Brandbeveiliging

Jaarlijks wordt er miljoenen euro’s aan schade aangericht door brand binnen bedrijven. De brandbeveiliging wordt door veel bedrijven niet goed uitgevoerd omdat dit in veel gevallen een tijdrovende klus is. Dutch Crowd Security is gespecialiseerd in het onderhouden van de brandbeveiliging. 

Het hoofdkantoor van ons beveiligingsbedrijf
introductie

Wat is brandbeveiliging?

Brandbeveiliging moet worden toegepast wanneer meerdere gebouweigenaren verantwoordelijk zijn voor de onderhoud en veiligheid van het gebouw en de mensen die er werkzaam zijn.  Er wordt een groot risico gelopen wanneer bepaalde zaken niet met enige regelmaat worden gecontroleerd. 

Takenlijst

Werkzaamheden brandbeveiliging

Onze beveiligers zijn zeer ervaren op gebied van brandbeveiliging. Zij hebben allemaal een aansluitende opleiding, de juiste certificeringen, meerdere jaren werkervaring en zijn goed bekend met predictive profiling. 

De systemen waarmee een bedrijf werkt moeten regelmatig nagelopen worden. ‘Brandpreventie’ is hierbij het sleutel woord. 

Toegangscontrole

Cameratoezicht

Sleutelbeheer

Open- en sluitrondes

Brandpreventie & BHV

Hospitality services verlenen

Over brandbeveiliging

brandbeveiliging

Het uitvoeren van brandpreventie is bij de wet verplicht. Het is daarom verstandig om ervoor te zorgen dat de brandbeveiliging op orde is. Dutch Crowd Security heeft beveiligers in dienst die de juiste educatie hebben gevolgd om te ondersteunen bij de brandveiligheid van een organisatie. We maken uw organisatie er op attent waar de brandpreventie nog niet waterdicht is en op welke manier dit kan worden opgelost. De brandbeveiligers komen om de paar weken langs om te controleren of de brandveiligheid nog up-to-date is en of de juiste rapporten zijn opgesteld.
Ontvang een offerte waar u blij van wordt
Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact op te nemen.
wij zorgen voor veiligheid bij
Veilig naar en in je work :)
Beveiliging voor Tiffany & Co
En ook voor Dior leveren wij beveiliging
Wij beveiligen voetbalwedstrijden voor Ajax en Nederland in de Johan Cruijff Arena
Goede pakken hebben goede beveiliging nodig.
MAC
gemeente amsterdam
Wij werken voor het Steigenberger Airport Hotel
En ook voor Casino Merkur leveren wij beveiliging
En ook voor Pllek leveren wij beveiliging
En ook voor vingino leveren wij beveiliging
Bijenkorf

Neem vrijblijvend contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening? Of ben je op zoek naar een beveiligingsbedrijf? Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.