Mangatwachten inhuren
Om werkzaamheden in nauwe ruimtes veilig te kunnen laten plaatsvinden zet je een mangatwacht in. Zij houden toezicht en grijpen snel in wanneer nodig.

Mangatwacht

Mangatwacht

Een ‘mangat’ is een nauwe opening naar een besloten ruimte. Het woord ‘mangat’ wordt in de industrie gebruikt om een opening aan te geven die bedoeld is om toegang te krijgen tot een bepaalde installatie om onderhoudswerkzaamheden of controles uit te voeren. Hier kunnen vervelende situaties ontstaan die ten alle tijden moeten worden voorkomen. Hier kun je een mangatwacht voor inhuren.


Werkzaamheden mangatwacht

Bij werkzaamheden in zo’n besloten ruimte dient er altijd een mangatwacht of buitenwacht aanwezig te zijn. Een mangatwacht/buitenwacht voert dezelfde werkzaamheden uit als een industriële brandwacht en houdt de wacht buiten een mangat. Hij of zij controleert of de medewerkers in het mangat hun werk veilig uitvoeren en houdt continu contact met de medewerkers in de besloten ruimte. Toezicht op werkzaamheden in zulke ruimtes is uiterst belangrijk aangezien de persoon die zich hierin bevind lastig kan handelen bij calamiteiten. Hulp van een gespecialiseerde mangatwacht is dan van groot belang. Op deze manier zorg je dat jouw medewerkers hun werk veilig kunnen uitvoeren.

 

Komt de veiligheid van de medewerkers in gevaar? Dan treedt de mangatwacht snel en adequaat op en schakelt de juiste diensten in. Ook kan hij of zij eventueel de medewerkers uit de besloten ruimte redden.

Het uitvoeren van de receptiediensten en bezoekersregistratie: Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden.
Mangatwacht
Mangatwacht

VERSCHILLENDE TYPEN BRANDWACHT

Voor verschillende soorten inzet zijn verschillende type brandwachtdiensten nodig, deze kun je allemaal via Dutch Crowd Security inzetten. Door de inzet van brandwachten houd je de processen zo veilig en efficiënt mogelijk wat leidt tot lagere kosten in het bedrijfsproces.

 

De typen brandwacht diensten die wij naast mangatwachten aanbieden zijn o.a.: industriële brandwachten, gasanalisten en brandwachten. Wil jij weten welke type het best bij jou vraagstuk past? Neem dan zeker contact op, wij geven graag advies.

 

Je kunt ook direct een gratis offerte aanvragen via onze website.


Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Wij beveiligen voor Madame Tussaud
Wij beveiligen voor droomparken
Wij beveiligen het QO Hotel in Amsterdam
Renaissance hotels logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
Wij beveiligen voor Aldi logo
Wij beveiligen voor Karwei
arcadis
mediamarkt
ivy logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
gamma
KFC
Amstel hotel
Medfocus
Dior
Nederlands Elftal
meesterslijpers
Max Bogl
Inwork
Gemeente Amsterdam
Johan Cruijff arena
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden opdrachtgevers.
Tijdens uitbraak Corona was inzet beveiliging genoodzaakt. Contact gezocht met Dutch Crowd Security (DCS), waarna wij de samenwerking zijn aangegaan. DCS heeft in enorm korte tijd kunnen schakelen en beveiliging opgezet bij 32 bouwmarkten. Dit is naar volle tevredenheid opgezet, waarbij het contact erg prettig was en duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen werden. Communicatie tijdens en na de inzet van beveiliging is als zeer prettig ervaren.

Roy Engel - Bourrelier Group

’Door de invoering van de huidige corona maatregelen moesten wij nadenken over het inzetten van personeel om deze maatregen te handhaven. Ons eigen personeel is echter niet getraind om dit in goede banen te lijden én wij hebben deze mensen nodig in hun ‘normale’ positie. Uiteindelijk hebben gekozen om beveiligers in te zetten van DCS. Tevens kan Dutch Crowd Security snel schakelen, levert uitstekende diensten en service en komt altijd de afspraken na. Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Dennis Wentel – Aldi Zaandam

Wij werken graag samen met Dutch Crowd Security als aanvulling op onze eigen stewardinzet. Het is snel en makkelijk schakelen en afspraken worden nagekomen. Een erg fijne partij die de relatie en het werk serieus neemt!

Nora Bijen - Johan Cruijff Arena

Dutch Crowd Security is voor ons dé beveiligingspartner die past bij een snelgroeiende organisatie als Bird. Ze kunnen snel schakelen, leveren zeer professionele tailor made service en zijn daarbij heel discreet en uiterst professioneel. Alles is bespreekbaar, ze denken mee en weten beveiligers te plaatsen die ook passen bij onze bedrijfscultuur.

Dave Valkenburg – Bird

In het voorjaar van 2020 werden wij geconfronteerd met veel ongewenste gasten in ons bedrijf. Na een korte online zoektocht kwam ik uit bij Dutch Crowd Security. Binnen 2 uur na het versturen van het bericht via het contact formulier werd er contact opgenomen. Er werd snel geschakeld en de juiste beveiligingsmaatregelen toegepast. De service was zeer goed afgestemd op ons bedrijf en wij zijn zeer enthousiast over Dutch Crowd Security. Professioneel bedrijf met de juiste uitstraling!

Tristan Dekker – Droomparken

Dutch Crowd Security werd ons aanbevolen. Er was / is direct fijn contact met personeel die weet waar zij over praten. Zij denken mee en komen met vrijblijvende adviezen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking vanwege het vele en directe contact. Er zijn korte lijnen en we kunnen altijd snel schakelen waardoor wijzigingen of problemen snel opgelost kunnen worden.’ Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Yuri Wankum – Renaissance

Dutch Crowd Security heeft zich bewezen in het ‘altijd leveren’ van mensen binnen de Bijenkorf. Zij laten zien dat zij snel kunnen schakelen en altijd meedenken met de Business. Een fijne partner om mee samen te werken.

Tim van Kralingen - de Bijenkorf

Dutch Crowd Security is DE partner in veiligheid. Goed opgeleid personeel, altijd stipt op tijd, reageert altijd adequaat op veranderingen en wensen van de klant.

Ato Karic - Ivy Technology

phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle