er zijn korte lijnen en we kunnen altijd snel schakelen waardoor wijzigingen of problemen snel opgelost kunnen worden.’ Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Yuri Wankum – Renaissance

Dutch Crowd Security heeft zich bewezen in het ‘altijd leveren’ van mensen binnen de Bijenkorf. Zij laten zien dat zij snel kunnen schakelen en altijd meedenken met de Business. Een fijne partner om mee samen te werken.

Tim van Kralingen - de Bijenkorf

Dutch Crowd Security is DE partner in veiligheid. Goed opgeleid personeel, altijd stipt op tijd, reageert altijd adequaat op veranderingen en wensen van de klant.

Ato Karic - Ivy Technology

Onze beveiliging op maat inhuren

Dutch Crowd Security is specialist op het gebied van objectbeveiliging, bouwbeveiliging, evenementenbeveiliging en persoonsbeveiliging tot winkelbeveiliging. 
De beveiligers van Dutch Crowd Security zijn getraind in het verlenen van BHV en EHBO tijdens ongevallen. 
Om onveilige situaties buiten werktijden om te voorkomen, voeren de beveiligers geregeld brand- en sluitrondes uit. 
Om de veiligheid te waarborgen, voeren de beveiligers van Dutch Crowd Security strenge bezoekersregistraties en receptiediensten uit. Zo blijven ongewenste gasten buiten het gebouw. 
Gedurende de dag lopen de beveiligers van Dutch Crowd Security verschillende controlerondes. Op deze manier garanderen wij veiligheid om- en in het gebouw of terrein. 
Wil jij snel een duidelijk overzicht hoe wij jouw beveiligingsvraagstuk kunnen invullen? Vraag dan nu een offerte beveiliging aan en ontvang deze binnen 24 uur. 
Offerte beveiliging
phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle