Beveiligers

Beveiliging op maat

Dutch Crowd Security is expert op het gebied van beveiliging. Jaarlijks beveiligen wij honderden projecten; van kleine eenmalige opdrachten tot zeer grote festivals in en omgeving.

 

beveiligers nodig?

Vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.
onze werkwijze
  • Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact op te nemen.
  • Een offerte waar je blij van wordt.
  • Professionele, gastvrije beveiligers

beveiligers inhuren?

Beveiligers Nederland

Ons team bestaande uit meer dan 150 gescreende, vaste beveiligers met jarenlange ervaring binnen uiteenlopende branches, zal je totaal ontzorgen en de veiligheid van je gasten en jezelf waarborgen. Bij grote projecten kunnen wij ook onze vaste groep ZZP-ers inschakelen. Dit maakt ons zeer schaalbaar voor de inzet jouw ideale beveiliging.

Daarom maakt het ons niet uit hoeveel beveiliging jij nodig hebt. Door ons grote volume aan mankracht worden wij ingezet bij een zeer divers scala aan soorten beveiligingsopdrachten. Van een (grootschalig) festival tot aan een klein zakelijk evenement zoals een productpresentatie of bedrijfsopening.

Waarom kiezen voor beveiliging van Dutch Crowd Security?

flexibel. ontzorgen. oplossingsgericht.

De afgelopen jaren zijn wij explosief gegroeid naar een diversiteit aan prachtige opdrachtgevers en een toegewijd team met gekwalificeerde beveiligers. Wij zijn trots op het feit dat we onszelf mogen bekronen als het snelst groeiende beveiligingsbedrijf in Nederland. Bekijk de video en maak kennis met Dutch Crowd Security.

Ons pand aan de buitenkant
Video afspelen
Ontvang een offerte waar u blij van wordt
Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact op te nemen.