Ad hoc beveiliging in Schiphol?

Een veilige keuze.
Ben je met spoed op zoek naar een professionele partner om jouw feest, festival, of evenement te beveiligen? Wij verzorgen dat graag voor je. Wij zijn expert op het gebied van professionele evenementenbeveiliging, objectbeveiliging en profiling.

beveiligers nodig?

Vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.
onze werkwijze
 • Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact op te nemen.
 • Een offerte waar je blij van wordt.
 • Professionele, gastvrije beveiligers

beveiligingsbedrijf inhuren?

Met spoed beveiligers gezocht in Schiphol?

Ben je op zoek naar goede beveiligers? Dan ben je bij Dutch Crowd Security aan het juiste adres.
Snel schakelen. Daar houden wij van! Wij verzorgen niet alleen voor de veiligheid van alle bezoekers, gasten en medewerkers, maar ook voor een rustig en ordelijk verloop van het project of evenement. Onze diensten worden uitgevoerd door professionele en gecertificeerde beveiligers die tevens fungeren als een betrokken gastheer en gastvrouw. De beveiligers staan klaar voor jouw gasten voor een warm welkom, maken hen indien nodig wegwijs op het evenement, zij zijn er om eventuele vragen te beantwoorden of om een helpende hand te bieden. Zij handelen pro-actief en adequaat als de situatie daarom vraagt en helpen zo mee om jouw event, feest of festival zonder problemen en in goede sfeer te laten verlopen.
Waarom?

flexibel. ontzorgen. oplossingsgericht.

De afgelopen jaren zijn wij explosief gegroeid naar een diversiteit aan prachtige opdrachtgevers en een toegewijd team met gekwalificeerde mensen. Wij zijn trots op het feit dat we onszelf mogen bekronen als het snelst groeiende beveiligingsbedrijf in Nederland. Bekijk de video en maak kennis met Dutch Crowd Security.
Ons pand aan de buitenkant
Video afspelen
Specialisaties

Onze beveiligingsdiensten in Schiphol

evenementenbeveiliging

Bij ieder evenement staat veiligheid op de eerste plaats. Of het nou gaat om groot- of kleinschalige evenementen.

objectbeveiliging

Wij zetten objectbeveiliging in op basis van jouw wensen en beveiligingsbehoeften. Dit kan binnen kantooruren, maar ook 24/7 beveiliging is mogelijk.

festivalbeveiliging

De veiligheid en beveiliging van je bezoekers en medewerkers voor, tijdens en na een festival is van cruciaal belang.winkelbeveiliging

Nergens ter wereld stelen winkeldieven meer dan in Nederland. Zaken waar een ondernemer zich niet op wil focussen, maar het is wel realiteit.

zorgbeveiliging

Bij ieder evenement staat veiligheid op de eerste plaats. Of het nou gaat om groot- of kleinschalige evenementen.

museumbeveiliging

Diefstal en vernieling van kunst in musea zijn zaken waar je jezelf niet mee bezig wilt houden, maar het is helaas wel realiteit.

hotelbeveiliging

De hotelgasten willen zich altijd thuis voelen en een veilig gevoel hebben in jouw hotel. Onze beveiligers zullen voor de veiligheid & beveiliging bijdragen.

bouwbeveiliging

Jaarlijks wordt er voor miljoenen euro’s aan schade aangericht op bouwplaatsen. Bouwplaatsen zijn vaak slecht verlicht en eenvoudig toegankelijk.
Verantwoordelijkheden

Onze werkzaamheden

Uiteenlopende takenlijst

gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie

predictive profiling

In Schiphol leveren wij beveiligers voor uiteenlopende doeleinden.
Ontvang een offerte waar u blij van wordt
Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact op te nemen.
Ons herkenbare icoontje
waarom

Wat wij voor je oplossen

Wij zetten uitsluitend beveiliging op maat in. Samen met jou maken wij een eventueel brand- en risico-inventarisatie en stellen we een uitgebreid veiligheids- annex calamiteitenplan op. Daarnaast kunnen wij in de voorbereidende fase zorgen voor de benodigde vergunningen en het onderhouden van contacten met diverse hulpdiensten en overheidsinstanties. Je hebt te maken met een vast contactpersoon van uit hoofdkantoor als direct aanspreekpunt, zodat je vanaf het begin verzekert bent van korte lijnen, snelle aanpassing van plannen en adequaat handelen bij onverwachte situaties ten tijde van het evenement of project. Wij leveren met onze security service een totaalpakket op het gebied van veiligheid en ordehandhaving. Je hebt er geen omkijken naar en daardoor kun je jezelf uitsluitend op het feest of evenement focussen. Onze security service eindigt pas op het moment dat alle gasten en medewerkers weer veilig op weg zijn naar huis. Tenslotte evalueren wij op een later tijdstip, samen met jou, hoe alles op het gebied van de security is verlopen en hoe je de samenwerking hebt ervaren

Ad hoc beveiligers regelen

We plannen een afspraak in wanneer het jou uitkomt. Dit kan zowel telefonisch, bij jou op kantoor of bij ons op het hoofdkantoor. Vervolgens zullen we bespreken wat voor jou belangrijke speerpunten en risico-factoren zijn en waar
onze beveiligers aan dienen te voldoen. Wij kunnen alles afstemmen op jouw behoeften, of een gedegen advies geven. Zo komen we samen tot een oplossing voor het beveiligingsvraagstuk en kunnen wij een definitieve offerte opstellen.

Beveiligers of bewakers inzetten

Dutch Crowd Security werkt uitsluitend met de best beschikbare beveiligers in de markt met sterke focus op een hospitality mindset, predictive profiling, klantvriendelijke interventietechnieken en een flinke dosis kennis op het vlak van beveiliging. Onze beveiligers herken je aan hun tiptop outfit, hun zelfverzekerde houding, hun scherpe oog en hun uitstraling, waardoor ze elke situatie de baas te zijn.

Een totaalpakket met een beveiligingsplan

Wij doen meer dan alleen het inzetten van beveiligers voor jouw project. Zo staan onze consultants 24/7 klaar om allerlei (veiligheids-) vraagstukken op te lossen. In een tijdperk waarin verandering de enige constante factor is houden wij niet op voordat alle vraagstukken zijn opgelost. Wij kunnen je snel en adequaat voorzien van objectbeveiligers, Quick Response Team beveiligers, security hosts, persoonsbeveiligers, winkelbeveiligers, evenementenbeveiligers, brandwachten en verkeersregelaars. Bovendien kun je ook bij ons terecht voor andere veiligheid gerelateerde zaken, zoals portofoons, polsbandjes en veiligheidsuitrustingen. Want schakelen met één en dezelfde partij is wel zo prettig!

Dit is waarom bedrijven uit Schiphol voor ons kiezen:

 • Zaken doen met één van de beste beveiligingsbedrijven
 • Professionele en kwalitatieve dienstverlening. Alle veiligheidsdiensten onder 1 dak.
 • Ontzorgen van de klant met passie en beleving
 • Regionale focus op klanten
 • Een eigen klantenportaal met o.a. management informatie
 • De klant staat altijd op nummer 1. Wij kennen onze klanten door en door.
 • Feilloze en zorgvuldige communicatie
 • Snel en adequaat handelen (ad-hoc schakelen)
 • 100 % leveringsgarantie
 • Betrouwbaar en dienstbaar
 • Hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel, oplossingsgerichtheid en zelfredzaamheid
 • Persoonlijk contact met onze ervaren professionals die 24/7 klaarstaan voor vragen en advies. (Piketdienst)
 • Wij zijn flexibel en denken graag mee over de veiligheidsrisico’s
 • Bij selectie van onze beveiligers houden wij altijd rekening met uitstraling winkel en regio
klanten aan het woord

Ervaringen met beveiliging inhuren

De samenwerking met Dutch Crowd Security, specifiek met Dennis van den Oetelaar heb ik als zeer professioneel ervaren. De communicatie is helder, open en sympathiek welke voor een prima samenwerking heeft gezorgd. De manier van werken van Dutch Crowd Security vormt daarbij een mooie aanvulling op onze eigen bedrijfsactiviteiten en kennis, en zorgen voor een prima prijs/kwaliteitsverhouding.
Fred Brands
Senior Manager Q&C – CISO, Royal Joh. Enschede
De mannen en vrouwen van Dutch Crowd Security pakken alles echt professioneel aan. Ongewenste gasten worden op een nette manier geweigerd en controles worden secuur uitgevoerd.
Daan de Jong
Directeur MKTG, Nederland
Ontvang een offerte waar u blij van wordt
Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact op te nemen.
wij zorgen voor veiligheid bij
Veilig naar en in je work :)
Beveiliging voor Tiffany & Co
En ook voor Dior leveren wij beveiliging
Wij beveiligen voetbalwedstrijden voor Ajax en Nederland in de Johan Cruijff Arena
Goede pakken hebben goede beveiliging nodig.
MAC
gemeente amsterdam
Wij werken voor het Steigenberger Airport Hotel
En ook voor Casino Merkur leveren wij beveiliging
En ook voor Pllek leveren wij beveiliging
En ook voor vingino leveren wij beveiliging
Bijenkorf

een veilige keuze.

direct iemand spreken?

Wij staan u graag direct te woord.
Onze Glenn aan het werk
onze werkwijze

Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact op te nemen.

Een offerte waar je blij van wordt

Professionele, gastvrije beveiligers

Takenlijst objectbeveiliging

Onze beveiligers zeer ervaren op gebied van objectbeveiliging. Zij hebben allemaal een aansluitende opleiding, de juiste certificeringen, meerdere jaren werkervaring en zijn goed bekend met predictive profiling. Naast het uitvoeren van de beveiligingswerkzaamheden kunnen onze beveiligers ook fungeren als security host. Zij verwelkomen bezoekers vriendelijk en staan altijd klaar om hen te helpen. De taken die onze beveiligers o.a. uitvoeren zijn:

 • Toegangscontrole
 • Cameratoezicht
 • Sleutelbeheer
 • Open- en sluitrondes
 • Brandpreventie
 • BHV
 • Hospitality services verlenen
 

Ervaring in veiligheidsbranche en certificeringen.

Dutch Crowd Security werkt volgens de normen van het Keurmerk Beveiliging, Keurmerk Evenementenbeveiliging en ISO 9001 / ISO 14001.
Daarnaast zijn we gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Ons team wordt voortdurend bijgeschoold in calamiteiten, drugsherkenning, ziektebeelden, hospitality en profiling.

Predictive Profiling

Predictive profiling is een beveiligingsmethodiek die is ontwikkeld om mogelijke dreiging of diefstal al in een vroeg stadium te onderkennen. In plaats ven het handelen als het al gebeurd is, worden problemen tijding ingeschat en hierdoor voorkomen. Als predictive profiler kijk je heel nauwgezet naar uiterlijke kenmerken, gedragspatronen (en afwijkingen daarin) en andere opvallende dingen.