Museumbeveiliging

Een museum waarborgt kunstwerken van enorme waarde. Diefstal en vernieling van kunst in musea zijn zaken waar je jezelf niet mee bezig wilt houden, maar het is helaas wel realiteit. Door ons bedrijf als professionele partner op het gebied van beveiliging in te schakelen ben je verzekerd van de veiligheid van het personeel, de bezoekers en kunst.

Beveiligers aan het werk in een Museum


Museumbeveiliging inhuren

Ruime ervaring

We hebben reeds honderden evenementen mogen voorzien van een beveiligingsplan en professionele beveiligers.

Full Service Dienstverlening

We werken graag met u samen om uw beveiligingsvraagstukken te beantwoorden op basis van onze ervaring en expertise op het gebied van evenementenbeveiliging.

ontzorgen

Wanneer we uw organisatie helpen met evenementenbeveiliging leveren we niet enkel beveiligers, maar denken we ook graag met u mee over de kosten en de planning.

Wat is museumbeveiliging?

De taak van een museumbeveiligers bestaat vooral uit het voorkomen van criminaliteit en het weren van ongewenste gasten. Toch is zijn taak veel meer opvattend. Optreden bij diefstal, hulp en advies verlenen aan het publiek, optreden bij brand, hulpverlening van eerste hulp bij ongelukken en Hospitality services behoren ook tot het takenpakket. Tevens zorgen zij voor een veilig gevoel bij de medewerkers, klanten en leveranciers.

Wij zijn de ideale partner voor jouw museum. Wij zetten beveiligingsmedewerkers in op basis van jouw wensen en beveiligingsbehoeften.

Takenlijst

Werkzaamheden museumbeveiligers

Wij beschikken over beveiligers welke zeer ervaren zijn op het gebied van museumbeveiliging. Zij hebben allemaal een aansluitende opleiding, de juiste certificeringen, meerdere jaren werkervaring en zijn goed bekend met predictive profiling. Naast het uitvoeren van de beveiligingswerkzaamheden kunnen onze beveiligers ook fungeren als security host. Zij verwelkomen bezoekers vriendelijk en staan altijd klaar om hen te helpen. De taken die onze beveiligers o.a. uitvoeren zijn:

Toegangscontrole

Cameratoezicht

Sleutelbeheer

Open- en sluitrondes

Brandpreventie

BHV & Hospitality

Ontvang een offerte waar u blij van wordt
Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact op te nemen.
wij zorgen voor veiligheid bij
Veilig naar en in je work :)
Beveiliging voor Tiffany & Co
En ook voor Dior leveren wij beveiliging
Wij beveiligen voetbalwedstrijden voor Ajax en Nederland in de Johan Cruijff Arena
Goede pakken hebben goede beveiliging nodig.
MAC
gemeente amsterdam
Wij werken voor het Steigenberger Airport Hotel
En ook voor Casino Merkur leveren wij beveiliging
En ook voor Pllek leveren wij beveiliging
En ook voor vingino leveren wij beveiliging
Bijenkorf