Beveiligingsbedrijf Dutch Crowd Security
lion

Bedrijfsbeveiliging

Bescherm jouw organisatie met bedrijfsbeveiliging
Dutch Crowd Security is expert op het gebied van bedrijfsbeveiliging binnen- en buiten kantooruren. Zorg voor een optimaal veiligheidsgevoel voor medewerkers en bezoekers.
lion

Bedrijfsbeveiliging

Bescherm jouw organisatie met bedrijfsbeveiliging
Dutch Crowd Security is expert op het gebied van bedrijfsbeveiliging binnen- en buiten kantooruren. Zorg voor een optimaal veiligheidsgevoel voor medewerkers en bezoekers.

Wij beveiligen jouw bedrijf

Met de expertise van Dutch Crowd Security op het gebied van bedrijfsbeveiliging zorg je ervoor dat jouw organisatie ten allen tijden wordt beveiligd tegen diefstal, vernieling of andere calamiteiten die zich binnen- en buiten kantooruren kunnen voordoen.
Bedrijfsbeveiliging is onderdeel van Objectbeveiliging.

Een veilig gevoel

Bedrijfsbeveiliging bestaat uit het uitvoeren van portiek-, receptie-, en beveiligingsdiensten in- en rondom het bedrijfspand. Door het uitvoeren van controlerondes wordt tijdig gesignaleerd en gehandeld op situaties die jouw organisatie enigszins schade kunnen berokkenen.
Het uitvoeren van de receptiediensten en bezoekersregistratie: Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden.
Het uitvoeren van hulpverlening bij ongevallen: Al onze beveiligers zijn getraind in EHBO en BHV en kunnen direct hulpverlening bieden bij ongevallen.
Het uitvoeren van controlerondes: De objectbeveiligers lopen op verschillende tijden gedurende de dag controlerondes om de veiligheid in- en om het pand (of terrein) te waarborgen.
Het uitvoeren van brand- en sluitrondes om calamiteiten ook buiten werktijden te voorkomen.
Sjabloon Beveiliging
Beveiligingsbedrijf

Beveiliging voor bedrijven

Ben je op zoek naar professionele bedrijfsbeveiligers voor jouw organisatie?
Onze getrainde beveiligers staan klaar. Wij zijn jouw partner in veiligheid en zorgen samen voor een beveiligingsplan dat inspeelt op de behoefte van het pand, de medewerkers en eventuele bezoekers.
Offerte aanvragen

Wat wij voor je oplossen

Wij zorgen ervoor dat jij met een gerust hart het kantoorpand verlaat 
Wij zijn expert op het gebied van bedrijfsbeveiliging en samen met ons team van ervaren beveiligers zorgen we voor de veiligheid van jouw organisatie. We nemen de zorg voor het voorkomen van inbraak, brand of andere calamiteiten voor je uit handen. 
Beveiligingsbedrijf
Offerte aanvragen voor Bedrijfsbeveiliging
Wil je bedrijfbeveiliging inhuren? Neem gerust contact op!
Direct iemand spreken?
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden evenementenbureau’s, gemeentes, projectontwikkelaars, retailers en hoteliers.
Ajax
De Bijenkorf
Renaissance Hotels
QO Amsterdam
NOC NSF
Gamma
Tiffany&Co
Madame Tussauds
Max Bogl
Droomparken
© 2020 | Dutch Crowd Security, Alle rechten voorbehouden.
SitemapVeelgestelde vragenCookiesPrivacy PolicyAlgemene voorwaarden
Wij leiden vakmensen opJustitie
Offerte aanvragen
Bel:  085 822 9600
Scroll naar boven
phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle