Elektronische beveiliging
Bij beveiliging denk je vaak aan een persoon met een V op zijn/haar borst echter kan beveiliging ook technisch zijn.

Elektronische beveiliging

Electronische beveiliging

Indien je denkt aan het inzetten van beveiliging kun je denken aan een fysieke beveiliger op locatie. Technische beveiliging is echter minstens net zo belangrijk, voor zowel bedrijven als privé. Denk aan alarmsystemen die jou organisatie veilig houden wanneer er niemand aanwezig is of elektronische toegangscontroles die monitoren of personen toestemming hebben het gebouw binnen te gaan.


Verschillende typen elektrische beveiliging

We zijn dat bedrijven waar de elektronische beveiliging goed op orde is minder te maken krijgen met inbraken en andere calamiteiten. Zo zorgen alarmsystemen of toegangscontroles preventief dat er minder poging worden gedaan. Iedereen kan immers zien dat een pand goed beveiligd is. Daarnaast omvat elektronische beveiliging meer dan de bovengenoemde opties.

Camerasystemen die toezicht houden op het pand en/of terrein;
Brandmeldinstallaties, deze zijn vaak ook verplicht;
Meldkamer beveiliging, hierbij wordt een centrale ingeseind wanneer het systeem afgaat;
Mobiele surveillance;
Alarmsystemen.
Het uitvoeren van de receptiediensten en bezoekersregistratie: Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden.
Elektronische beveiliging
Elektronische beveiliging

Combinatie van elektronische en fysieke beveiliging

Veel organisaties kiezen ervoor hun organisatie/evenement optimaal te beschermen door beide typen beveiliging in te zetten, zowel fysiek als elektronisch. Op deze manier kun je zorgdragen dat er preventief wordt beveiligd, maar dat er ook beveiligers aanwezig zijn mocht er zich toch een calamiteit voordoen. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer er EHBO verleend moet worden.

 

Daarnaast draagt fysieke beveiliging ook toe aan een positief imago van de organisatie, zij fungeren tevens als host en kunnen bezoekers gastvrij verwelkomen. Wij kunnen jou goed adviseren omtrent technische en fysieke beveiliging en een maatplan opstellen waarin we de beste combinatie bespreken. Wil je uiteindelijk liever enkel elektronische beveiliging inzetten? Dan is dit ook geen probleem, Dutch Crowd Security kan dit voor jou inregelen.


Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Wij beveiligen voor Madame Tussaud
Wij beveiligen voor droomparken
Wij beveiligen het QO Hotel in Amsterdam
Renaissance hotels logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
Wij beveiligen voor Aldi logo
Wij beveiligen voor Karwei
arcadis
mediamarkt
ivy logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
gamma
KFC
Amstel hotel
Medfocus
Dior
Nederlands Elftal
meesterslijpers
Max Bogl
Inwork
Gemeente Amsterdam
Johan Cruijff arena
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden opdrachtgevers.
Tijdens uitbraak Corona was inzet beveiliging genoodzaakt. Contact gezocht met Dutch Crowd Security (DCS), waarna wij de samenwerking zijn aangegaan. DCS heeft in enorm korte tijd kunnen schakelen en beveiliging opgezet bij 32 bouwmarkten. Dit is naar volle tevredenheid opgezet, waarbij het contact erg prettig was en duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen werden. Communicatie tijdens en na de inzet van beveiliging is als zeer prettig ervaren.

Roy Engel - Bourrelier Group

’Door de invoering van de huidige corona maatregelen moesten wij nadenken over het inzetten van personeel om deze maatregen te handhaven. Ons eigen personeel is echter niet getraind om dit in goede banen te lijden én wij hebben deze mensen nodig in hun ‘normale’ positie. Uiteindelijk hebben gekozen om beveiligers in te zetten van DCS. Tevens kan Dutch Crowd Security snel schakelen, levert uitstekende diensten en service en komt altijd de afspraken na. Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Dennis Wentel – Aldi Zaandam

Wij werken graag samen met Dutch Crowd Security als aanvulling op onze eigen stewardinzet. Het is snel en makkelijk schakelen en afspraken worden nagekomen. Een erg fijne partij die de relatie en het werk serieus neemt!

Nora Bijen - Johan Cruijff Arena

Dutch Crowd Security is voor ons dé beveiligingspartner die past bij een snelgroeiende organisatie als Bird. Ze kunnen snel schakelen, leveren zeer professionele tailor made service en zijn daarbij heel discreet en uiterst professioneel. Alles is bespreekbaar, ze denken mee en weten beveiligers te plaatsen die ook passen bij onze bedrijfscultuur.

Dave Valkenburg – Bird

In het voorjaar van 2020 werden wij geconfronteerd met veel ongewenste gasten in ons bedrijf. Na een korte online zoektocht kwam ik uit bij Dutch Crowd Security. Binnen 2 uur na het versturen van het bericht via het contact formulier werd er contact opgenomen. Er werd snel geschakeld en de juiste beveiligingsmaatregelen toegepast. De service was zeer goed afgestemd op ons bedrijf en wij zijn zeer enthousiast over Dutch Crowd Security. Professioneel bedrijf met de juiste uitstraling!

Tristan Dekker – Droomparken

Dutch Crowd Security werd ons aanbevolen. Er was / is direct fijn contact met personeel die weet waar zij over praten. Zij denken mee en komen met vrijblijvende adviezen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking vanwege het vele en directe contact. Er zijn korte lijnen en we kunnen altijd snel schakelen waardoor wijzigingen of problemen snel opgelost kunnen worden.’ Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Yuri Wankum – Renaissance

Dutch Crowd Security heeft zich bewezen in het ‘altijd leveren’ van mensen binnen de Bijenkorf. Zij laten zien dat zij snel kunnen schakelen en altijd meedenken met de Business. Een fijne partner om mee samen te werken.

Tim van Kralingen - de Bijenkorf

Dutch Crowd Security is DE partner in veiligheid. Goed opgeleid personeel, altijd stipt op tijd, reageert altijd adequaat op veranderingen en wensen van de klant.

Ato Karic - Ivy Technology

phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle