Dutch Crowd Security voorziet je graag van vakkundige verkeersregelaars
Het verkeer in Nederland wordt steeds maar drukker. Zeker bij evenementen is het van belang om verkeer in goede banen te lijden. Verkeersregelaar is een specialistisch vak.
Dutch Crowd Security

Verkeersregelaar

Beveiligingsbedrijf
Beoordeeld met een 9 /10
15 reviews

Verkeersbegeleiding van Dutch Crowd Security

Dutch Crowd Security verzorgt verkeersregelaars door heel Nederland. De veiligheid én de doorstroming van verkeer op evenementen of bij bouwplaatsen staat bij Dutch Crowd Security op nummer 1. Verkeersregelaars geven aanwijzingen aan verkeersdeelnemers of bezoekers van een evenement, maar verzorgen ondertussen ook de gastvrijheid en bereikbaarheid van het evenement.

Wanneer zet je een verkeersregelaar in?

Als het gaat om werklocaties en werktijden, kan het werk van een verkeersregelaar erg afwisselend zijn. Een verkeersregelaar kan worden ingezet tijdens een groot festival om bezoekers de juiste kant op wijzen, als portier bij grote bouwplaatsen of als verkeersregelaar om het verkeer in de juiste banen leiden omdat er een groot ongeluk is gebeurd of er wegwerkzaamheden bezig zijn. 

Dutch crowd Security biedt verkeersregelaars aan voor alle mogelijkheden. Dit zijn onder andere:
beroepsverkeersregelaars;
evenementenverkeersregelaars;
transportbegeleiders
verkeersbrigadiers.
verkeersregelaar
beveiliging inhuren

Verkeersregelaar inhuren

Het is niet verplicht om een verkeersregelaar in te huren. Toch wordt er vanuit de overheid wel de eis gesteld om bij werkzaamheden de kans op risico’s te verminderen en het verkeer zo optimaal mogelijk te laten doorstromen. Het inzetten van verkeersregelaars om toezicht te houden op de corona maatregelen is een van de nieuwste vormen van het inschakelen van verkeersregelaars. 

Wil je meer informatie over onze dienstverlening omtrent het regelen van verkeersregelaars? Neem gerust vrijblijvend contact op en dan wij voorzien je van een offerte voor een verkeersregelaar waar je blij van wordt.

Veelgestelde vragen over Verkeersregelaar

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Wij beveiligen voor Madame Tussaud
Wij beveiligen voor droomparken
Wij beveiligen het QO Hotel in Amsterdam
Renaissance hotels logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
Wij beveiligen voor Aldi logo
Wij beveiligen voor Karwei
arcadis
mediamarkt
ivy logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
gamma
KFC
Amstel hotel
Medfocus
Dior
Nederlands Elftal
meesterslijpers
Max Bogl
Inwork
Gemeente Amsterdam
Johan Cruijff arena
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden opdrachtgevers.
Tijdens uitbraak Corona was inzet beveiliging genoodzaakt. Contact gezocht met Dutch Crowd Security (DCS), waarna wij de samenwerking zijn aangegaan. DCS heeft in enorm korte tijd kunnen schakelen en beveiliging opgezet bij 32 bouwmarkten. Dit is naar volle tevredenheid opgezet, waarbij het contact erg prettig was en duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen werden. Communicatie tijdens en na de inzet van beveiliging is als zeer prettig ervaren.

Roy Engel - Bourrelier Group

’Door de invoering van de huidige corona maatregelen moesten wij nadenken over het inzetten van personeel om deze maatregen te handhaven. Ons eigen personeel is echter niet getraind om dit in goede banen te lijden én wij hebben deze mensen nodig in hun ‘normale’ positie. Uiteindelijk hebben gekozen om beveiligers in te zetten van DCS. Tevens kan Dutch Crowd Security snel schakelen, levert uitstekende diensten en service en komt altijd de afspraken na. Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Dennis Wentel – Aldi Zaandam

Wij werken graag samen met Dutch Crowd Security als aanvulling op onze eigen stewardinzet. Het is snel en makkelijk schakelen en afspraken worden nagekomen. Een erg fijne partij die de relatie en het werk serieus neemt!

Nora Bijen - Johan Cruijff Arena

Dutch Crowd Security is voor ons dé beveiligingspartner die past bij een snelgroeiende organisatie als Bird. Ze kunnen snel schakelen, leveren zeer professionele tailor made service en zijn daarbij heel discreet en uiterst professioneel. Alles is bespreekbaar, ze denken mee en weten beveiligers te plaatsen die ook passen bij onze bedrijfscultuur.

Dave Valkenburg – Bird

In het voorjaar van 2020 werden wij geconfronteerd met veel ongewenste gasten in ons bedrijf. Na een korte online zoektocht kwam ik uit bij Dutch Crowd Security. Binnen 2 uur na het versturen van het bericht via het contact formulier werd er contact opgenomen. Er werd snel geschakeld en de juiste beveiligingsmaatregelen toegepast. De service was zeer goed afgestemd op ons bedrijf en wij zijn zeer enthousiast over Dutch Crowd Security. Professioneel bedrijf met de juiste uitstraling!

Tristan Dekker – Droomparken

Dutch Crowd Security werd ons aanbevolen. Er was / is direct fijn contact met personeel die weet waar zij over praten. Zij denken mee en komen met vrijblijvende adviezen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking vanwege het vele en directe contact. Er zijn korte lijnen en we kunnen altijd snel schakelen waardoor wijzigingen of problemen snel opgelost kunnen worden.’ Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Yuri Wankum – Renaissance

Dutch Crowd Security heeft zich bewezen in het ‘altijd leveren’ van mensen binnen de Bijenkorf. Zij laten zien dat zij snel kunnen schakelen en altijd meedenken met de Business. Een fijne partner om mee samen te werken.

Tim van Kralingen - de Bijenkorf

Dutch Crowd Security is DE partner in veiligheid. Goed opgeleid personeel, altijd stipt op tijd, reageert altijd adequaat op veranderingen en wensen van de klant.

Ato Karic - Ivy Technology

phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle