Brandbeveiliging

Brandbeveiliging is een essentieel onderdeel van de veiligheid en continuïteit van een bedrijf. Dutch Crowd Security BV is dé specialist in het verzorgen van een uitstekende brandwacht. Wij zetten Brandbeveiliging in op basis van jouw wensen en beveiligingsbehoeften. Dutch Crowd Security BV verzorgt 24/7 beveiliging. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan voor een brandwacht.

Wat is objectbeveiliging
introductie

Wat doet een brandbeveiliger?

Een brandbeveiliger richt zich op verschillende aspecten die er preventief voor zorgen dat risico’s beperkt worden. Denk hierbij aan het bewaken van de algemene veiligheid van (bijvoorbeeld) een werkomgeving en er op toezien dat veiligheidseisen worden nageleefd. Als beveiliger ben je dus verantwoordelijk voor veel aspecten. Een brandbeveiliger wordt alsmede ingezet om mogelijke branden te voorkomen. Vaak wordt een beveiliger ingezet op panden die leeg staan, zodat er voorkomen wordt dat opzettelijk een brand gesticht wordt.

Verantwoordelijkheden

Uiteenlopende takenlijst

gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie

predictive profiling

Takenlijst

Werkzaamheden brandbeveiliger

De beveiliger zorgt ervoor dat er actief wordt voorkomen dat branden ontstaan. Een brandwacht van Dutch Crowd Security BV zorgt ervoor dat branden voorkomen worden en dat men ten allen tijden in een veilige omgeving werkt. De werkzaamheden van een beveiliger omvat onder andere het lopen van een brandronde, dit wordt vaak incombinatie gedaan met een sluitingsronde. De overige werkzaamheden kunnen besproken worden met een opdrachtgever en aangepast worden aan je persoonlijke wensen.

Toegangscontrole

Open en sluit-rondes

Brand- en controlerondes

Brandwacht Dutch crowd security BV

brandbeveiligingsbedrijf

Wil je wegens de veiligheid brandbeveiliging inhuren? Of ben je verplicht om brandbeveiliging in te zetten? Bij Dutch Crowd Security BV voldoen we aan de laatste eisen omtrent beveiliging en zien wij toe op de veiligheid van het pand en bezoekers. Regeld direct een beveiliger bij één van de beste beveiligingsbedrijven van Nederland.

Ontvang een offerte waar u blij van wordt
Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact op te nemen.