Bedrijfsbeveiliging

Dutch Crowd Security is gespecialiseerd in bedrijfsbeveiliging om jouw kantoor(pand) te beschermen tegen schadelijke invloeden van binnen en buitenaf.
Wat is objectbeveiliging

bedrijfsbeveiliging inhuren

Ruime ervaring bedrijfsbeveiliging

Dankzij meer dan 1000 opdrachtgevers hebben we ruime ervaring met objectbeveiliging. 

Full Service Dienstverlening

Volledige beveiligingsservice op basis van onze ervaring op het gebied van objectbeveiliging. 

ontzorgen

Samen met u denken over de mogelijkheden op basis van uw planning en budget. 

oplossingen Beveiliging voor bedrijven

Wij beveiligen jouw bedrijf

Zoek je een beveiligingsbedrijf welke professionele beveiligers inzet voor jou bedrijf? Wil je jouw bedrijf behoeden van calamiteiten van zowel binnen als buiten het bedrijf? Wij hebben voor reeds meer dan 100 bedrijven mogen voorzien van professionele bedrijfsbeveiliging. Onze beveiligers beschikken over aansluitende opleidingen, de juiste certificeringen, meerdere jaren werkervaring en maken actief gebruik van predictive profiling.

Elk bedrijf heeft te maken met uiteenlopende risico’s. Dit is uiteenlopend van de veiligheid van het personeel tot aan de diefstal van gevoelige en belangrijke bedrijfsinformatie of goederen.

Beveiliging voor bedrijven

Dit resulteert in oponthoud in de dagelijkse werkzaamheden voor beveiliging voor bedrijven waarbij vaak een hoop kosten, imagoschade en emotie een rol zal spelen. Veel bedrijven kiezen daarom om bedrijfsbeveiliging in te zetten. Wij hebben al veel bedrijven in Haarlem en omstreken mogen voorzien van professionele beveiliging.

Soorten bedrijfsbeveiliging.

Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten bedrijfsbeveiliging, zoals; kantoorbeveiliging, retail, hotels, etc.

Waarom?

flexibel. ontzorgen. oplossingsgericht.

De afgelopen jaren zijn wij explosief gegroeid naar een diversiteit aan prachtige opdrachtgevers en een toegewijd team met gekwalificeerde mensen. Wij zijn trots op het feit dat we onszelf mogen bekronen als het snelst groeiende beveiligingsbedrijf in Nederland. Bekijk de video en maak kennis met Dutch Crowd Security.
Ons pand aan de buitenkant
Video afspelen
Verantwoordelijkheden

Onze werkzaamheden

Uiteenlopende takenlijst

gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie

predictive profiling

Ontvang een offerte waar u blij van wordt
Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact op te nemen.
waarom

Wat wij voor je oplossen

Zodra jij of je collega’s ’s avonds het bedrijf verlaten, wil je genieten van jouw welverdiende rust. Daarbij wil je jezelf niet druk maken om eventuele inbraak, brand of andere vervelende situaties. Door gebruik te maken van onze bedrijfsbeveiliging is dit ook niet nodig. Wij zijn expert op gebied van bedrijfsbeveiliging en hebben goed opgeleide beveiligers in dienst. Wij ontzorgen je compleet op het gebied van beveiliging en veiligheid zodat jij je bezig kunt houden met waar je het beste in bent, het leiden van jouw bedrijf.

Beveiliging bedrijven

Onze beveiligers zijn vooral preventief aanwezig. Niet alleen ’s avonds of tijdens de nachtelijke uren, maar ook overdag, bieden zij professioneel toezicht en voeren zij regelmatige controlerondes uit. Naast het preventief aanwezig zijn van onze beveiligers, kunnen zij met hun ervaring en kennis van Predictive Profiling situaties vroegtijdig inschatten. Zo kunnen zij tijdig ingrijpen en weten zo vervelende situaties te voorkomen. Daarmee zorgen zij voor openbare orde en rust binnen jouw bedrijf. Ook Hospitality staat bij ons hoog in het vaandel. Naast het uitvoeren van de standaard beveiligingswerkzaamheden kunnen onze beveiligers ook fungeren als security host.

Bieden jullie ook Animale beveiliging aan?
Animale beveiliging is het inzetten van een nachtbewaking om een te beveiligen doel, vaak op stille terreinen in de nachten te beschermen tegen schadelijke invloeden. Die invloeden kunnen van buitenaf komen, zoals terrorisme en georganiseerde criminaliteit, maar ook van binnenuit, bijvoorbeeld fraude en verduistering.

Animale beveiliging is een belangrijk onderdeel van beveiliging voor bedrijven.

Beveiligers of bewakers inzetten

Dutch Crowd Security werkt uitsluitend met de best beschikbare beveiligers in de markt met sterke focus op een hospitality mindset, predictive profiling, klantvriendelijke interventietechnieken en een flinke dosis kennis op het vlak van beveiliging. Onze beveiligers herken je aan hun tiptop outfit, hun zelfverzekerde houding, hun scherpe oog en hun uitstraling, waardoor ze elke situatie de baas te zijn.

Een totaalpakket met een beveiligingsplan

Wij doen meer dan alleen het inzetten van beveiligers voor jouw project. Zo staan onze consultants 24/7 klaar om allerlei (veiligheids-) vraagstukken op te lossen. In een tijdperk waarin verandering de enige constante factor is houden wij niet op voordat alle vraagstukken zijn opgelost. Wij kunnen je snel en adequaat voorzien van objectbeveiligers, Quick Response Team beveiligers, security hosts, persoonsbeveiligers, winkelbeveiligers, evenementenbeveiligers, brandwachten en verkeersregelaars. Bovendien kun je ook bij ons terecht voor andere veiligheid gerelateerde zaken, zoals portofoons, polsbandjes en veiligheidsuitrustingen. Want schakelen met één en dezelfde partij is wel zo prettig!
 • Zaken doen met één van de beste beveiligingsbedrijven
 • Professionele en kwalitatieve dienstverlening. Alle veiligheidsdiensten onder 1 dak.
 • Ontzorgen van de klant met passie en beleving
 • Regionale focus op klanten
 • Een eigen klantenportaal met o.a. management informatie
 • De klant staat altijd op nummer 1. Wij kennen onze klanten door en door.
 • Feilloze en zorgvuldige communicatie
 • Snel en adequaat handelen (ad-hoc schakelen)
 • 100 % leveringsgarantie
 • Betrouwbaar en dienstbaar
 • Hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel, oplossingsgerichtheid en zelfredzaamheid
 • Persoonlijk contact met onze ervaren professionals die 24/7 klaarstaan voor vragen en advies. (Piketdienst)
 • Wij zijn flexibel en denken graag mee over de veiligheidsrisico’s
 • Bij selectie van onze beveiligers houden wij altijd rekening met uitstraling winkel en regio
Ontvang een offerte waar u blij van wordt
Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact op te nemen.

Takenlijst objectbeveiliging

Onze beveiligers zeer ervaren op gebied van objectbeveiliging. Zij hebben allemaal een aansluitende opleiding, de juiste certificeringen, meerdere jaren werkervaring en zijn goed bekend met predictive profiling. Naast het uitvoeren van de beveiligingswerkzaamheden kunnen onze beveiligers ook fungeren als security host. Zij verwelkomen bezoekers vriendelijk en staan altijd klaar om hen te helpen. De taken die onze beveiligers o.a. uitvoeren zijn:

 • Toegangscontrole
 • Cameratoezicht
 • Sleutelbeheer
 • Open- en sluitrondes
 • Brandpreventie
 • BHV
 • Hospitality services verlenen
 

Ervaring in veiligheidsbranche en certificeringen.

Dutch Crowd Security werkt volgens de normen van het Keurmerk Beveiliging, Keurmerk Evenementenbeveiliging en ISO 9001 / ISO 14001.
Daarnaast zijn we gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Ons team wordt voortdurend bijgeschoold in calamiteiten, drugsherkenning, ziektebeelden, hospitality en profiling.

Predictive Profiling

Predictive profiling is een beveiligingsmethodiek die is ontwikkeld om mogelijke dreiging of diefstal al in een vroeg stadium te onderkennen. In plaats ven het handelen als het al gebeurd is, worden problemen tijding ingeschat en hierdoor voorkomen. Als predictive profiler kijk je heel nauwgezet naar uiterlijke kenmerken, gedragspatronen (en afwijkingen daarin) en andere opvallende dingen.