Wat is festivalbeveiliging?

Festivalbeveiliging is een specialisatie binnen de beveiliging die zich richt op het in de hand houden van grote groepen mensenmassa. Festivalorganisatoren zijn verplicht om het evenement te voorzien van professionele beveiliging om vechtpartijen en illegale activiteiten zoals drugsgebruik tegen te gaan.

De gemeente stelt meerdere eisen van een organisatie voor het organiseren van een festival. Ook het beveiligingsplan speelt een belangrijke rol. Zo wordt er vaak uitgegaan van een minimaal aantal beveiligers per bezoekersaantallen. Denk bijvoorbeeld aan 1 beveiliger per 100 of 250 bezoekers, afhankelijk van het type festival.

Beveiligers tijdens een festival

Beveiliging voor een festival inhuren

Dutch Crowd Security heeft met trots reeds honderden festivals mogen voorzien van een compleet beveiligingsplan en met het inzetten van professionele beveiligers.
Wij zeggen dan ook met overtuiging dat wij expert zijn op gebied van festivalbeveiliging.
Het gehele project voeren wij in overleg samen met jou uit, zodat je op de hoogte bent van alle bijkomstige facetten.
Wij zien een samenwerking dan ook niet alleen als het leveren van beveiligingsmedewerkers.
Wij ondersteunen jouw organisatie met volledige toewijding. Naast het leveren van beveiligers denken wij graag met je mee over zaken zoals de kosten en planning.

Kortom: Totale ontzorging om het festival succesvol te laten slagen.

Vandaag nog een beveiligingsexpert spreken? Neem gerust contact met ons op.

Meer weten over onze aanpak? Lees informatie over het snelst groeiende beveiligingsbedrijf in Nederland.

Direct iemand spreken?

Onze beveiliginsexperts staan u graag te woord om uw evenement in goede banen te begeleiden.

Neem contact op
Beveiliging voor evenementen

Richtlijnen en werkzaamheden beveiliging bij festival

De werkzaamheden van onze beveiligers zijn zeer uiteenlopend. Niet alleen voeren wij toegangscontroles uit en surveilleren we tijdens het festival. Onze beveiligers zijn ook getraind om calamiteiten te voorkomen. Dit doen wij door actief gebruik te maken van predictive profiling. Daarnaast spelen onze beveiligers ook als gastheer, aanspreekpunt en representeren zij het festival.

Benieuwd wat onze beveiligers tijdens het festival allemaal uitvoeren? Je leest alles over de werkzaamheden op deze pagina.

Beveiliging nodig?

Let’s Chat!

Direct iemand spreken?