Hoe dek jij je risico’s af?
Zekerheid over de kwaliteit van jouw beveiliging. Ontwikkel een beveiligingsplan om zeker te zijn dat je geen steekjes laat vallen.

Veiligheidsplan

Wat is een veiligheidsplan?

Een veiligheidsplan vormt het startpunt van de veiligheid van ieder evenement of organisatie. Het document bevat alle belangrijke maatregelen die worden genomen omtrent de beveiliging van de desbetreffende locatie.

Doel veiligheidsplan

Binnen het veiligheidsplan worden ook de taken van externe partijen helder beschreven. Belangrijke partijen zijn bijvoorbeeld de verzekeringsmaatschappij en het beveiligingsbedrijf.
In een veiligheidsplan omschrijf je de risico’s die je loopt als bedrijf, evenals de risico’s die jouw personeel en/of producten lopen. Per risico koppel je hier vervolgens de maatregelen aan die je neemt om de risico’s af te dekken. Deze maatregelen kunnen zich in een drietal verschillende categorieën vallen: Bouwkundige, Organisatorische en Elektronische maatregelen.

Een goed beveiligingsplan neemt, naast de afgedekte risico’s, ook de zogenaamde restrisico’s in acht. De restrisico’s zijn de geaccepteerde risico’s die je niet bestrijdt met een beveiligingsmaatregel.
Crowd Group - Deal
persoonsbeveiliging net

Onze objectbeveiligers

Bovenstaande inhoud omschrijft een gedegen basis voor een beveiligingsplan. Het omschrijft simpelweg de risico’s die je loopt en de maatregelen die je neemt om deze risico’s af te dekken.
Dit basisplan volstaat echter niet voor grotere of complexe beveiligingsvraagstukken, denk aan een groot evenement of een bedrijfslocatie met dure goederen/installaties. In deze gevallen wil je, naast het beschrijven van de risico’s en maatregelen, ook de interventie-activiteiten omschrijven waarmee je ongewenste handelingen wilt beëindigen.
Download veiligheidsplan

Uitgebreide analyse

Dit uitgebreide beveiligingsplan omvat in deze gevallen onderstaande onderdelen:
Inleiding
Hoe is de beveiliging geregeld
Af te dekken risico’s
Welke maatregelen neem je?
Incidentscenario’s
Restrisico’s
Hulp of ondersteuning bij het samenstellen van jouw beveiligingsplan? Onze security experts helpen je graag met advies over de juiste samenstelling. Neem gerust contact met ons op om jouw beveiligingsplan te laten beoordelen.
Download veiligheidsplan
Objectbeveiliging in een Museum

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Wij beveiligen voor Madame Tussaud
Wij beveiligen voor droomparken
Wij beveiligen het QO Hotel in Amsterdam
Renaissance hotels logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
Wij beveiligen voor Aldi logo
Wij beveiligen voor Karwei
arcadis
mediamarkt
ivy logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
gamma
KFC
Amstel hotel
Medfocus
Dior
Nederlands Elftal
meesterslijpers
Max Bogl
Inwork
Gemeente Amsterdam
Johan Cruijff arena
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden opdrachtgevers.
Tijdens uitbraak Corona was inzet beveiliging genoodzaakt. Contact gezocht met Dutch Crowd Security (DCS), waarna wij de samenwerking zijn aangegaan. DCS heeft in enorm korte tijd kunnen schakelen en beveiliging opgezet bij 32 bouwmarkten. Dit is naar volle tevredenheid opgezet, waarbij het contact erg prettig was en duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen werden. Communicatie tijdens en na de inzet van beveiliging is als zeer prettig ervaren.

Roy Engel - Bourrelier Group

’Door de invoering van de huidige corona maatregelen moesten wij nadenken over het inzetten van personeel om deze maatregen te handhaven. Ons eigen personeel is echter niet getraind om dit in goede banen te lijden én wij hebben deze mensen nodig in hun ‘normale’ positie. Uiteindelijk hebben gekozen om beveiligers in te zetten van DCS. Tevens kan Dutch Crowd Security snel schakelen, levert uitstekende diensten en service en komt altijd de afspraken na. Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Dennis Wentel – Aldi Zaandam

Wij werken graag samen met Dutch Crowd Security als aanvulling op onze eigen stewardinzet. Het is snel en makkelijk schakelen en afspraken worden nagekomen. Een erg fijne partij die de relatie en het werk serieus neemt!

Nora Bijen - Johan Cruijff Arena

Dutch Crowd Security is voor ons dé beveiligingspartner die past bij een snelgroeiende organisatie als Bird. Ze kunnen snel schakelen, leveren zeer professionele tailor made service en zijn daarbij heel discreet en uiterst professioneel. Alles is bespreekbaar, ze denken mee en weten beveiligers te plaatsen die ook passen bij onze bedrijfscultuur.

Dave Valkenburg – Bird

In het voorjaar van 2020 werden wij geconfronteerd met veel ongewenste gasten in ons bedrijf. Na een korte online zoektocht kwam ik uit bij Dutch Crowd Security. Binnen 2 uur na het versturen van het bericht via het contact formulier werd er contact opgenomen. Er werd snel geschakeld en de juiste beveiligingsmaatregelen toegepast. De service was zeer goed afgestemd op ons bedrijf en wij zijn zeer enthousiast over Dutch Crowd Security. Professioneel bedrijf met de juiste uitstraling!

Tristan Dekker – Droomparken

Dutch Crowd Security werd ons aanbevolen. Er was / is direct fijn contact met personeel die weet waar zij over praten. Zij denken mee en komen met vrijblijvende adviezen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking vanwege het vele en directe contact. Er zijn korte lijnen en we kunnen altijd snel schakelen waardoor wijzigingen of problemen snel opgelost kunnen worden.’ Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Yuri Wankum – Renaissance

Dutch Crowd Security heeft zich bewezen in het ‘altijd leveren’ van mensen binnen de Bijenkorf. Zij laten zien dat zij snel kunnen schakelen en altijd meedenken met de Business. Een fijne partner om mee samen te werken.

Tim van Kralingen - de Bijenkorf

Dutch Crowd Security is DE partner in veiligheid. Goed opgeleid personeel, altijd stipt op tijd, reageert altijd adequaat op veranderingen en wensen van de klant.

Ato Karic - Ivy Technology

phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle