Beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security

Museumbeveiliging

Met Dutch Crowd Security ben je verzekerd van veiligheid.
Een museum waarborgt kunstwerken van enorme waarde. Diefstal en vernieling van kunst in musea zijn zaken waar je jezelf niet mee bezig wilt houden, maar het is helaas wel realiteit. Door ons bedrijf als professionele partner op het gebied van beveiliging in te schakelen ben je verzekerd van de veiligheid van het personeel, de bezoekers en kunst.

Wat is museumbeveiliging?

Onze beveiligers treden op bij diefstal, brand en verlenen hulp en advies aan het publiek. Daarnaast verlenen zij eerste hulp bij ongelukken en geven daarmee een veilig gevoel bij medewerkers, bezoekers en leveranciers.
Museumbeveiliging is onderdeel van Objectbeveiliging.

Taken van een museumbeveiliger

De taak van een museumbeveiligers bestaat vooral uit het voorkomen van criminaliteit en het weren van ongewenste gasten bij objecten.
Wij beschikken over beveiligers welke zeer ervaren zijn op het gebied van museumbeveiliging. Zij hebben allemaal een aansluitende opleiding, de juiste certificeringen, meerdere jaren werkervaring en zijn goed bekend met predictive profiling. Naast het uitvoeren van de beveiligingswerkzaamheden kunnen onze beveiligers ook fungeren als security host. Zij verwelkomen bezoekers vriendelijk en staan altijd klaar om hen te helpen. De taken die onze beveiligers o.a. uitvoeren zijn:
Het uitvoeren van de receptiediensten en bezoekersregistratie: Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden.
Het uitvoeren van hulpverlening bij ongevallen: Al onze beveiligers zijn getraind in EHBO en BHV en kunnen direct hulpverlening bieden bij ongevallen.
Het uitvoeren van controlerondes: De objectbeveiligers lopen op verschillende tijden gedurende de dag controlerondes om de veiligheid in- en om het pand (of terrein) te waarborgen.
Het uitvoeren van brand- en sluitrondes om calamiteiten ook buiten werktijden te voorkomen.
i-amsterdam-museumplein
museumbeveiliging

Full Service Dienstverlening

Wij zijn de ideale partner voor jouw museum. Wij zetten beveiligingsmedewerkers in op basis van jouw wensen en beveiligingsbehoeften.
Wanneer we jouw organisatie helpen met museumbeveiliging leveren we niet enkel beveiligers, maar denken we ook graag met u mee over de kosten en de planning.
Offerte aanvragen
Ontzorgen
Flexibiliteit
Oplossingsgericht
Passie & beleving
Beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security
Bekijk onze introductievideo
Offerte aanvragen voor Museumbeveiliging
Beveiliging inhuren
Direct iemand spreken?
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
© 2020 | Dutch Crowd Security, Alle rechten voorbehouden.
Offerte aanvragen
Bel:  085 822 9600
camera-videophone-handsetcrossmenuarrow-rightcheckmark-circlecross-circlechevron-right-circle