Winkelbeveiliging Schiphol

Winkelbeveiliging inhuren? Nergens ter wereld stelen winkeldieven meer dan in Nederland. Zaken waar een ondernemers in Schiphol zich niet op wil focussen, maar het is wel realiteit. Met de juiste winkelbeveiliging zal het aantal winkeldiefstallen worden geminimaliseerd.

Beveiligers winkel

Onze ervaren en gekwalificeerde beveiligers kunnen met hun opvallende of onopvallende aanwezigheid direct optreden bij verdachte situaties. De taak van een onze beveiliger(s) bestaat vooral uit het voorkomen van winkelcriminaliteit. Toch is onze taak veel meer opvattend. Optreden bij winkeldiefstal, service verlenen aan het winkelende publiek, brandpreventie, het verlenen van eerste hulp bij ongelukken en Hospitality services behoren ook tot het takenpakket. Uiteraard zorgen wij voor een veilig gevoel bij de medewerkers, klanten en leveranciers.


Wat wij voor jou oplossen

Elke vorm van beveiliging vereist een specifieke afstemming van beveiligingswerkzaamheden, maar de grote lijnen zijn gelijk. Het voornaamste doel is natuurlijk het beveiligen van jouw winkel. Onze beveiligers zijn veelal preventief aanwezig om zo diefstal of andere vervelende situaties te voorkomen. Daarnaast zijn in alle genoemde beveiligingsvormen Predictive Profiling en Hospitality belangrijke begrippen. Het constant profileren op afwijkend gedrag of afwijkende gebeurtenissen zorgt er voor dat situaties vroegtijdig ingeschat en voorkomen kunnen worden. Zo wordt de veiligheid van jouw bedrijf, goederen, producten, personeel en bezoekers altijd gewaarborgd en wordt je volledig ontzorgd.


Beveiligingsbedrijf
Offerte aanvragen voor Winkelbeveiliging Schiphol
Beveiliging inhuren
Direct iemand spreken?
Ontzorgen
Flexibiliteit
Oplossingsgericht
Passie & beleving
Beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security
Bekijk onze introductievideo
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
© 2020 | Dutch Crowd Security, Alle rechten voorbehouden.
Offerte aanvragen
Bel:  085 822 9600
Scroll naar boven
camera-videophone-handsetchevron-downarrow-rightcross-circle