Alle security- & bewakingsdiensten onder één dak.
Dat is ontzorgen. Wel zo makkelijk!

Alle ecurity- & bewakingsdiensten onder één dak.
Dat is ontzorgen. Wel zo makkelijk!

Wij lossen calamiteiten, onregelmatigheden en vertragingen op.

security inhuren

Huur Dutch Crowd Security BV in wanneer je wilt gaan voor de beste security oplossingen. Met ruim 200 gescreende en gediplomeerde beveiligers staat Dutch Crowd Security BV in voor jouw beveiliging en veiligheid. Wij zijn dé security specialist in Nederland voor diverse security diensten. Wij kunnen beveiligers inzetten voor verschillende soorten beveiliging. Denk aan objectbeveiliging, evenementenbeveiliging en winkelbeveiliging tot bouwbeveiliging. Huur onze security specialisten in en profiteer van:

  • Al je security diensten geregeld bij één bedrijf
  • Getrainde en gekwalificeerde beveiligers
  • 24/7 bereikbaar
  • Security management van A tot Z geregeld

Benieuwd welke beveiligingsdienst geschikt is voor jou? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee om te komen tot een aanbod dat volledig past bij je wensen.

security nederland

Bij Dutch Crowd Security BV werken we met een vast team van 150 gekwalificeerde en gescreende beveiligers. Als professioneel beveiligingsbedrijf zijn we gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie en voldoen we aan alle normen die zijn gesteld in het Keurmerk Evenementenbeveiliging, het Keurmerk Beveiliging en de ISO 14001 en ISO 9001. We bieden Security services op maat door heel Nederland en beveiligen uiteenlopende evenementen, bedrijven, projecten en personen. We werken regelmatig samen met zzp’ers om ook grote security vraagstukken op te lossen. Hierdoor zijn we flexibel inzetbaar voor zowel kleine als grote beveiligingsopdrachten.

security awareness

Om security van hoge kwaliteit te kunnen bieden, werken we uitsluitend met goed getrainde beveiligers. We trainen onze beveiligers dan ook voortdurend op calamiteiten, ziektebeelden, drugsherkenning, hospitality en predictive profiling, zodat ze in risicovolle situaties exact weten hoe te handelen. Daarnaast werken we vanuit een klantvriendelijke interventietechniek en hebben we voldoende kennis op het gebied van beveiliging en veiligheid.

Predictive profiling

In al onze beveiligingsoplossingen gebruiken we de zogenoemde predictive profiling: het vroegtijdig herkennen en signaleren van opvallend gedrag. Zo schatten we op tijd in of er actie ondernomen dient te worden. Door deze manier van werken voorkomen we veel calamiteiten. Hoe je onze beveiligers herkent? Aan hun zelfverzekerde houding, oplettende oog en professionele outfit. Zij staan paraat in iedere situatie.

 

Security service inhuren op maat

Security services

Security inhuren voor een evenement, festival, winkel, sociale dienstverlening, museum of een andere security service? Bij beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security BV voorzien we je graag van beveiliging die past bij je bedrijf, project of evenement. Hierbij maken we altijd gebruik van predictive profiling om mogelijke dreigingen in een vroeg stadium te herkennen.

Bij ieder evenement staat veiligheid op de eerste plaats. Of het nou gaat om groot- of kleinschalige evenementen. Dutch Crowd Security BV beveiligt ieder evenement.
Wij zetten objectbeveiliging in op basis van jouw wensen en beveiligingsbehoeften. Dit kan binnen kantooruren, maar ook 24/7 beveiliging is mogelijk.
Nergens ter wereld stelen winkeldieven meer dan in Nederland. Zaken waar een ondernemer zich niet op wil focussen, maar het is wel realiteit.
De veiligheid en beveiliging van je bezoekers en medewerkers voor, tijdens en na een festival is van cruciaal belang. Dutch Crowd Security BV beveiligt ieder evenement.
De hotelgasten willen zich altijd thuis voelen en een veilig gevoel hebben in jouw hotel. Onze beveiligers zullen voor de veiligheid & beveiliging bijdragen.
Jaarlijks wordt er voor miljoenen euro’s aan schade aangericht op bouwplaatsen. Bouwplaatsen zijn vaak slecht verlicht en eenvoudig toegankelijk.
Binnen ziekenhuizen en andere zorginstellingen is veiligheid een groot begrip. Kans op geweld en (medische) calamiteiten is altijd aanwezig.
Diefstal en vernieling van kunst in musea zijn zaken waar je jezelf niet mee bezig wilt houden, maar het is helaas wel realiteit. Dutch Crowd Security BV: een veilige keuze.
Bij iedere luchthaven staat veiligheid op de eerste plaats. Of het nou gaat om groot- of kleinschalige luchthavens, je wenst optimale veiligheid.

Direct beveiliging inhuren?

Wij regelen direct security

Met spoed beveiliging inhuren? Onze consultants staan 24/7 voor je klaar voor het leveren van objectbeveiligers, persoonsbeveiligers, brandwachten, maar ook voor andere veiligheid gerelateerde zaken. Denk hierbij aan polsbandjes, portofoons of veiligheidsuitrustingen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Beveiligingsoplossing van a tot z

Naast onze ruime keuze in beveiligingsdiensten gaan we graag een stapje verder. Zo doen we meer dan enkel het inzetten van beveiligers bij je project of kantoorpand. We helpen graag bij het opstellen van een volledig plan, het oplossen van verschillende beveiligingsvraagstukken en het uit handen nemen van het volledige proces. Je hebt zo zelf geen omkijken naar alle zaken rondom de beveiliging, brand- en risico-inventarisatie, vergunningen en EHBO. Daarnaast heb je altijd contact met één vast contactpersoon die alles met je doorspreekt. Wel zo gemakkelijk!

Kosten beveiliging inhuren

We vinden het belangrijk dat de beveiligingsdienst geheel aansluit bij je wensen en verwachtingen. Graag gaan we met je in gesprek om alle belangrijke zaken rondom het beveiligingsplan door te spreken en te bepalen welke aandachtspunten belangrijk zijn. Hoeveel beveiligers zijn er bijvoorbeeld nodig om de veiligheid te kunnen garanderen en wat is de duur van het evenement of de dienst? Op basis hiervan bepalen we de exacte kosten.

Beveiliging als psychologie

Kwaliteit, betrokkenheid en betrouwbaarheid zijn onze sleutelwoorden. We zien beveiliging als psychologie en daarbij staat communicatief sterk zijn en handelen vanuit rust altijd boven fysiek sterk zijn. Een belangrijk punt voor ons is om te handelen vanuit respect voor de medemens, zodat we het respect terug krijgen en risico’s op deze manier zoveel mogelijk kunnen beperken. Door een grondige verdieping in de doelgroep en het inzetten van de juiste beveiligers op de juiste plek zorgen we ervoor dat je klanten en medewerkers zich veilig en op hun gemak voelen op de locatie.

Veiligheid van dit moment

De huidige samenleving met allerlei nieuwe veiligheidsvraagstukken en dreigingsbeelden noodzaakt je als organisatie om het veiligheidsbeleid scherp tegen het licht te houden en mogelijk op een andere manier in te richten. Inspelen op veiligheid is immers veranderlijker en ongrijpbaarder dan ooit. Door signalen en informatie op gestructureerde wijze centraal te verzamelen, voorkomen we dat zo’n dreiging een concreet incident wordt. Neem contact met ons op.

Onze werkgebieden

Dutch Crowd Security BV is een beveiligingsbedrijf dat actief is in heel Nederland. Wil je een beveiligingsbedrijf inhuren in jouw regio? Bekijk de landelijke dekking van onze dienstverlening.
Ontvang een offerte waar u blij van wordt
Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact op te nemen.

Neem vrijblijvend contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening? Of ben je op zoek naar een beveiligingsbedrijf? Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.