Beveiliging Voetbalwedstrijden

Voorkom calamiteiten tijdens voetbalwedstrijden
Wekelijks trekken veel supporters naar stadiums of voetbalverenigingen om te genieten van een wedstrijd. Uiteraard gaan ze voor een goed eindresultaat. Helaas is het een welbekend probleem in nederland dat een deel van de supporters af en toe moeite heeft om zich goed te gedragen. Dit kan resulteren in grote vechtpartijen of schade in en om de voetbalvereniging of in het stadion.

Beveiliging inhuren voor voetbalwedstrijden

Voetbalverenigingen lopen het risico op hoge kosten of zelfs geen publiek meer te mogen verwelkomen. Financiële schade waar een voetbalclub enorm onder kan leiden. Wij zorgen er voor dat dit wordt voorkomen. Dit doen we inmiddels een ruime tijd voor wedstrijden die in de Johan Cruijff Arena worden gespeeld (o.a. Ajax en het Nederlands Elftal).
Beveiliging voor voetbalwedstrijden is onderdeel van evenementenbeveiliging

Bezoekers en beveiliging voetbalwedstrijden

De supporters moeten natuurlijk niet het gevoel hebben dat er strenge beveiliging prominent aanwezig is, want dat gaat ten kosten van de beleving van de wedstrijd. 
Echter willen zij zich uiteraard wel veilig voelen. Wij zetten onze beveiligers daarom dusdanig in dat zij onopvallend aanwezig zijn. Alles staat in het belang van het welzijn van de supporters. We begroeten ze gastvrij en staan beschikbaar om hun vragen te beantwoorden. Dit geeft een positieve invloed op de sfeer. Zo geniet je zelf ook volop van de wedstrijden zonder alle zorgen rondom de beveiliging.
Onze Stewards aan het werk tijdens een wedstrijd van Ajax
Objectbeveiliging

Wat is evenementenbeveiliging?

Bij ieder evenement staat veiligheid op de eerste plaats, daarom dient ieder evenement te zijn voorzien van evenementenbeveiliging. 
Of het nou gaat om groot- of kleinschalige evenementen, je wenst optimale veiligheid voor de bezoekers. We zijn gespecialiseerd in evenementenbeveiliging en zorgen ervoor dat de beveiliging niet ten koste gaat van de gastvrijheid. De bezoekers moeten zich niet alleen veilig maar ook welkom voelen.
Offerte aanvragen
Ontzorgen
Flexibiliteit
Oplossingsgericht
Passie & beleving
Beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security
Bekijk onze introductievideo
Offerte aanvragen voor Beveiliging Voetbalwedstrijden
Beveiliging inhuren
Direct iemand spreken?
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
© 2020 | Dutch Crowd Security, Alle rechten voorbehouden.
Offerte aanvragen
Bel:  085 822 9600
Scroll naar boven
camera-videophone-handsetarrow-rightcross-circle