Waarborg de veiligheid van studenten en medewerkers op scholen.
Schoolbeveiliging is hard nodig om ervoor te zorgen dat personen zich vrij en veilig kunnen voortbewegen in- en om het schoolgebouw.

Beveiliging school

Wat houdt schoolbeveiliging in?

Scholen krijgen regelmatig te maken met calamiteiten zoals inbraak, vandalisme, agressie en brand. Voor scholen is het daarom zeer belangrijk om preventief onregelmatigheden te signaleren en op tijd in te spelen op de omgeving. Daarnaast zorgen onze beveiligers altijd dat gastvrijheid hoog in het vaandel blijft staan. Wij denken graag samen met jou over passende schoolbeveiliging.

Schoolbeveiliging is onderdeel van Objectbeveiliging.

beveiliging school

Bescherm de onderwijsinstelling, docenten en studenten door de inzet van beveiliging op school. De beveiligers van Dutch Crowd Security staan 24/7 voor je klaar: van dag-, nacht- en avonddiensten tot weekenddiensten. Zij zorgen graag voor een veilige onderwijs locatie en een prettige sfeer binnen jouw onderwijsinstelling.

Bij ons staat hospitality hoog in vaandel, ook bij schoolbeveiliging: wij zorgen ervoor dat gasten zich vanaf het eerste contactmoment welkom voelen en versterken daarmee een positief imago voor het bedrijf.

Naast de ondergenoemde werkzaamheden kunnen beveiligers ook goed toezien op het handhaven van de coronamaatregelen binnen de onderwijsinstelling. 
Het uitvoeren van de receptiediensten en bezoekersregistratie: Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden.
Het uitvoeren van hulpverlening bij ongevallen. Al onze beveiligers hebben opleidingen gevolgd en bezitten een EHBO en BHV diploma en kunnen direct hulpverlening bieden bij ongevallen.
Het uitvoeren van controlerondes. De beveiligers lopen op verschillende tijden gedurende de dag controlerondes om de veiligheid in- en om het pand (of terrein) te waarborgen.
Het uitvoeren van brand- en sluitrondes om calamiteiten ook buiten school- en werktijden te voorkomen.
Beveiliging kantoor
Schoolbeveiliging

Vandalisme op school

Helaas is er vandaag de dag nog te veel sprake van vandalisme, geweld, vernieling, intimidatie of agressie op scholen. Jaarlijks kunnen de kosten van vandalisme en vernieling op scholen erg hoog oplopen. Het is belangrijk om deze calamiteiten ten alle tijden proberen te voorkomen. Zowel docenten en leerlingen als conciërges en andere medewerkers moeten zich veilig voelen binnen het schoolgebouw. Een goede en veilige sfeer binnen de onderwijsinstelling zorgt voor een fijne omgeving om in te kunnen leren en werken. 

Diefstal op school

Net als vandalisme is er nog te veel sprake van diefstal op school. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld gestolen digiborden, laptops, flatscreens en tablets. Door de grote hoeveelheid aan deze apparaten op school, zijn scholen interessant voor criminelen. Door het inzetten van beveiligers op school kun je zowel overdag als 's nachts diefstal tegengaan. 

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Wij beveiligen voor Ajax
Wij beveiligen voor Madame Tussaud
Wij beveiligen voor droomparken
Wij beveiligen het QO Hotel in Amsterdam
Renaissance hotels logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
Wij beveiligen voor Aldi logo
Wij beveiligen voor Karwei
arcadis
mediamarkt
ivy logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
gamma
KFC
Amstel hotel
Medfocus
Dior
Nederlands Elftal
meesterslijpers
Max Bogl
Inwork
Gemeente Amsterdam

Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.

Tijdens uitbraak Corona was inzet beveiliging genoodzaakt. Contact gezocht met Dutch Crowd Security (DCS), waarna wij de samenwerking zijn aangegaan. DCS heeft in enorm korte tijd kunnen schakelen en beveiliging opgezet bij 32 bouwmarkten. Dit is naar volle tevredenheid opgezet, waarbij het contact erg prettig was en duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen werden. Communicatie tijdens en na de inzet van beveiliging is als zeer prettig ervaren.

Roy Engel - Bourrelier Group

’Door de invoering van de huidige corona maatregelen moesten wij nadenken over het inzetten van personeel om deze maatregen te handhaven. Ons eigen personeel is echter niet getraind om dit in goede banen te lijden én wij hebben deze mensen nodig in hun ‘normale’ positie. Uiteindelijk hebben gekozen om beveiligers in te zetten van DCS. Tevens kan Dutch Crowd Security snel schakelen, levert uitstekende diensten en service en komt altijd de afspraken na. Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Dennis Wentel – Aldi Zaandam

Wij werken graag samen met Dutch Crowd Security als aanvulling op onze eigen stewardinzet. Het is snel en makkelijk schakelen en afspraken worden nagekomen. Een erg fijne partij die de relatie en het werk serieus neemt!

Nora - Johan Cruijff Arena

Dutch Crowd Security is voor ons dé beveiligingspartner die past bij een snelgroeiende organisatie als Bird. Ze kunnen snel schakelen, leveren zeer professionele tailor made service en zijn daarbij heel discreet en uiterst professioneel. Alles is bespreekbaar, ze denken mee en weten beveiligers te plaatsen die ook passen bij onze bedrijfscultuur.

Dave Valkenburg – Bird

In het voorjaar van 2020 werden wij geconfronteerd met veel ongewenste gasten in ons bedrijf. Na een korte online zoektocht kwam ik uit bij Dutch Crowd Security. Binnen 2 uur na het versturen van het bericht via het contact formulier werd er contact opgenomen. Er werd snel geschakeld en de juiste beveiligingsmaatregelen toegepast. De service was zeer goed afgestemd op ons bedrijf en wij zijn zeer enthousiast over Dutch Crowd Security. Professioneel bedrijf met de juiste uitstraling!

Tristan Dekker – Droomparken

Dutch Crowd Security werd ons aanbevolen. Er was / is direct fijn contact met personeel die weet waar zij over praten. Zij denken mee en komen met vrijblijvende adviezen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking vanwege het vele en directe contact. Er zijn korte lijnen en we kunnen altijd snel schakelen waardoor wijzigingen of problemen snel opgelost kunnen worden.’ Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Yuri Wankum – Renaissance

Scroll naar boven
phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle