Security

security inhuren

Wij lossen calamiteiten, onregelmatigheden en vertragingen op.

Huur Dutch Crowd Security BV in wanneer je wilt gaan voor de beste security oplossingen. Met ruim 200 gescreende en gediplomeerde beveiligers staat Dutch Crowd Security BV in voor jouw beveiliging en veiligheid. Wij zijn dé security specialist in Nederland voor diverse security diensten. Wij kunnen beveiligers inzetten voor verschillende soorten beveiliging. Denk aan objectbeveiliging, evenementenbeveiliging en winkelbeveiliging tot bouwbeveiliging. Huur onze security specialisten in en profiteer van:

  • Al je security diensten geregeld bij één bedrijf
  • Getrainde en gekwalificeerde beveiligers
  • 24/7 bereikbaar
  • Security management van A tot Z geregeld

Benieuwd welke beveiligingsdienst geschikt is voor jou? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee om te komen tot een aanbod dat volledig past bij je wensen.

security nederland

Bij Dutch Crowd Security BV werken we met een vast team van 150 gekwalificeerde en gescreende beveiligers. Als professioneel beveiligingsbedrijf zijn we gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie en voldoen we aan alle normen die zijn gesteld in het Keurmerk Evenementenbeveiliging, het Keurmerk Beveiliging en de ISO 14001 en ISO 9001. We bieden Security services op maat door heel Nederland en beveiligen uiteenlopende evenementen, bedrijven, projecten en personen. We werken regelmatig samen met zzp’ers om ook grote security vraagstukken op te lossen. Hierdoor zijn we flexibel inzetbaar voor zowel kleine als grote beveiligingsopdrachten.

security awareness

Om security van hoge kwaliteit te kunnen bieden, werken we uitsluitend met goed getrainde beveiligers. We trainen onze beveiligers dan ook voortdurend op calamiteiten, ziektebeelden, drugsherkenning, hospitality en predictive profiling, zodat ze in risicovolle situaties exact weten hoe te handelen. Daarnaast werken we vanuit een klantvriendelijke interventietechniek en hebben we voldoende kennis op het gebied van beveiliging en veiligheid.

Predictive profiling

In al onze beveiligingsoplossingen gebruiken we de zogenoemde predictive profiling: het vroegtijdig herkennen en signaleren van opvallend gedrag. Zo schatten we op tijd in of er actie ondernomen dient te worden. Door deze manier van werken voorkomen we veel calamiteiten. Hoe je onze beveiligers herkent? Aan hun zelfverzekerde houding, oplettende oog en professionele outfit. Zij staan paraat in iedere situatie.

 

Ontvang een offerte waar u blij van wordt
Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact op te nemen.