Beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security

Welke opleiding hebben onze beveiligers?

Welke opleiding hebben onze beveiligers?

Opleiding beveiligers

Binnen ons beveiligingsbedrijf hebben alle beveiligers een aansluitende opleiding en de juiste certificeringen. Ze zijn minimaal in het bezit van een diploma Beveiliger Niveau 2 of een Event Security Officer certificaat (ESO). Bovendien worden onze beveiligers regelmatig ondersteund vanuit het trainingscentrum. Hier krijgen ze bijvoorbeeld training in predictive profiling. Door onze beveiligers regelmatig te voorzien van trainingen blijven ze up-to-date en zijn ze voorbereid op iedere situatie die zich kan voordoen tijdens een evenement.

Ze zijn getraind in de volgende divisies:

  • Het observeren en waarnemingen vastleggen. Onderwerpen in deze module zijn o.a. communicatie, communicatiemiddelen en –technieken, soorten conflicten en conflicthantering, beroepshouding, beveiliging van (vertrouwelijke) bedrijfsgegevens, informatie verzamelen, waarnemen en noteren.
  • Beveiligingsmaatregelen, de veiligheidszorg binnen Nederland, de werkzaamheden van een beveiliger tijdens o.a. brand, brandpreventie en brandrepressie.
  • Technieken die gebruikt worden bij dreigende situaties zoals bij agressie. Ook zijn ze getraind om begripvol en professioneel met de diversiteit aan mensen of groepen mensen. Ze zijn fysieke en mentaal getraind om ook in lastige situaties adequaat te reageren. Hierdoor hebben zij regiebehoud, veerkracht en zelfvertrouwen.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Een offerte ontvangen waar je blij van wordt
Ik wil een offerte ontvangen
Direct iemand spreken?
© 2020 | Dutch Crowd Security, Alle rechten voorbehouden.
SitemapVeelgestelde vragenCookiesPrivacy PolicyAlgemene voorwaarden
Wij leiden vakmensen opJustitie
Offerte aanvragen
Bel:  085 822 9600
Scroll naar boven
phone-handsetarrow-right