Overzicht alle Topics

Wat is evenementenbeveiliging?

Leestijd: 1 minuut
Overzicht alle Topics

Wat is evenementenbeveiliging?

Leestijd: 1 minuut

Evenementen beveiliging is een specialisatie binnen ons beveiligingsbedrijf die zich richt op het in de hand houden van festivals, feesten, voetbalwedstrijden en andere soorten evenementen. De werkzaamheden en het specifieke soort publiek waar evenementenbeveiligers tijdens evenementen mee te maken krijgen zijn afhankelijk van het type evenement. Zo verschilt het publiek bij een muziekfestival ten opzichte van de bezoekers van een zakelijk evenement zoals een beurs. Door deze diversiteit van bezoekers kunt u van onze evenementenbeveiligers verwachten dat zij kennis hebben van uiteenlopende zaken waarmee ze geconfronteerd kunnen worden.

Hospitality

De overeenkomst tussen alle evenementen is dat veiligheid op de eerste plaats staat. Of het nu gaat om een groot- of kleinschalig evenement, u wilt optimale veiligheid voor de aanwezige bezoekers, dit mag uiteraard niet ten koste gaan van de gastvrijheid. De bezoekers moeten zich immers veilig, maar ook welkom voelen. We zijn trots op het feit dat we onszelf een expert mogen noemen op het gebied van evenementenbeveiliging. We hebben inmiddels honderden evenementen, waaronder de Gay Pride, Koningsdag, Amsterdam Dance Event en voetbalwedstrijden in de Johan Cruijff Arena, mogen voorzien van professionele evenementen beveiliging.

phone-handsetarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram