Beveiliging

Een veilige keuze
De beveiligers van Dutch Crowd Security voorzien je graag van de beste beveiliging

De beveiliging van Dutch Crowd Security

Jaarlijks organiseren wij beveiliging voor honderden projecten door heel Nederland, van zowel eenmalige opdrachten als dagelijkse beveiliging op locatie.

Beveiligers Nederland

Onze beveiliging zorgt ervoor dat je volledig ontzorgt wordt over de veiligheid van jouw organisatie of evenement. We kunnen je o.a. ontzorgen bij:
Het uitvoeren van de receptiediensten en bezoekersregistratie: Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden.
Het uitvoeren van hulpverlening bij ongevallen: Al onze beveiligers zijn getraind in EHBO en BHV en kunnen direct hulpverlening bieden bij ongevallen.
Het uitvoeren van controlerondes: De beveiligers lopen op verschillende tijden gedurende de dag controlerondes om de veiligheid in- en om het pand (of terrein) te waarborgen.
Het uitvoeren van brand- en sluitrondes om calamiteiten ook buiten werktijden te voorkomen.
Beveiliging Bouw
Objectbeveiliging

Onze beveiliging ontzorgt

Ben je op zoek naar professionele beveiligers voor jouw organisatie? Onze getrainde beveiligers staan klaar om je te voorzien van de beste veiligheid.
Wij staan klaar om je te ondersteunen bij jouw veiligheids uitdagingen. We werken enkel met de beste beveiligers die kennis hebben van de branche.
Offerte aanvragen
Ontzorgen
Flexibiliteit
Oplossingsgericht
Passie & beleving
Beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security
Bekijk onze introductievideo
Offerte aanvragen voor Beveiliging
Beveiliging inhuren
Direct iemand spreken?
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
© 2020 | Dutch Crowd Security, Alle rechten voorbehouden.
Offerte aanvragen
Bel:  085 822 9600
Scroll naar boven
camera-videophone-handsetarrow-rightcheckmark-circlecross-circle