Objectbewaking

Objectbewaking is een belangrijk onderdeel van ieder bedrijf om de veiligheid te waarborgen tijdens en buiten kantooruren. De beveiligers van Dutch Crowd Security BV zijn 24/7 inzetbaar voor beveiligings-, portiers-, en receptiediensten. Ze houden toezicht en signaleren situatie die mogelijk schade kunnen veroorzaken tijd. 

Benieuwd of objectbewaking geschikt is voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op. We voorzien je graag van een beveiligingsoplossing op maat.

Wat is objectbeveiliging

object bewaking

Wat is objectbewaking?

Objectbewaking omvat beveiliging-, portiers- en receptiediensten op een object, zoals een kantoor of museum. Objectbewaking houdt in dat er regelmatig controlerondes worden uitgevoerd en dat er tijdig wordt gesignaleerd wanneer er zich onregelmatigheden voordoen. Onze professionele beveiliging zorgt ervoor dat het gewenste object (bijvoorbeeld een kantoor) beveiligd is tegen diefstal, vernieling en/of fraude. Dit realiseren we door het uitvoeren van diverse beveiligingswerkzaamheden. Denk hierbij aan open- en sluitrondes, toegangscontroles, brand- en controlerondes, receptiewerkzaamheden en cameratoezicht. Maar ook voor gerelateerde werkzaamheden zoals het beheren van sleutels, het ontvangen en registreren van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon kun je rekenen op onze beveiligers.

werk objectbewaking

Bescherm je bedrijf, medewerkers en bezoekers met de inzet van beveiligers. De beveiligers van Dutch Crowd Security BV staan 24/7 voor je klaar: van dag-, nacht- en avonddiensten tot weekenddiensten. Zij zorgen graag voor een veilige locatie en een prettige sfeer binnen je bedrijf.

Uiteenlopende takenlijst

gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie

predictive profiling

Ieder bedrijf vindt het belangrijk om ongewenste gasten buiten te houden. Een goede toegangscontrole en bezoekersregistratie kan hier aan bijdragen. Iedereen die op bezoek komt moet zich melden bij de receptie. Hier wordt gecontroleerd of er een afspraak staat gepland. Daarnaast wordt iedere bezoeker geregistreerd door een beveiliger.

Ontvang een offerte waar u blij van wordt
Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact op te nemen.

Takenlijst objectbeveiliging

Onze beveiligers zeer ervaren op gebied van objectbeveiliging. Zij hebben allemaal een aansluitende opleiding, de juiste certificeringen, meerdere jaren werkervaring en zijn goed bekend met predictive profiling. Naast het uitvoeren van de beveiligingswerkzaamheden kunnen onze beveiligers ook fungeren als security host. Zij verwelkomen bezoekers vriendelijk en staan altijd klaar om hen te helpen. De taken die onze beveiligers o.a. uitvoeren zijn:

  • Toegangscontrole
  • Cameratoezicht
  • Sleutelbeheer
  • Open- en sluitrondes
  • Brandpreventie
  • BHV
  • Hospitality services verlenen
 

Ervaring in veiligheidsbranche en certificeringen.

Dutch Crowd Security werkt volgens de normen van het Keurmerk Beveiliging, Keurmerk Evenementenbeveiliging en ISO 9001 / ISO 14001.
Daarnaast zijn we gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Ons team wordt voortdurend bijgeschoold in calamiteiten, drugsherkenning, ziektebeelden, hospitality en profiling.

Predictive Profiling

Predictive profiling is een beveiligingsmethodiek die is ontwikkeld om mogelijke dreiging of diefstal al in een vroeg stadium te onderkennen. In plaats ven het handelen als het al gebeurd is, worden problemen tijding ingeschat en hierdoor voorkomen. Als predictive profiler kijk je heel nauwgezet naar uiterlijke kenmerken, gedragspatronen (en afwijkingen daarin) en andere opvallende dingen.