Museumbeveiliging

Een museum waarborgt kunstwerken van enorme waarde. Diefstal en vernieling van kunst in musea zijn zaken waar u zich mee bezig wilt houden, maar het is helaas wel realiteit. Door een professionele partner op het gebied van beveiliging in te schakelen bent u verzekerd van de veiligheid van uw personeel, bezoekers en kunst. Dutch Crowd Security kan deze partner voor u zijn. Wij zetten beveiligingsmedewerkers in op basis van uw wensen en beveiligingsbehoeften.

 

beveiligingsbedrijf video - Museumbeveiliging

Onze beveiligers

De beveiligers van Dutch Crowd Security zijn zeer ervaren op gebied van museumbeveiliging. Zij hebben allemaal een aansluitende opleiding, de juiste certificeringen, meerdere jaren werkervaring en zijn goed bekend met predictive profiling. Naast het uitvoeren van de beveiligingswerkzaamheden kunnen onze beveiligers ook fungeren als security host. Zij verwelkomen bezoekers vriendelijk en staan altijd klaar om hen te helpen. De taken die onze beveiligers o.a. kunnen uitvoeren zijn:

  • Toegangscontrole
  • Cameratoezicht
  • Sleutelbeheer
  • Open- en sluitrondes
  • Brandpreventie
  • BHV
  • Hospitality services verlenen
IMG 4798 - Museumbeveiliging

Waarom Dutch Crowd Security

Wij zien een samenwerking niet alleen als het leveren van beveiligingsmedewerkers. Als wij u kunnen helpen met het beveiligen van uw museum, gaan wij hier met volledige toewijding mee aan de slag. Naast het leveren van de beveiligers denken wij graag met u mee over zaken als kosten en planning. Ook staat Hospitality bij ons hoog in het vaandel. Kortom, wij zetten ons voor meer dan 100% in om u te ontzorgen en uw museum te beveiligen.

Beveiliging nodig?

Wilt u meer informatie over museumbeveiliging of over wat Dutch Crowd Security voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.