Overzicht alle Topics

Jimmy Woortman: Teamleider bij Dutch Crowd Security

Leestijd: 2 minuten

Teamleider Beveiliging Bijenkorf

Jimmy werkt sinds november 2020 bij Dutch Crowd Security. Zijn functie is teamleider Beveiliging met als hoofdproject de Bijenkorf. Zijn werkdagen zien er elke keer weer anders uit. 

 

“Ik werk deels op kantoor en deels bij de Bijenkorf,” vertelt Jimmy. “Als ik aanwezig ben op kantoor houd ik me vooral bezig met personeelszaken en planning. Ook geef ik training op kantoor, zodat de beveiligers optimaal hun werk kunnen doen. Wanneer ik bij de Bijenkorf werk, heb ik een coachende rol. Ik stuur beveiligers op de vloer aan, zodat zij de speerpunten die we behandelen in de training op de juiste manier toepassen.” We schreven ook een topic over onze samenwerking met de Bijenkorf.

Het meeste uit medewerkers halen

Als teamleider Beveiliging is het Jimmy’s taak om ervoor te zorgen dat medewerkers het meeste uit zichzelf halen. Dit doet hij door goed te observeren en te bespreken wat goed gaat en waar verbetering nodig is.  

 

Jimmy: “Ik zet me in om het optimale rendement uit het team te halen en de medewerkers het vertrouwen te geven om de beste versie van zichzelf te worden.”

Medewerkers die van elkaar leren

Jimmy brengt graag zijn kennis over op de beveiligers, maar is ook van mening dat beveiligers onderling heel veel van elkaar kunnen leren. 

 

“Ik geef mijn trainingen in een vorm waar er veel informatie vanuit de groep gehaald wordt. Zo kunnen collega’s van elkaar leren en wordt er gewerkt aan een sterk teamverband,” legt Jimmy uit. “Ook kijk ik goed naar wat iemands sterke punten zijn, zodat hij of zij dit kan overdragen op zijn of haar collega’s.”

Visitekaartje van een bedrijf

Het leukst aan zijn werk vindt Jimmy de vrijheid die hij vanuit Dutch Crowd Security krijgt om zijn eigen visie op beveiliging in de praktijk te brengen. En wat is die visie dan precies?

 

Jimmy: “Mijn visie is heel specifiek, namelijk: het zo strak mogelijk beveiligen, op een manier waarbij hospitality hoog in het vaandel staat. In mijn trainingen combineer ik daarom high risk beveiliging met internationale hostmanship. Mijn team is zich er echt van bewust dat zij het visitekaartje zijn van het bedrijf dat zij beveiligen én van Dutch Crowd Security.” 

Interesse in werken voor Dutch Crowd Security?

Heb je interesse in werken voor Dutch Crowd Security? Jimmy kan het je in elk geval aanraden: “Ik zou anderen zeker aanbevelen om te werken bij Dutch Crowd Security. Dutch Crowd Security heeft namelijk oprechte interesse in de persoonlijke ontwikkeling van zijn medewerkers. Dit doet het bedrijf door het opstellen van een ontwikkelplan, die medewerkers de kans biedt om hogerop te komen. 

 

Bovendien wordt goed werk beloond. Bij geen enkele andere werkgever heb ik ervaren dat er in zo een korte tijd zoveel mogelijk is voor mensen met een visie die aansluit bij de kernwaardes van het bedrijf.”

 

Wil je meer weten over werken voor Dutch Crowd Security? Alle openstaande vacatures vind je hier.

phone-handsetarrow-right