Beveilig jouw tuincentrum tegen winkeldiefstal.
De meeste tuincentra beschikken over een groot aantal meters aan oppervlakte. Het personeel kan niet elke hoek in de gaten houden. Met beveiliging voor een tuincentrum voorkom je calamiteiten en kunnen medewerkers en bezoekers met een veilig gevoel de winkel betreden.

Beveiliging tuincentrum

Wat houdt tuincentrum beveiliging in?

De taak van een winkelbeveiliger bestaat vooral uit het voorkomen van winkelcriminaliteit. Toch is zijn taak veel meer opvattend. Optreden bij winkeldiefstal, service verlenen aan het winkelende publiek, brandpreventie, het verlenen van eerste hulp bij ongelukken en Hospitality services behoren ook tot het takenpakket. Tevens zorgen zij voor een veilig gevoel bij de medewerkers, klanten en leveranciers.

Taken van Objectbeveiliging

Wij zijn een expert op het gebied van Tuincentrum beveiliging. Onze ervaren en gekwalificeerde beveiligers kunnen met hun opvallende of onopvallende aanwezigheid direct optreden bij verdachte situaties.
Het uitvoeren van hulpverlening bij ongevallen: Al onze beveiligers zijn getraind in EHBO en BHV en kunnen direct hulpverlening bieden bij ongevallen.
Het uitvoeren van controlerondes: De objectbeveiligers lopen op verschillende tijden gedurende de dag controlerondes om de veiligheid in- en om het pand (of terrein) te waarborgen.
Het uitvoeren van brand- en sluitrondes om calamiteiten ook buiten werktijden te voorkomen.
bewaking

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
Ajax
De Bijenkorf
Renaissance Hotels
QO Amsterdam
NOC NSF
Gamma
Tiffany&Co
Madame Tussauds
Max Bogl
Droomparken
Scroll naar boven
phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle