Beveiliging sociale dienstverlening

Iedere sector eist zijn eigen specifieke vaardigheden en kennis. Zo ook voor de beveiliging van mensen in asielzoekerscentra, blijf-van-mijn-lijfhuizen en opvangcentra voor daklozen of verslaafden.

Sociale dienstverlening 2 e1516106089670 - Beveiliging sociale dienstverlening

 

Onze beveiligers

De beveiligers van Dutch Crowd Security hebben een aansluitende opleiding, de juiste certificeringen voldoende werkervaring en kennis van predictive profiling. Deze kennis en ervaring gebruiken zij om snel risico’s te herkennen en zo direct en zorgvuldig te reageren. Deze kwaliteiten zijn in de sociale dienstverlening van groot belang. Onze beveiligers dragen zorg voor de veiligheid en rust voor personeel, bewoners en bezoekers en reageren adequaat op incidenten. Ook hebben zij begrip voor mensen met diverse problematiek.

Sociale dienstverlening - Beveiliging sociale dienstverlening

Waarom Dutch Crowd Security

Vanaf het eerste moment staan we volledig voor u klaar. Samen kijken we naar de kosten en baten zodat we een geschikte oplossing voor uw locatie of instelling kunnen vinden. Zowel bij lange termijnplanning als bij Adhoc situaties zullen wij met volledige toewijding er voor zorgen dat uw locatie of instelling goed beveiligd wordt en u zo te ontzorgen.

Beveiliging nodig?

Wilt u meer weten over de beveiliging van sociale instellingen of over wat Dutch Crowd Security voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.