Festivalbeveiliging

De veiligheid en beveiliging van je bezoekers en medewerkers voor, tijdens en na een festival is van cruciaal belang. Om Festivalbeveiliging succesvol in te zetten is geen eenvoudige taak. Er komt een hoop bij kijken en er zijn veel risicofactoren van invloed. Mochten er calamiteiten uitbreken kan het zelfs zijn dat een vergunning wordt ingetrokken waarbij een festival niet meer opnieuw mag worden georganiseerd. Ons team aan specialisten dragen er zorg voor om jouw festival optimaal te plannen en levert getrainde en professionele beveiligers.
Beveiliging voor een festival inhuren
introductie

Wat is festivalbeveiliging?

Festivalbeveiliging is een specialisatie binnen de beveiliging die zich richt op het in de hand houden van grote groepen mensenmassa. Festivalorganisatoren zijn verplicht om het evenement te voorzien van professionele beveiliging om vechtpartijen en illegale activiteiten zoals drugsgebruik tegen te gaan.

De gemeente stelt meerdere eisen van een organisatie voor het organiseren van een festival. Ook het beveiligingsplan speelt een belangrijke rol. Zo wordt er vaak uitgegaan van een minimaal aantal beveiligers per bezoekersaantallen. Denk bijvoorbeeld aan 1 beveiliger per 100 of 250 bezoekers, afhankelijk van het type festival.

Verantwoordelijkheden

Onze festivalbeveiliging

onopvallend aanwezig

predictive profiling

toegangscontroles en surveilleren

Totale ontzorging

Beveiliging voor een festival inhuren

Dutch Crowd Security heeft met trots reeds honderden festivals mogen voorzien van een compleet beveiligingsplan en met het inzetten van professionele beveiligers. Wij zeggen dan ook met overtuiging dat wij expert zijn op gebied van festivalbeveiliging. Het gehele project voeren wij in overleg samen met jou uit, zodat je op de hoogte bent van alle bijkomstige facetten. Wij zien een samenwerking dan ook niet alleen als het leveren van beveiligingsmedewerkers. Wij ondersteunen jouw organisatie met volledige toewijding. Naast het leveren van beveiligers denken wij graag met je mee over zaken zoals de kosten en planning.
Ontvang een offerte waar u blij van wordt
Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact op te nemen.
wij zorgen voor veiligheid bij
Veilig naar en in je work :)
Beveiliging voor Tiffany & Co
En ook voor Dior leveren wij beveiliging
Wij beveiligen voetbalwedstrijden voor Ajax en Nederland in de Johan Cruijff Arena
Goede pakken hebben goede beveiliging nodig.
MAC
gemeente amsterdam
Wij werken voor het Steigenberger Airport Hotel
En ook voor Casino Merkur leveren wij beveiliging
En ook voor Pllek leveren wij beveiliging
En ook voor vingino leveren wij beveiliging
Bijenkorf