Festivalbeveiliging

Onze beveiligers dragen zorg over de veiligheid van jouw festival.
De veiligheid en beveiliging van je bezoekers en medewerkers voor, tijdens en na een festival is van cruciaal belang. Om Festivalbeveiliging succesvol in te zetten is geen eenvoudige taak. Er komt een hoop bij kijken en er zijn veel risicofactoren van invloed. Mochten er calamiteiten uitbreken kan het zelfs zijn dat een vergunning wordt ingetrokken waarbij een festival niet meer opnieuw mag worden georganiseerd. Ons team aan specialisten dragen er zorg voor om jouw festival optimaal te plannen en levert getrainde en professionele beveiligers.

Wat is festivalbeveiliging?

Festivalbeveiliging is een specialisatie binnen de beveiliging die zich richt op het in de hand houden van grote groepen mensenmassa. Festivalorganisatoren zijn verplicht om het evenement te voorzien van professionele beveiliging om vechtpartijen en illegale activiteiten zoals drugsgebruik tegen te gaan.
Festivalbeveiliging is onderdeel van Evenementenbeveiliging

Beveiligingsplan

De gemeente stelt meerdere eisen van een organisatie voor het organiseren van een festival. Ook het beveiligingsplan speelt een belangrijke rol. 
Zo wordt er vaak uitgegaan van een minimaal aantal beveiligers per bezoekersaantallen. Denk bijvoorbeeld aan 1 beveiliger per 100 of 250 bezoekers, afhankelijk van het type festival.
Beveiliging voor een festival inhuren
Beveiligers tijdens een festival

Beveiliging voor een festival inhuren

Dutch Crowd Security heeft met trots honderden festivals mogen voorzien van een compleet beveiligingsplan en met het inzetten van professionele beveiligers. 
Wij zeggen dan ook met overtuiging dat wij expert zijn op gebied van festivalbeveiliging. Het gehele project voeren wij in overleg samen met jou uit, zodat je op de hoogte bent van alle bijkomstige facetten. Wij zien een samenwerking dan ook niet alleen als het leveren van beveiligingsmedewerkers. Wij ondersteunen jouw organisatie met volledige toewijding. Naast het leveren van beveiligers denken wij graag met je mee over zaken zoals de kosten en planning.
Offerte aanvragen
Ontzorgen
Flexibiliteit
Oplossingsgericht
Passie & beleving
Beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security
Bekijk onze introductievideo
Offerte aanvragen voor Festivalbeveiliging
Beveiliging inhuren
Direct iemand spreken?
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
© 2020 | Dutch Crowd Security, Alle rechten voorbehouden.
Offerte aanvragen
Bel:  085 822 9600
Scroll naar boven
camera-videophone-handsetarrow-rightcross-circle