Overzicht alle Topics

Dutch Crowd Security breidt veiligheidsdiensten uit bij RAI Amsterdam

Leestijd: 2 minuten
Overzicht alle Topics

Dutch Crowd Security breidt veiligheidsdiensten uit bij RAI Amsterdam

Leestijd: 2 minuten

Purmerend, 13 juli 2023 - Dutch Crowd Security en RAI Amsterdam kondigen met trots de uitbreiding van hun samenwerking aan. Sinds 2021 levert Dutch Crowd Security als hoofdaannemer de beveiliging voor de beurzen, congressen en evenementen van RAI Amsterdam. Sinds 1 april 2023 levert Dutch Crowd Security tevens 24/7 de objectbeveiliging voor het gehele RAI Amsterdam complex.

"We zijn verheugd dat wij onze samenwerking met RAI Amsterdam hebben uitgebreid en hen naast de evenementenbeveiliging ook kunnen voorzien van de objectbeveiliging van het gehele complex. Het is een geweldig complex om te mogen beveiligen en daarnaast ook een fijne partner om mee samen te werken”, aldus Glenn Zeilemaker, General Manager bij Dutch Crowd Security.

Veiligheidstaken bij RAI Amsterdam

RAI Amsterdam is een multifunctioneel beurs- en congrescentrum en met ruim 110.000 vierkante meter aan verhuurbare ruimte de grootste van Europa. RAI Amsterdam faciliteert toonaangevende congressen, beurzen en evenementen en creëert hiermee inspirerende ontmoetingen. Dutch Crowd Security zal toezicht houden op de algemene veiligheid, de veiligheid van het complex waarborgen en zo een veilige omgeving garanderen voor bezoekers en medewerkers. Hiermee draagt Dutch Crowd Security bij aan een goed en veilig verloop van alle beurzen, congressen en evenementen bij RAI Amsterdam. Naast de veiligheid staan hospitality en service natuurlijk hoog in het vaandel.

Meerjarig contract

RAI Amsterdam en Dutch Crowd Security hebben een meerjarig contract afgesloten. Na een succesvolle samenwerking op gebied van evenementenbeveiliging, werd Dutch Crowd Security gevraagd om de samenwerking uit te breiden. Na een aantal positieve gesprekken zijn beide partijen tot overeenstemming gekomen. "In onze zoektocht naar Security partners die ons kunnen ondersteunen in het realiseren van onze ambitie op veiligheidsgebied is Dutch Crowd Security een trouwe partner gebleken die past bij onze kernwaarden. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met Dutch Crowd Security de ontwikkelingen kunnen doormaken die wij voor ogen hebben en ontzorgd worden”, aldus Mark ten Oever, Manager Events, Safety & Security bij RAI Amsterdam.

Over RAI Amsterdam

RAI Amsterdam is een toonaangevend internationaal evenementen-, congres-, en beurscomplex gelegen in het hart van Amsterdam. Met meer dan 50 internationale congressen, 70 (vak)beurzen en allerlei publieksevenementen per jaar is het een centrale ontmoetingsplek voor bedrijven en professionals uit verschillende sectoren. Hierbij valt te denken aan de automotive industrie, gezondheidszorg, ICT, bouw en infrastructuur, lifestyle, en nog veel meer. De locatie biedt diverse state-of-the-art faciliteiten en is uitgerust met de nieuwste technologieën, waardoor het evenementen van alle soorten en maten kan faciliteren. Naast de internationale congressen en (vak)beurzen organiseert en faciliteert RAI Amsterdam ook talrijke andere bijeenkomsten zoals seminars, workshops, presentaties en netwerkborrels. Het is dan ook een belangrijke speler op het gebied van evenementen-, congres-, en beursorganisaties in Europa en ver daarbuiten.

Over Dutch Crowd Security

Dutch Crowd Security is een particulier beveiligingsbedrijf dat is gespecialiseerd in diverse beveiligingsdiensten: evenementenbeveiliging, objectbeveiliging, zorgbeveiliging, winkelbeveiliging, persoonsbeveiliging en nog veel meer. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn professionele en flexibele aanpak en het vermogen om snel te schakelen bij veranderende omstandigheden. De beveiligers van Dutch Crowd Security zijn uitstekend opgeleid en hebben jarenlange ervaring. Ze zijn getraind om gastvrijheid en veiligheid te combineren, waardoor bezoekers en gasten zich welkom en veilig voelen.

phone-handsetarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram