Dutch Crowd Security voorziet je graag van vakkundige verkeersregelaars
Het verkeer in Nederland wordt steeds maar drukker. Zeker bij evenementen is het van belang om verkeer in goede banen te lijden. Verkeersregelaar is een specialistisch vak.

Verkeersregelaar

Verkeersbegeleiding van Dutch Crowd Security

Dutch Crowd Security verzorgt verkeerregelaars door heel Nederland. Bij Dutch Crowd Security staat de veiligheid én de doorstroming van verkeer op evenementen of bij bouwplaatsen op nummer 1. Wil je meer informatie over onze dienstverlening omtrent het regelen van verkeer? Neem gerust vrijblijvend contact op en dan wij voorzien je van een offerte voor een verkeersregelaar waar je blij van wordt.

Verkeersplannen

Elk evenement vraagt om andere verkeerstechnieken. Daarom ontvang je bij Dutch Crowd Security een advies op maat. 

Wij houden met verschillende zaken rekening. Betrek Dutch Crowd Security zo vroeg mogelijk bij de plannen. Zo zorgen we samen met behulp van een verkeersregelaar voor een soepele doorstroming van het verkeer. De verkeersregelaars van Dutch Crowd Security zijn getraind en gediplomeerd en zorgen zo voor een veilige situatie rondom jouw bedrijf, evenement of bouwproject. De verkeersregelaars van Dutch Crowd Security hebben ervaring met het verzorgen van een prettige sfeer in het verkeer onder weggebruikers.
Het uitvoeren van de receptiediensten en bezoekersregistratie: Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden.

Security inhuren

We leven in een wereld die continu in beweging is en waarbij ook nieuwe risico’s zich voordoen voor bedrijven. Dutch Crowd Security speelt in op de veranderingen binnen de beveiliging en zorgt voor een duidelijke visie over het beveiligen van jouw organisatie.

Wij hebben beveiligingsadviseurs in huis in bezit van een gecertificeerde opleiding en jarenlange ervaring op het gebied van veiligheid en kritisch kijken naar jouw behoeften. Ze beantwoorden al je vragen over kosten van beveiliging, veiligheidsrisico’s en bezetting van beveiligers.

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
Ajax
De Bijenkorf
Renaissance Hotels
QO Amsterdam
NOC NSF
Gamma
Tiffany&Co
Madame Tussauds
Max Bogl
Droomparken
Scroll naar boven
phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle