Aanbesteding beveiliging

Aanbesteding beveiliging voor ervaren en professionele beveiliging met de beste veiligheidsoplossingen. De 150 gescreende en gediplomeerde beveiligers van Dutch Crowd Security staan graag in voor je beveiliging en veiligheid. We zijn specialist in veel diverse beveiligingsdiensten. Van evenementenbeveiliging, objectbeveiliging en winkelbeveiliging tot bouwbeveiliging.

Aanbesteding beveiliging bij Dutch Crowd Security

Bij Dutch Crowd Security werken we met een vast team van 150 gekwalificeerde en gescreende beveiligers. Als professioneel beveiligingsbedrijf zijn we gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie en voldoen we aan alle normen die zijn gesteld in het Keurmerk Evenementenbeveiliging, het Keurmerk Beveiliging en de ISO 14001 en ISO 9001. We bieden beveiligingsdiensten op maat door heel Nederland en beveiligen uiteenlopende evenementen, bedrijven, projecten en personen. We werken regelmatig samen met zzp’ers om ook grote beveiligingsvraagstukken op te lossen. Hierdoor zijn we flexibel inzetbaar voor zowel kleine als grote beveiligingsopdrachten.

Getrainde beveiligers

Voor een aanbesteding van beveiliging van hoge kwaliteit, werken we uitsluitend met goed getrainde beveiligers. We trainen onze beveiligers dan ook voortdurend op calamiteiten, ziektebeelden, drugsherkenning, hospitality en predictive profiling, zodat ze in risicovolle situaties exact weten hoe te handelen. Daarnaast werken we vanuit een klantvriendelijke interventietechniek en hebben we voldoende kennis op het gebied van beveiliging en veiligheid.

Predictive profiling

In al onze aanbesteding beveiligingsoplossingen gebruiken we de zogenoemde predictive profiling: het vroegtijdig herkennen en signaleren van opvallend gedrag. Zo schatten we op tijd in of er actie ondernomen dient te worden. Door deze manier van werken voorkomen we veel calamiteiten. Hoe je onze beveiligers herkent? Aan hun zelfverzekerde houding, oplettende oog en professionele outfit. Zij staan paraat in iedere situatie.

aanbesteding beveiliging diensten

Bij Dutch Crowd Security hebben we jarenlange ervaring met het aanbesteden van beveiligen van diverse evenementen, projecten, organisaties en personen. Of het nu gaat om vaste, tijdelijke, grote of kleine opdrachten. We helpen graag. Ontdek onze beveiligingsdiensten:

Evenementenbeveiliging

Goede beveiliging is bij een evenement van cruciaal belang. Onze beveiligers zijn gespecialiseerd in het in de hand houden van festivals, voetbalwedstrijden, feesten en ander evenementen.

Objectbeveiliging

Voorkom fraude, diefstal en vernieling bij je bedrijf tijdens en buiten kantooruren met professionele objectbeveiliging. We voeren toegangscontroles, cameratoezicht en meer uit.

Festivalbeveiliging

Het in de hand houden van grote groepen mensen vraagt om veel kennis en ervaring. Bij Dutch Crowd Security hebben we al meer dan honderden festivals voorzien van een compleet beveiligingsplan.

Winkelbeveiliging

Verlenen van eerste hulp, optreden bij diefstal, service verlenen en winkelcriminaliteit tegengaan zijn allemaal taken die behoren tot het takenpakket van onze winkelbeveiligers.

Zorgbeveiliging

De kans op calamiteiten en geweld is in iedere zorgstelling aanwezig. Onze beveiligers bewaken de veiligheid in ziekenhuizen, verzorgingshuizen en andere zorginstellingen.

Museumbeveiliging

Onze museumbeveiligers zijn in staat om ongewenste gasten en criminaliteit te voorkomen. We treden op bij ongelukken, brand en diefstal en geven museumbezoekers advies en verlenen ze hulp.

Hotelbeveiliging

Natuurlijk wil je dat gasten en medewerkers zich prettig en veilig voelen in je hotel. De hotelbeveiligers van Dutch Crowd Security dragen hier graag hun steentje aan bij met professionele beveiliging.

Sociale dienstverlening

Tijdig risico’s herkennen en direct en zorgvuldig handelen zijn zaken die onze beveiligers op het lijf zijn geschreven. We dragen zorg bij de beveiliging van je bezoekers, personeel en bewoners.

Bouwbeveiliging

Jaarlijks wordt er op bouwplaatsen voor miljoenen euro’s aan schade aangericht. Voorkom dit op jouw locatie door het inschakelen van beveiligers. Zij bewaken dag en nacht je bouwterrein.

Met spoed beveiliging aanbesteden? Onze consultants staan 24/7 voor je klaar voor het leveren van objectbeveiligers, persoonsbeveiligers, brandwachten, maar ook voor andere veiligheid gerelateerde zaken. Denk hierbij aan polsbandjes, portofoons of veiligheidsuitrustingen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aanbesteding beveiliging van a tot z

Naast onze ruime keuze in beveiligingsdiensten gaan we graag een stapje verder. Zo doen we meer dan enkel het inzetten van beveiligers bij je project of kantoorpand. We helpen graag bij het opstellen van een volledig plan, het oplossen van verschillende beveiligingsvraagstukken en het uit handen nemen van het volledige proces. Je hebt zo zelf geen omkijken naar alle zaken rondom de beveiliging, brand- en risico-inventarisatie, vergunningen en EHBO. Daarnaast heb je altijd contact met één vast contactpersoon die alles met je doorspreekt. Wel zo gemakkelijk!

Kosten beveiliging aanbesteden

We vinden het belangrijk dat de beveiligingsdienst geheel aansluit bij je wensen en verwachtingen. Graag gaan we met je in gesprek om alle belangrijke zaken rondom het beveiligingsplan door te spreken en te bepalen welke aandachtspunten belangrijk zijn. Hoeveel beveiligers zijn er bijvoorbeeld nodig om de veiligheid te kunnen garanderen en wat is de duur van het evenement of de dienst? Op basis hiervan bepalen we de exacte kosten.

Beveiliging als psychologie

Kwaliteit, betrokkenheid en betrouwbaarheid zijn onze sleutelwoorden. We zien beveiliging als psychologie en daarbij staat communicatief sterk zijn en handelen vanuit rust altijd boven fysiek sterk zijn. Een belangrijk punt voor ons is om te handelen vanuit respect voor de medemens, zodat we het respect terug krijgen en risico’s op deze manier zoveel mogelijk kunnen beperken. Door een grondige verdieping in de doelgroep en het inzetten van de juiste beveiligers op de juiste plek zorgen we ervoor dat je klanten en medewerkers zich veilig en op hun gemak voelen op de locatie.

Veiligheid van dit moment

De huidige samenleving met allerlei nieuwe veiligheidsvraagstukken en dreigingsbeelden noodzaakt je als organisatie om het veiligheidsbeleid scherp tegen het licht te houden en mogelijk op een andere manier in te richten. Inspelen op veiligheid is immers veranderlijker en ongrijpbaarder dan ooit. Door signalen en informatie op gestructureerde wijze centraal te verzamelen, voorkomen we dat zo’n dreiging een concreet incident wordt. Neem contact met ons op.
Ontvang een offerte waar u blij van wordt
Wij streven er naar om binnen één uur tot maximaal één werkdag contact op te nemen.
wij zorgen voor veiligheid bij
Veilig naar en in je work :)
Beveiliging voor Tiffany & Co
En ook voor Dior leveren wij beveiliging
Wij beveiligen voetbalwedstrijden voor Ajax en Nederland in de Johan Cruijff Arena
Goede pakken hebben goede beveiliging nodig.
MAC
gemeente amsterdam
Wij werken voor het Steigenberger Airport Hotel
En ook voor Casino Merkur leveren wij beveiliging
En ook voor Pllek leveren wij beveiliging
En ook voor vingino leveren wij beveiliging
Bijenkorf