Wat is objectbeveiliging?

juni 22, 2020

Objectbeveiliging zorgt ervoor dat jouw organisatie (preventief) beveiligd wordt tegen calamiteiten zoals diefstal en/of schade. Objectbeveiliging zorgt ervoor dat medewerkers en bezoekers zich veilig voelen en dat bedrijfsprocessen niet stil komen te liggen. Onze beveiligers zorgen ervoor dat het pand zowel binnen- als buiten kantooruren beveiligd is. Dit doen zij door het uitvoeren van bijvoorbeeld receptiediensten, bezoekersregistratie, controlerondes en brand- en sluitrondes. Deze werkzaamheden zijn afhankelijk van jouw beveiligingsbehoefte en de specifieke situatie, daarom stellen wij altijd een beveiligingsplan op maat op.

Wij werken met getrainde objectbeveiligers die ingezet kunnen worden door heel Nederland. Onze objectbeveiligers werken op basis van predictive profiling, wat inhoudt dat zij preventief inspelen op veranderende en onveilige situaties.

Je kunt onze ervaren beveiligers inschakelen voor de volgende werkzaamheden:

Receptiediensten en toegangscontrole

Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden. Onze beveiligers zorgen voor een warm welkom en zijn het visitekaartje voor je organisatie.

Brand- en sluitrondes lopen

Na sluitingstijd wil je met een gerust hart de deur achter je dicht kunnen trekken. Onze voeren daarom een brand- en sluitronde uit om calamiteiten buiten werktijd te voorkomen. Ze controleren of ramen en deuren goed gesloten zijn en controleert op brandgevaarlijke situaties.

Het uitvoeren van hulpverlening bij ongevallen

Al onze beveiligers zijn getraind in EHBO en BHV en kunnen direct hulpverlening bieden bij ongevallen. Zo ben je ervan verzekerd dat er altijd iemand in de buurt is die kan inspringen wanneer er zich ongevallen voordoen.

Het uitvoeren van controlerondes

De beveiligers lopen op verschillende tijden gedurende de dag controlerondes om de veiligheid in- en om het pand (of terrein) te waarborgen.

Collectieve Beveiliging inhuren?

Bedrijventerreinen, haventerreinen en winkelcentra kiezen er doorgaans voor om hun panden te beveiligen middels een beveiligingscamera en een elektronisch alarmsysteem. Dit wordt voornamelijk gedaan omdat het hierbij gaat om een eenmalige investering, waardoor het pand jaren beveiligd is. Toch merkt men dat er naast camerabewaking en een alarmsysteem meer behoefte ontstaat aan menselijke beveiliging in de vorm van bijvoorbeeld een portier of mobiele surveillancedienst. Bedrijven kunnen in dit geval kiezen voor collectieve beveiliging, waarbij de kosten worden verdeeld over de bedrijven die er gebruik van maken.

Beveiliging inhuren voor een evenement, bedrijf, object of museum? Bij beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security voorzien we je graag van beveiliging op maat voor jouw bedrijf, project of evenement. Neem gerust contact op.

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Scroll naar boven
phone-handsetarrow-right