Overzicht alle Topics

Winkelbeveiliging: een kostenpost of kosten besparen?

Leestijd: 2 minuten
Overzicht alle Topics

Winkelbeveiliging: een kostenpost of kosten besparen?

Leestijd: 2 minuten

Als winkeleigenaar kun je te maken krijgen met veel verschillende calamiteiten. Maar wist je dat winkeldiefstal één van de meest voorkomende calamiteiten is? En dat uit onderzoek blijkt dat Nederland hét walhalla is voor winkeldieven? De hoogste tijd dus om actie te ondernemen. Want met goede winkelbeveiliging kun je echt kosten besparen.

Wat is winkelbeveiliging?

Bij het woord ‘beveiliger’ wordt vaak gedacht aan die grote, brede, kale mannen die afschrikken. Maar bij winkelbeveiliging staat een hele andere vorm van beveiliging centraal. Natuurlijk, primair zorgt een winkelbeveiliger ervoor dat diefstallen worden voorkomen. Maar daarnaast zorgt de juiste vorm van winkelbeveiliging ook voor een vertrouwd gevoel, voor zowel het winkelend publiek als het personeel. En bij het kiezen van de juiste beveiliging, zorgt het er zelfs voor dat klanten zich extra welkom voelen!

Een walhalla voor winkeldieven

Nederland, het walhalla voor winkeldieven. Nederland heeft na Spanje de hoogste winkelcriminaliteit van West-Europa, waarbij supermarkten, bouwmarkten en kledingwinkels het meest populair zijn onder de winkeldieven. Daarnaast neemt ook het aantal gewapende overvallen op winkels toe. Dit zijn cijfers en resultaten waar je als winkeleigenaar niet omheen kunt.

Kostenderving bij winkeldiefstal

Winkeldiefstal is erg vervelend. Je krijgt niet alleen te maken met kosten vanwege veroorzaakte schade, politie over de vloer en voorraadproblemen. Je draait door de gestolen goederen minder omzet én maakt ook nog eens extra kosten. En daarom is het belangrijk om een professionele en betrouwbare partij op het gebied van winkelbeveiliging in te schakelen om de kostenderving bij winkeldiefstal te verminderen.

Kostenpost of kosten besparen?

Vaak zien winkeleigenaren het inschakelen van een beveiligingsbedrijf als een kostenpost. Maar het tegenovergestelde is waar. De kosten die je hebt bij het aantal Nederlandse winkeldiefstallen is vaak hoger dan de kosten die je hebt aan het inschakelen van een beveiliger. Door het inzetten van een winkelbeveiliger gaan de kosten aan winkeldiefstal flink omlaag. Winkelbeveiliging zorgt er dus voor dat je kosten kunt besparen.

Meer dan alleen winkels beveiligen

Het grote voordeel van de winkelbeveiliging van Dutch Crowd Security is dat onze beveiligers ook getraind zijn op het gebied van hospitality. Je schakelt dus niet alleen iemand in voor het beveiligen van je winkel, maar ook iemand die de bezoeker vriendelijk begroet, iemand die vragen kan beantwoorden en meer. Je zult merken dat zowel het personeel als het winkelend publiek zich meer op hun gemak voelt.

Ook interesse om kosten te besparen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan voor het inhuren van winkelbeveiliging. Wil je eerst liever meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op - we helpen je graag.

phone-handsetarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram