Beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security

Objectbewaking

Voorkom calamiteiten met professionele objectbewaking.
Met de expertise van Dutch Crowd Security op het gebied van objectbewaking zorg je ervoor dat jouw organisatie ten allen tijden wordt beveiligd tegen diefstal, vernieling of andere calamiteiten die zich binnen- en buiten kantooruren kunnen voordoen.

Wat is objectbewaking?

Objectbewaking bestaat uit het uitvoeren van portiek-, receptie-, en beveiligingsdiensten op een bepaald object. Door het uitvoeren van controlerondes wordt tijdig gesignaleerd en gehandeld op situaties die het object enigszins schade kunnen berokkenen.

Taken van een objectbewaker

Dutch Crowd Security organiseert objectbewaking op maat, dit houdt in dat de bewakingswerkzaamheden die nodig en/of gewenst zijn voor iedere organisatie verschillen. Onze bewakers worden op de volgende diverse taken ingezet:
Het uitvoeren van de receptiediensten en bezoekersregistratie: Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden.
Het uitvoeren van hulpverlening bij ongevallen: Al onze bewakers zijn getraind in EHBO en BHV en kunnen direct hulpverlening bieden bij ongevallen.
Het uitvoeren van controlerondes: De objectbewakers lopen op verschillende tijden gedurende de dag controlerondes om de veiligheid in- en om het pand (of terrein) te waarborgen.
Het uitvoeren van brand- en sluitrondes om calamiteiten ook buiten werktijden te voorkomen.
Objectbeveiliger bij een winkel
Objectbeveiliging inhuren

Onze objectbewakers

Ben je op zoek naar professionele objectbewakers voor jouw organisatie? Onze getrainde bewakers staan klaar om je te voorzien van de beste objectbewaking.
Wij zijn jouw partner in veiligheid en zorgen samen voor een beveiligingsplan dat inspeelt op de behoefte van het pand, de medewerkers en eventuele bezoekers.
Offerte aanvragen
Ontzorgen
Flexibiliteit
Oplossingsgericht
Passie & beleving
Beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security
Bekijk onze introductievideo
Offerte aanvragen voor Objectbewaking
Beveiliging inhuren
Direct iemand spreken?
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
© 2020 | Dutch Crowd Security, Alle rechten voorbehouden.
Offerte aanvragen
Bel:  085 822 9600
camera-videophone-handsetcrossmenuarrow-rightcheckmark-circlecross-circlechevron-right-circle