lion

Beveiliging Nederland

Professionele beveiliging in heel Nederland
Onze beveiliging staat jaarlijks bij honderden evenementen en organisaties in voor de veiligheid van medewerkers, bezoekers en reizigers in heel Nederland.

Beveiliging Nederland

Professionele beveiliging in heel Nederland
Onze beveiliging staat jaarlijks bij honderden evenementen en organisaties in voor de veiligheid van medewerkers, bezoekers en reizigers in heel Nederland.

Beveiligingsbedrijf Nederland inhuren

Wij ontzorgen je overal in Nederland op het gebied van objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, winkelbeveiliging of elk ander soort beveiliging op maat. Dutch Crowd Security is jouw partner in veiligheid. 

Taken beveiliging

Dutch Crowd Security organiseert beveiliging op maat, dit houdt in dat de beveiligingswerkzaamheden die nodig en/of gewenst zijn voor iedere organisatie verschillen. Onze beveiligers worden op de volgende diverse taken ingezet:
Het uitvoeren van de receptiediensten en bezoekersregistratie: Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden.
Het uitvoeren van hulpverlening bij ongevallen: Al onze beveiligers zijn getraind in EHBO en BHV en kunnen direct hulpverlening bieden bij ongevallen.
Het uitvoeren van controlerondes: De beveiligers lopen op verschillende tijden gedurende de dag controlerondes om de veiligheid in- en om het pand (of terrein) te waarborgen.
Het uitvoeren van brand- en sluitrondes om calamiteiten ook buiten werktijden te voorkomen.
Objectbeveiliging in een Museum
Objectbeveiliging

Wij zorgen voor jouw veiligheid

Wij bieden hoogwaardige kwaliteit dienstverlening en denken mee over alle stappen binnen de beveiliging van jouw organisatie.
Ben je op zoek naar professionele objectbeveiligers voor jouw organisatie? Onze getrainde beveiligers staan klaar om om je te voorzien van de beste beveiliging.
Ik wil een offerte aanvragen
Offerte aanvragen voor Beveiliging Nederland
Beveiliging inhuren?
Direct iemand spreken?
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
© 2020 | Dutch Crowd Security, Alle rechten voorbehouden.
SitemapVeelgestelde vragenCookiesPrivacy PolicyAlgemene voorwaarden
Wij leiden vakmensen opJustitie
Offerte aanvragen
Bel:  085 822 9600
Scroll naar boven
phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle