Allround beveiliger
Een beveiliger die je met een breed taken pakket op verschillende werkzaamheden kunt inzetten.

Allround beveiliger

allround beveiliger

Is jouw organisatie op zoek naar een beveiliger die breed inzetbaar is? Denk bijvoorbeeld aan het werken van nachtdiensten, draaien van receptiediensten en/of mee kan werken op een event dat jouw organisatie heeft georganiseerd. Dan zet je een Allround beveiliger in die breed is opgeleid en ervaren is in verschillende beveiligingsdiensten.


Werkzaamheden allround beveiliger

Beveiligers die breed inzetbaar zijn hebben ervaring in een variërend pakket aan werkzaamheden. Ervaring is een must aangezien elke situatie anders is, door deze mee te maken weet je als beveiliger het best hoe je hierop kunt anticiperen. Al onze allround beveiligers hebben voldoende ervaring en de juiste opleidingen om verschillende werkzaamheden op te kunnen pakken.

 

Het uitvoeren van de receptiediensten, toegangscontrole en bezoekersregistratie: Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden. Onze beveiligers zorgen voor een warm welkom en zijn het visitekaartje voor je organisatie.
Calamiteiten opvolgen;
Het uitvoeren van controle-, brand-, open-, en sluitrondes. De beveiligers lopen op verschillende tijden gedurende de dag controlerondes om de veiligheid in- en om het pand (of terrein) te waarborgen.
Tijdig inschatten van vervelende situaties en deze doordoor voorkomen;
Bezoekers een welkom en vooral veilig gevoel geven;
Het uitvoeren van hulpverlening bij ongevallen. Al onze beveiligers zijn getraind in EHBO en BHV en kunnen direct hulpverlening bieden bij ongevallen. Zo ben je ervan verzekerd dat er altijd iemand in de buurt is die kan inspringen wanneer er zich ongevallen voordoen;
Toezicht houden op de veiligheid en op de naleving van de (huis)regels en wet- en regelgeving.
Het uitvoeren van de receptiediensten en bezoekersregistratie: Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden.
Werkzaamheden allround beveiliger
allround beveiliger inhuren

allround beveiliger inhuren

Naast het bieden van goede beveiligers staat bij ons Hospitality hoog in het vaandel. Beveiligers zorgen immers niet enkel voor een veilige omgeving, maar dragen ook bij aan het gastvrije imago van een organisatie. Ze kunnen als aanspreekpunt dienen, helpen vragen te beantwoorden en bezoekers/klanten verwelkomen bij binnenkomst.
Dutch Crowd Security helpt steeds meer organisaties met het inrichten van hun beveiligingsvraagstukken. Elke situatie/organisatie vraagt om beveiliging op maat en wij vinden het belangrijk hier een passende dienst voor aan te bieden. Denk jij dat jouw organisatie op zoek is naar een Allround beveiliger? Neem gerust even contact op, dan kunnen we samen bepalen of dit het type beveiliging is dat jou kan helpen. Ben je direct geïnteresseerd in onze tarieven? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte  op maat.

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Wij voorzien je graag van de beste beveiliging op maat
Online offerte aanvragen
Wij beveiligen voor Madame Tussaud
Wij beveiligen voor droomparken
Wij beveiligen het QO Hotel in Amsterdam
Renaissance hotels logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
Wij beveiligen voor Aldi logo
Wij beveiligen voor Karwei
arcadis
mediamarkt
ivy logo
Wij beveiligen voor de Bijenkorf
gamma
KFC
Amstel hotel
Medfocus
Dior
Nederlands Elftal
meesterslijpers
Max Bogl
Inwork
Gemeente Amsterdam
Johan Cruijff arena
Vertrouwd en ingezet door 5.000 + tevreden opdrachtgevers.
Tijdens uitbraak Corona was inzet beveiliging genoodzaakt. Contact gezocht met Dutch Crowd Security (DCS), waarna wij de samenwerking zijn aangegaan. DCS heeft in enorm korte tijd kunnen schakelen en beveiliging opgezet bij 32 bouwmarkten. Dit is naar volle tevredenheid opgezet, waarbij het contact erg prettig was en duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen werden. Communicatie tijdens en na de inzet van beveiliging is als zeer prettig ervaren.

Roy Engel - Bourrelier Group

’Door de invoering van de huidige corona maatregelen moesten wij nadenken over het inzetten van personeel om deze maatregen te handhaven. Ons eigen personeel is echter niet getraind om dit in goede banen te lijden én wij hebben deze mensen nodig in hun ‘normale’ positie. Uiteindelijk hebben gekozen om beveiligers in te zetten van DCS. Tevens kan Dutch Crowd Security snel schakelen, levert uitstekende diensten en service en komt altijd de afspraken na. Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Dennis Wentel – Aldi Zaandam

Wij werken graag samen met Dutch Crowd Security als aanvulling op onze eigen stewardinzet. Het is snel en makkelijk schakelen en afspraken worden nagekomen. Een erg fijne partij die de relatie en het werk serieus neemt!

Nora Bijen - Johan Cruijff Arena

Dutch Crowd Security is voor ons dé beveiligingspartner die past bij een snelgroeiende organisatie als Bird. Ze kunnen snel schakelen, leveren zeer professionele tailor made service en zijn daarbij heel discreet en uiterst professioneel. Alles is bespreekbaar, ze denken mee en weten beveiligers te plaatsen die ook passen bij onze bedrijfscultuur.

Dave Valkenburg – Bird

In het voorjaar van 2020 werden wij geconfronteerd met veel ongewenste gasten in ons bedrijf. Na een korte online zoektocht kwam ik uit bij Dutch Crowd Security. Binnen 2 uur na het versturen van het bericht via het contact formulier werd er contact opgenomen. Er werd snel geschakeld en de juiste beveiligingsmaatregelen toegepast. De service was zeer goed afgestemd op ons bedrijf en wij zijn zeer enthousiast over Dutch Crowd Security. Professioneel bedrijf met de juiste uitstraling!

Tristan Dekker – Droomparken

Dutch Crowd Security werd ons aanbevolen. Er was / is direct fijn contact met personeel die weet waar zij over praten. Zij denken mee en komen met vrijblijvende adviezen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking vanwege het vele en directe contact. Er zijn korte lijnen en we kunnen altijd snel schakelen waardoor wijzigingen of problemen snel opgelost kunnen worden.’ Wij zijn zeer tevreden met Dutch Crowd Security als beveiligingspartner.

Yuri Wankum – Renaissance

Dutch Crowd Security heeft zich bewezen in het ‘altijd leveren’ van mensen binnen de Bijenkorf. Zij laten zien dat zij snel kunnen schakelen en altijd meedenken met de Business. Een fijne partner om mee samen te werken.

Tim van Kralingen - de Bijenkorf

Dutch Crowd Security is DE partner in veiligheid. Goed opgeleid personeel, altijd stipt op tijd, reageert altijd adequaat op veranderingen en wensen van de klant.

Ato Karic - Ivy Technology

phone-handsetarrow-rightcheckmark-circle