Veiligheid in de zorg

Elke specifieke sector kent zijn eigen beveiligingsuitdagingen. In de zorg is dat niet anders. Veiligheid in de zorg is een groot begrip. Dit komt door de bijzondere aard van werkzaamheden binnen bijvoorbeeld ziekenhuizen, verzorgingshuizen en andere zorginstellingen. De kans op geweld en (medische) calamiteiten in een zorginstelling is altijd aanwezig.

Zorgbeveiliging
introductie

Wat is veiligheid in de zorg?

Veiligheid in de zorg is een groot begrip. Dit komt door de bijzondere aard van werkzaamheden binnen bijvoorbeeld ziekenhuizen, verzorgingshuizen en andere zorginstellingen. De kans op geweld en (medische) calamiteiten in een zorginstelling is altijd aanwezig. Vooral op de spoedeisende hulp kunnen de meest onverwachte situaties voorkomen. Een agressieve bezoeker, een agressieve patiënt of een ongeluk. De risico’s zijn divers, waarbij de gevolgen niet onderschat mogen worden. Een beveiliger in een zorginstelling is voorbereid op de meest onverwachte situaties.

Verantwoordelijkheden

Uiteenlopende takenlijst

gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie

predictive profiling

Veiligheid zorg

De veiligheid in de zorg, en dus ook in een ziekenhuis, is van essentieel belang voor het personeel en haar patiënten. Dutch Crowd Security is gespecialiseerd op het beveiligen van ziekenhuizen. Ziekenhuizen zijn vrij toegankelijk voor iedereen, ook voor bezoekers die er wellicht niks te zoeken hebben. Een beveiliger voor ziekenhuizen handelt op een juiste preventieve manier.

Ontvang een offerte waar u blij van wordt
Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact op te nemen.

Takenlijst objectbeveiliging

Onze beveiligers zeer ervaren op gebied van objectbeveiliging. Zij hebben allemaal een aansluitende opleiding, de juiste certificeringen, meerdere jaren werkervaring en zijn goed bekend met predictive profiling. Naast het uitvoeren van de beveiligingswerkzaamheden kunnen onze beveiligers ook fungeren als security host. Zij verwelkomen bezoekers vriendelijk en staan altijd klaar om hen te helpen. De taken die onze beveiligers o.a. uitvoeren zijn:

  • Toegangscontrole
  • Cameratoezicht
  • Sleutelbeheer
  • Open- en sluitrondes
  • Brandpreventie
  • BHV
  • Hospitality services verlenen
 

Ervaring in veiligheidsbranche en certificeringen.

Dutch Crowd Security werkt volgens de normen van het Keurmerk Beveiliging, Keurmerk Evenementenbeveiliging en ISO 9001 / ISO 14001.
Daarnaast zijn we gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Ons team wordt voortdurend bijgeschoold in calamiteiten, drugsherkenning, ziektebeelden, hospitality en profiling.

Predictive Profiling

Predictive profiling is een beveiligingsmethodiek die is ontwikkeld om mogelijke dreiging of diefstal al in een vroeg stadium te onderkennen. In plaats ven het handelen als het al gebeurd is, worden problemen tijding ingeschat en hierdoor voorkomen. Als predictive profiler kijk je heel nauwgezet naar uiterlijke kenmerken, gedragspatronen (en afwijkingen daarin) en andere opvallende dingen.