Ad hoc beveiliging Schiphol

Ben je met spoed op zoek naar een professionele partner om jouw feest, festival, of evenement te beveiligen? Wij verzorgen dat graag voor je. Wij zijn expert op het gebied van professionele evenementenbeveiliging, objectbeveiliging en profiling.

Met spoed beveiligers gezocht?

Snel schakelen. Daar houden wij van! Wij verzorgen niet alleen voor de veiligheid van alle bezoekers, gasten en medewerkers, maar ook voor een rustig en ordelijk verloop van het project of evenement. Onze diensten worden uitgevoerd door professionele en gecertificeerde beveiligers die tevens fungeren als een betrokken gastheer en gastvrouw. De beveiligers staan klaar voor jouw gasten voor een warm welkom, maken hen indien nodig wegwijs op het evenement, zij zijn er om eventuele vragen te beantwoorden of om een helpende hand te bieden. Zij handelen pro-actief en adequaat als de situatie daarom vraagt en helpen zo mee om jouw event, feest of festival zonder problemen en in goede sfeer te laten verlopen.


Flexibel. ontzorgen. oplossingsgericht.

De afgelopen jaren zijn wij explosief gegroeid naar een diversiteit aan prachtige opdrachtgevers en een toegewijd team met gekwalificeerde mensen. Wij zijn trots op het feit dat we onszelf mogen bekronen als het snelst groeiende beveiligingsbedrijf in Nederland. Bekijk de video en maak kennis met Dutch Crowd Security.


Beveiligingsbedrijf
Objectbeveiliging

Ad hoc beveiligers regelen

We plannen een afspraak in wanneer het jou uitkomt. Dit kan zowel telefonisch, bij jou op kantoor of bij ons op het hoofdkantoor. Vervolgens zullen we bespreken wat voor jou belangrijke speerpunten en risico-factoren zijn en waar
onze beveiligers aan dienen te voldoen. Wij kunnen alles afstemmen op jouw behoeften, of een gedegen advies geven. Zo komen we samen tot een oplossing voor het beveiligingsvraagstuk en kunnen wij een definitieve offerte opstellen.


Offerte aanvragen
Offerte aanvragen voor Ad hoc beveiliging Schiphol
Beveiliging inhuren
Direct iemand spreken?
Ontzorgen
Flexibiliteit
Oplossingsgericht
Passie & beleving
Beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security
Bekijk onze introductievideo
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
© 2020 | Dutch Crowd Security, Alle rechten voorbehouden.
Offerte aanvragen
Bel:  085 822 9600
Scroll naar boven
camera-videophone-handsetchevron-downarrow-rightcross-circle