Winkelbeveiliging Zaandam

Beveiligers winkel

Onze ervaren en gekwalificeerde beveiligers kunnen met hun opvallende of onopvallende aanwezigheid direct optreden bij verdachte situaties. De taak van een onze beveiliger(s) bestaat vooral uit het voorkomen van winkelcriminaliteit. Toch is onze taak veel meer opvattend. Optreden bij winkeldiefstal, service verlenen aan het winkelende publiek, brandpreventie, het verlenen van eerste hulp bij ongelukken en Hospitality services behoren ook tot het takenpakket. Uiteraard zorgen wij voor een veilig gevoel bij de medewerkers, klanten en leveranciers.


Wat wij voor jou oplossen

Elke vorm van beveiliging vereist een specifieke afstemming van beveiligingswerkzaamheden, maar de grote lijnen zijn gelijk. Het voornaamste doel is natuurlijk het beveiligen van jouw winkel. Onze beveiligers zijn veelal preventief aanwezig om zo diefstal of andere vervelende situaties te voorkomen. Daarnaast zijn in alle genoemde beveiligingsvormen Predictive Profiling en Hospitality belangrijke begrippen. Het constant profileren op afwijkend gedrag of afwijkende gebeurtenissen zorgt er voor dat situaties vroegtijdig ingeschat en voorkomen kunnen worden. Zo wordt de veiligheid van jouw bedrijf, goederen, producten, personeel en bezoekers altijd gewaarborgd en wordt je volledig ontzorgd.


Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Bekijk onze introductievideo
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
Ajax
De Bijenkorf
Renaissance Hotels
QO Amsterdam
NOC NSF
Gamma
Tiffany&Co
Madame Tussauds
Max Bogl
Droomparken
Scroll naar boven
camera-videophone-handsetchevron-downarrow-rightcross-circle